Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΤΕΙΩΝ: Φτάνει πια! Δεν ανεχόμαστε ασέβεια προς τους αγρότες μας!


  
Από προχθές η ΔΕΗ εντελώς απροειδοποίητα ξεκίνησε τις διακοπές ρεύματος στα αντλιοστάσια των ΤΟΕΒ. Η αρχή έγινε από το ΤΟΕΒ Φυτειών.
   Σε περίοδο έντονης καλλιεργητικής δραστηριότητας αυτή η προκλητική πράξη της ΔΕΗ μόνο οργή και αγανάκτηση προκαλεί και δείχνει ασέβεια απέναντι στον ιδρώτα των αγροτών μας......

   Όλοι μας γνωρίζουμε ότι τα συσσωρευμένα χρέη των παρελθόντων ετών προέκυψαν από κακοδιαχείριση και από μη είσπραξη εισφορών.       Ωστόσο, οι σημερινές διοικήσεις των ΤΟΕΒ καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για εξορθολογισμό των χρεών τους. Επίσης το νέο θεσμικό πλαίσιο περί Ενεργειακών Κοινοτήτων (ν. 4513/2018) δίνει τη δυνατότητα για ουσιαστική εξομάλυνση της ενεργειακής κατανομής μέσω δημιουργίας ΑΠΕ έτσι ώστε να υπάρξει μείωση του κόστους ενέργειας για τα αντλιοστάσια.
   Καλούμε τα αρμόδια Υπουργεία (Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος) καθώς και τους Βουλευτές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να δώσουν άμεσα λύση πριν να είναι πολύ αργά.
   Καλούμε την ΔΕΗ να σεβαστεί το εισόδημα και τον ιδρώτα των αγροτών και να προβεί σε λογικές ρυθμίσεις χρεών και όχι να «πνίγει» τους ΤΟΕΒ.
   Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.
                                              Φτάνει πια!
          
ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΤΕΙΩΝ


16 σχόλια:

  1. Πάνε οι παλιές εποχές ΠΑΣΟΚ , εγώ ψηφίζω να φύγουν οι από τα τοεβ και την ΔΕΗ τα πασοκεμον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για γέλια είσαστε βρεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πλήρωναν στην ώρα τους όπως και όχι τσάμπα όπως έκαναν τόσα χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μπορουσε να απαντησει κανεις απο τους συντροφους γιατι δεν εχουν εξοφλησει το λογαριασμο στην ΔΕΗ;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ! ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΕΗ ! Αφήστε τα παχιά λόγια . Με τη πολιτική σας για τους λίγους έχετε ξεκάνει τους πολλούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. YΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΑΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΜΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ -ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΥΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ(ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ) ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλε 11.11 ετσι ειχαν μαθει απο τις προηγουμενες κυβερνησεις,που στην πρωτη στραβη εδιναν χερακι βοηθειας οι εκαστοτε βουλευτες για ψηφοθηρικους λογους...και φτασαμε στο σημερα με τα τοεβ κατεστραμενα κ υπερχρεωμενα..και καποιους αγροτες που ηταν τιμιοι ν μενουν αυπνοι για το αυριο των καλλιεργειων τους.καταστροφικες αγροτικες πολιτικες για ψηφοθηρικους λογους φιλε μου.ασε τα παραπανω βολεμενα παπαγαλακια των σχολιων να προπαγανδιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΕΤΟΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΡΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ?ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΠΝΑ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΔΕΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΝ ΤΑ ΠΑΓΙΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΕΒΓΑΖΑΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΕΒ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΦΤΑΊΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ? ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΔΕΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΑΤΕ ?ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ?ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΒΡΙΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ.ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΥΙΣΚΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ ΑΣΕΒΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ.. ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΨΑΞΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ 1000 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΤΕΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΔΕΗ ΣΥΝΔΕΣΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να μας βγάλετε και μία ανακοινωσάρα για το πούλημα της ΔΕΗ από τον αριστεροτσίπρα. Τον αγωνιστή στο ψεύμα και στη κολοτούμπα

    '''Μέχρι τα τέλη του 2018, η κυβέρνηση συμφώνησε με τους δανειστές, να έχει ξεπουλήσει το 40% του λιγνιτικού δυναμικού της ΔΕΗ! Στο σφυρί μέχρι τότε θα βγάλει τις μονάδες 3 και 4 της Μεγαλόπολης, την εν λειτουργία μονάδα Μελίτη Ι στη Φλώρινα καθώς και άδεια για την κατασκευή της Μελίτης ΙΙ. Δώρο στους ιδιώτες μαζί με τα ορυχεία θα δώσει και το «δικαίωμα» να δημιουργήσουν ορυχείο λιγνίτη, λεηλατώντας το φυσικό πλούτο της χώρας.

    Το ξεπούλημα της ΔΕΗ, που φέρει την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία υλοποίησε τα σχέδια των προήγουμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά εγκλήματα σε βάρος του λαού και της οικονομίας της χώρας.

    Υποδομές στρατηγικής σημασίας, θα περάσουν στα χέρια ιδιωτών, με ότι αυτό συνεπάγεται για το κόστος της τιμής του ρεύματος στο μέλλον, για τα φτωχά λαϊκά νοικοκυριά. Το ρεύμα που αποτελεί κοινωνικό αγαθό θα μετατραπεί σε εμπόρευμα, προς όφελος των επιχειρηματικών ομίλων.

    Όσο για την τύχη των εργαζομένων που δουλεύουν στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις της ΔΕΗ, θα αποφασίσουν οι νέοι ιδιοκτήτες που προφανώς θα εφαρμόσουν τους αυστηρούς κανόνες της νεοφιλελεύθερης αγοράς, σε βάρος μισθών και δικαιωμάτων.

    Για την ιστορία και μόνο για αυτή, ο «Ημεροδρόμος», παρουσιάζει ένα παλιότερο άρθρο του Αλέξη Τσίπρα, με τον τίτλο: «Η ιστορική σημασία της μάχης για την ΔΕΗ» που δημοσιεύτηκε στις 4 Iουλίου 2014 στην ιστοσελίδα ΤVXS. Ήταν τότε που ο πρωθυπουργός έδινε τη …μάχη για τη διάσωση της ΔΕΗ από το ξεπούλημα. Προφανώς ήθελε αυτός να βάλει την τελική υπογραφή…

    http://www.imerodromos.gr/otan-o-tsipras-edine-ti-machi-gia-ti-dei-pou-xepoulise

    http://deienergynews.blogspot.com/2018/04/blog-post_21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ας δωσει κι ο δημος κανα ευρώ
    "λεφτά υπάρχουν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εκεί στο Ξηρόμερο ΔΕΗ στο ΤΟΕΒ δεν πληρώνουν ?? νερό ύδρευσης δεν πληρώνουν ? Έχουν 10 ζώα δηλώνουν 50 για την επιδότηση ρε γαμωτο ? Τι θέλουν ουζαρες ,ουίσκι ,και καφενέ .θέλεις τριφύλλι ,δαμάσκηνα,ρόδια,ντομάτες ,θα τα πληρώσεις Κύριε γιατί έχουμε έξοδα λένε μόνο στο ΤΟΕΒ χρωστάνε από 5000 και πάνω ο καθένας .Ας το χωνέψουν τώρα γιατί ο τζαμπας πέθανε θα τα πληρώσετε τέρμα εις βάρος τον κορόιδων.άκου λέει δεν πλήρωναν ποτέ? Οι βουλευτές που σας έμαθαν έτσι εδώ και χρόνια να σας πληρώσουν τα χρέη αρκετά θα πληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ τις παλιές ρεμούλες?ποιό ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΤΕΙΩΝ ? Δεν ντρέπονται που υποστηρίζουν τους μπαταχτζηδες? Της περιοχής!οι άλλοι που πληρώνουν είναι κορόιδα κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ φυτειών ? Αυτό που κάνετε δεν είναι πολιτική θέλετε ειδικά σεμινάρια από την παράταξη .οι Νομαρχιακή να τους καλέσει να σταματήσουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο και να τους ζητήσει να παραιτηθούν γιατί όταν η Κυβέρνηση δίνει μάχη για το νοικοκύρεμα του κράτους άλλοι λένε αερολογίες με ανακοινώσεις τύπου ΣΥΡΙΖΑ φυτειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ασέβεια είναι όταν δεν γουστάρεις να πληρώσεις τα χρέη σου που δεν είναι τώρα αλλά από προηγούμενα χρόνια .Ασέβεια είναι το να χρησιμοποιείς το νερό και να μην πληρώνεις .Τι ζημιά που προκάλεσαν σε αυτούς που πάντα πλήρωναν για ΤΟΕΒ τι έχετε να πείτε εσείς του ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΤΕΙΩΝ!που σήμερα ενώ δικαιούνται δεν έχουν νερό? Στο χωριό λένε ότι πήραν οι μπαταχτζηδες στο λαιμό τους και τους καλοπληρωτες κρίμα για το ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΤΕΙΩΝ που προστατεύει το κίνημα δεν πληρώνω ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο