Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

«Βροχή» προστίμων σε καταστήματα στη περιοχή της ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Για μη ανάρτηση πινακίδων και προϊόντα χωρίς παραστατικά! 

         -Αναλυτικά, με απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας, υπεβλήθη πρόστιμο χιλίων ευρώ σε ιδιοκτήτη Μίνι Μάρκετ στην περιοχή της Βόνιτσας (Μοναστηράκι) επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από Κλιμάκιο Ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, στο Μίνι Μάρκετ διαπιστώθηκε να μην έχουν αναρτηθεί πινακίδες με τις προβλεπόμενες ενδείξεις (τιμή-ποιότητα-προέλευση κλπ) για την ορθή έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών στα είδη μαναβικής......



    -Επίσης, επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000  ευρώ σε ιδιοκτήτη Μίνι Μάρκετ- Αρτοποιείου στην περιοχή της Βόνιτσας (Μοναστηράκι) επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από Κλιμάκιο Ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, στο  Μίνι Μάρκετ- Αρτοποιείο διαπιστώθηκε να μην έχουν αναρτηθεί πινακίδες με τις προβλεπόμενες ενδείξεις (τιμή-ποιότητα-προέλευση κλπ) για την ορθή έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών στα είδη αρτοποιείας- ζαχαροπλαστικής.


       -Σε έναν ακόμη ιδιοκτήτη αρτοποιείου και πρατηρίου άρτου στην περιοχή της Βόνιτσας και Μοναστηρακίου επιβλήθηκε πρόστιμο 1.500 ευρώ επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από Κλιμάκιο Ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, στο  πρατήριο άρτου, διαπιστώθηκε να διακινούνται  προϊόντα αρτοποιείας (ψωμί- κουλούρια- τυρόπιτες-κρουασάν), χωρίς να συνοδεύονται από τα απαιτούμενα παραστατικά που προβλέπονται από τις οικείες διατάξεις του Υπ. Οικονομικών (Δελτίο-Αποστολής-Τιμολόγια).

        
https://www.agriniopress.gr/


3 σχόλια:

  1. Συνάδελφοι δηλώστε μέλη ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ και όχι μόνο θα σας σβήσουν το πρόστιμο αλλά θα σας ζητήσουν και συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η στην πινακιδα απο εξω γραψετε 'Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝ΄ κ δεν θα μπουν μεσα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορεί να κουμαντάρει ένα τσουβάλι αλεύρι και θέλει να διοικησει και τον δήμο τρομαρα μας. Τα είδες Φιλαράκο, πώς γυρίζουν μπούμερανγκ τα πραγματα. Όταν κόβεις παράνομα τιμολόγια στο μαγαζί σου ο Θεός σε τιμωρεί και τα πληρώνεις πρόστιμα.
    Να ζήσει το αθάνατο Μοναστηράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο