Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Εργασίες καθαρισμού στο δρόμο Θύρειο -Γουργουβλή -Κορπή από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (ΦΩΤΟ)



             Συνεργείο της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, προχώρησε το τελευταίο διάστημα σε εργασίες καθαρισμού του οδικού δικτύου Θύρειο -Γουργουβλή -Κορπή. Ο καθαρισμός περιελάμβανε κοπή των θάμνων (αποψίλωση, κλάδεμα) από τις πλευρές του οδοστρώματος που είναι απαραίτητος για την διευκόλυνση της διέλευσης οχημάτων, καθαρισμός από πέτρες αλλά και χώματα που βρίσκονταν στις άκρες του δρόμου.
            Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. ΘΥΡΡΕΙΟΥ κ. Χρήστος Παλούκης επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κα Χριστίνα Σταρακά,  τον μηχανικό κ. Νικόλαο Καχριμάνη, καθώς και τους χειριστές των μηχανημάτων του συνεργείου, για τον καθαρισμό για την άρση της επικινδυνότητας του δρόμου και για τη βελτίωση της προσβασιμότητας στους κατοίκους και επισκέπτες.....












3 σχόλια:

  1. ΝΑ ευχαριστούμε για τα αυτονόητα την κυρία ΣΤΑΡΆΚΑ,Μήπως να ζητήσει συγγνώμη η κυρία ΣΤΑΡΆΚΑ που τέσσερα χρόνια μέρες δεν κατόρθωσε να ρίξει ένα κυβικό πίσσα στο τόσο επιβαρυμένο οδικό δίκτυο θυριο γουργουβλη με εκατοντάδες βαρέα οχήματα που πάνε κορπη και δεν μας έφτανε αυτό έχουμε και την Θέμελη στα ακαρνανικα που από διέλυσαν τον δρόμο. Αλλά για όλους θα έρθει η κατάλληλη στιγμή δαπανούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για πασπαλιματα και νομίζουν ότι παράγουν έργω..ΚΑΡΑΓΙΆΝΝΗΣ ΔΗΜΉΤΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι έργο και να γίνει δε σας αρέσει. Μείνετε στην απραξία και στη μιζέρια κι αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους. Ποιο είναι το πρόβλημα? Τι σημασία έχει αν είναι η Θέμελη, η Κορπη και δεν ξέρω ποιος αλλος. Μόλις δείτε έργο τι σας πιάνει? Μόνο κατηγορίες πια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός από καταστροφή δεν βλέπω κανένα έργο, αν εσύ ξέρεις για κάποιο έργο που έγινε στο θυρρειο ενημέρωσε και εμάς να πάμε να το δούμε. Τώρα αν θεωρείς έργο που κόψανε τα χόρτα στο δρόμο είσαι για γέλια. Πρέπει να είσαι και εσύ από αυτούς που περιμένουν τις εκλογές να πάρουν το πενηντάρικο. Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο το πατριώτη Καραγιάννη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο