Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Ανοικτή πρόσκληση της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών» προς ΟΛΟΥΣ, για ακομμάτιστη και χωρίς αποκλεισμούς κάθοδο στις εκλογές, για την αλλαγή στον Δήμο Ξηρομέρου

             Το πολιτικό σύστημα του Δήμου μας νοσεί. Είναι ανίκανο να διαχειριστεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες και παντελώς αδιάφορο για την ανάπτυξη του τόπου μας. Η αποτυχία του απερχόμενου Δημάρχου και του συστήματος που τον στηρίζει είναι πλέον ορατή σε όλους. Ένας Δήμαρχος που λειτουργώντας με βάση το μοντέλο του Δήμαρχου - Κοτσαμπάση,  οδήγησε τον Δήμο στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και ένα σύστημα που έχει φτάσει στα όρια του, λειτουργώντας στηριγμένο στις πελατειακές σχέσεις, τις μικροεξυπηρετήσεις, τους εκβιασμούς και στον επηρεασμό συνειδήσεων με πλάγια μέσα.
            Τα σημάδια είναι πλέον φανερά παντού και σε όλους. Η απογοήτευση των πολιτών είναι έκδηλη, οδήγησαν τον κόσμο να μη ζητάει τίποτε, γιατί δεν περιμένει τίποτε και από την άλλη το σύστημα της διαπλοκής συμπεριφέρεται σα να μη συμβαίνει τίποτε, απολαμβάνοντας τη μουσική την ίδια στιγμή που το καράβι βουλιάζει.
     Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών, ανεξάρτητη δημοτική παράταξη, χωρίς οικονομικούς και κομματικούς κηδεμόνες, ήταν είναι και θα είναι παρούσα στα δημοτικά πράγματα συμμετέχοντας στις επόμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση...........



Κοιτώντας τους συμπολίτες μας στα μάτια, παρά τις αδυναμίες μας, με παρακαταθήκη:
-την ενεργό παρουσία μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην κοινωνία,
-τη διαρκή επεξεργασία θέσεων και προτάσεων για τα συσσωρευμένα προβλήματα του Δήμου,
           απευθυνόμαστε σε όλους όσους με ανιδιοτέλεια αγωνιούν για το μέλλον του τόπου και τους καλούμε σε ένα νέο ξεκίνημα, σε μια νέα συντονισμένη προσπάθεια ανατροπής της καθεστηκύιας αντίληψης.

          Σ' αυτό το νέο ξεκίνημα οι πόρτες είναι ανοιχτές για όλους τους συμπολίτες μας που θέλουν να χτίσουν την ελπίδα για το μέλλον. Σ' αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς, ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων και η συζήτηση θα είναι ανοιχτή, εφ' όλης της ύλης και με τους ίδιους όρους για όλους.
          Είναι ιστορική ανάγκη να αλλάξουμε το σκηνικό εμείς όλοι μαζί, οι με συλλογικά κριτήρια σκεπτόμενοι πολίτες, ξεπερνώντας τις κομματικές μας τοποθετήσεις, οδηγώντας το Δήμο στην νέα εποχή, ειδάλλως θα παραμείνουμε καθηλωμένοι στη δεκαετία του 1980, χωρίς τις στοιχειώδεις βασικές υποδομές.
          Μας αξίζει κάτι τέτοιο; Σίγουρα όχι. Γι αυτό πρέπει όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι συμπολίτες μας, να αγκαλιάσουν, να στηρίξουν και να συμμετάσχουν σ' αυτή την προσπάθεια της Συμπολιτείας.
        Η αλλαγή πορείας του τόπου είναι επιβεβλημένη κι αυτό μπορεί να το εγγυηθεί η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών.
-Όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες.
-Όχι άλλες χαμένες πενταετίες.
    -Ναι στη συλλογική αντιμετώπιση των προβλημάτων με πρόγραμμα, γνώση, εμπειρία και κυρίως με αγάπη για τον τόπο που μεγαλώσαμε και ζούμε.

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο