Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: "Βόνιτσα και στη περιοχή "Χώρα" ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ- ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ- ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ! -Η απόλυτη διαστρέβλωση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. -Δημοτικοί Σύμβουλοι υπάρχουν;"...


ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Τα πάντα στη δημοσιότητα.
Πάρτε το μέλλον του Δήμου  στα χέρια σας.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ....

     ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

Αγαπητοί Αναγνώστες
     Σήμερα   θα ενημερωθείτε για ένα θέμα που είναι ενδεικτικό του τρόπου που λειτουργεί το Δημοτικό Συμβούλιο, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου και ταυτόχρονα αναδεικνύει τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες του Δημάρχου κ. Αποστολάκη αλλά και τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες που έχει ο πρώην αποτυχημένος Δήμαρχος κ. Σολδάτος , ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνος και φυσικά οι Δημοτικές ομάδες των δύο Δημοτικών Αρχών του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας αλλά και η Δημοτική ομάδα του Δημάρχου κ. Αποστολάκη του πρώην Δήμου Ανακτορίου.
      Παρακαλώ προσέξτε πως από ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ  έγινε  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ για να καταλήξει ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ!!!!!!!. Πλήρης διαστρέβλωση της πραγματικότητας και έχουν την εντύπωση ότι είμαστε ΗΛΙΘΙΟΙ.....
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή......  



   Την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του κ. Κουνέλης προτείνει να συζητηθεί εκτός ημερησίας διάταξης το θέμα "Εγκριση εκμίσθωσης δημοτικού καταστήματος στη θέση "Χώρα"  της Δ.Κ Βόνιτσας". 
        Ήμουν παρών στη συνεδρίαση αυτή όπως πράττω σχεδόν ανελλιπώς από το καλοκαίρι του 2013. Παρακάτω είναι η αρχική ανάρτηση της απόφασης του ΔΣ. Πράγματι αυτή ήταν η συζήτηση και η απόφαση του ΔΣ...








       Πόσο πολιτικό θράσος μπορεί να έχει κάποιος για να μιλά για ύπαρξη παραδοσιακού καφενείου στη θέση  "Χώρα" της Βόνιτσας;  
     -Αν οι κυρίες και οι κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που ψήφισαν σύμφωνα με την απόφαση, την επανεκμίσθωση του παραδοσιακού καφενείου δεν εξαπατούν τους Δημότες και δεν τους θεωρούν ηλιθίους τότε ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ...

       Εσείς κ. Φερεντίνο  από το 2011 μέχρι το 2014 μιλήσατε ποτέ και που για αυτό το θέμα; -Zητάτε να τηρηθεί η νομιμότητα. Ναι να τηρηθεί. Δηλαδή από την 14-10-2008 μέχρι την 13-10-2017 η νομιμότητα είχε τηρηθεί; -Tι συμβαίνει εδώ; -Tι σας συγκρατεί κ Φερεντίνο και εκτίθεστε πολιτικά; Kαι όταν λέω ότι δεν κάνετε Αντιπολίτευση έχω άδικο;
         Δεν συμμετέχω σε ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ λέει ο κ Λιάπης. Ο Δήμαρχος και ουδείς από τους συμβούλους της πλειοψηφίας ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ. -Τι συμβαίνει εδώ;
      Δήμαρχε κ. Αποστολάκη η αλήθεια στο τέλος λάμπει. Το θέμα αυτό, όπως και πολλά άλλα ΑΠΟΤΕΛΕΙ το πολιτικό σας Βατερλό.  Οι Δημότες μαθαίνουν τα πάντα. 
*****************

Προχωρούμε παρακάτω..... 
      Έχουμε καινούργια ανάρτηση που το ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ γίνεται ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.  -Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου τι συμβαίνει εδώ;   
Παρακαλώ δείτε την ανάρτηση......






        Είναι ολοφάνερες οι διαφορές στις δύο αναρτήσεις για το ίδιο θέμα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 5ης -6-2018. -Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου γνωρίζετε πως ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; Ποιος ή ποιοί το διέπραξαν; 
**************

Συνεχίζοντας παρακάτω το Παραδοσιακό Καφενείο το οποίο έγινε Δημοτικό Κατάστημα μετατρέπεται σε ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ...
       
      Την 19η  Ιουνίου 2018, ημέρα Τρίτη συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με θέμα "Περί καθορισμού διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση Δημοτικού Καταστήματος στη Θέση Χώρα του Δ.Δ Βόνιτσας".  ΑΔΑ ( ΨΒ34Ω6Ζ-Ε20).
Ακολουθεί περίληψη της ανάρτησης: 
      Παρόντα Μέλη, ο κ. Αποστολάκης Γεώργιος –Θεόδωρος, Πρόεδρος, ο κ. Στούπας, ο κ. Φραδέλος, ο κ. Προδρομίτης, ο κ. Κασόλας, ο κ. Λιάπης, η κα Λίτου (αναπλήρωσε τη κα Πανταζή).
         Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και Δήμαρχος κ. Αποστολάκης εισηγούμενος το θέμα είπε ότι με την αριθμ 96/2018 απόφαση του ΔΣ πρέπει η Οικονομική Επιτροπή να προβεί στον καθορισμό των όρων διακήρυξης πλειοδοτικης δημοπρασίας εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος στη θέση Χώρα του ΔΔ Βόνιτσας.
     Ο κ. Λιάπης ανάμεσα στα άλλα είπε, όχι επισημαίνοντας ότι εδώ παρουσιάζονται χαρτιά ως όροι διακήρυξης από τα οποία  δεν προκύπτει η νομιμότητα του κτιρίου κλπ.
      Ο κ. Κασόλας συμφώνησε αρκεί να εξασφαλιστούν οι νόμιμες διαδικασίες που απαιτούνται ώστε να μην στραφούν οι εκμισθωτές εναντίον του Δήμου.

         Η Οικονομική Επιτροπή κατά πλειοψηφία αποφάσισε τη κατάρτιση των όρων της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του Δημοτικού Καταστήματος. Ανάμεσα στους άλλους όρους έχουμε:
1)-Το εμβαδόν του προς εκμίσθωση καταστήματος με εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 36,39 τμ (25 τμ Κατάστημα, και 11,39 τμ τουαλέτες) βρίσκεται στη θέση "Χώρα" του ΔΔ Βόνιτσας  σε γήπεδο εμβαδού 407,13 τμ και θα λειτουργεί ως  ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο σύμφωνα με όρους , αφού πρώτα εγκριθούν από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτ/νιας και Λευκάδας και αφού από τον μισθωτή εκτελεστούν  μερικές εργασίες.
2)-Ως κατώτατο όριο μισθώματος ορίζεται το ποσό των 1.200 ευρώ ετησίως, αναπροσαρμοζόμενο κάθε χρόνο σύμφωνα με τον ετήσιο πληθωρισμό.
3)-Η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται σε εννιά έτη.
Μειοψήφησε ο κ. Λιάπης Νικόλαος.

     Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη, τους Αρμόδιους Αντιδημάρχους και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ και να ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ως ότι αφορά την αξιοποίηση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

Αγαπητοί Συνδημότες
      Προφανώς αισθάνομαι οργή και αγανάκτηση με αυτά που συμβαίνουν. Σταματώ εδώ. Σε κατάλληλο χρόνο θα γράψω πολύ περισσότερα.
     Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 
    Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης βρίσκεται σε πορεία ελεύθερης πτώσης. 
  Ο Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης  κ. Φερεντίνος δεν θέλει, δεν μπορεί ή κάτι τον συγκρατεί να παίξει το θεσμικό του ρόλο.

Πάρτε το μέλλον του Δήμου στα χέρια σας. 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

*********
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: 
Περί καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση Δημοτικού καταστήματος στη θέση Χώρα του Δ.Δ Βόνιτσας....













ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΙ ΕΔΩ:



23 σχόλια:

  1. Μεγάλες αλήθειες. Δάσκαλε συγχαρητήρια. Ντρέπομαι που ψήφισα Αποστολάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικοί έτσι κονομάνε. Με 1200 ευρώ που βγάζουν μια καθημερινή του καλοκαιριού κονομάνε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κλάμπ το νοίκιαζε για παραδοσιακό καφενείο. Είναι και εφοριακός ο καργιόλης. Ξυπνήστε. Μας δουλεύουν άγρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αρμόδιος Αντιδήμαρχος για τη Βόνιτσα και Πρόεδρος της Επιτροπής Ζωής Πανταζή Παναγιώτα ψήφισε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο για επανεκμίσθωση του παραδοσιακού καφενείου. Αυτό λέγεται παράβαση καθήκοντος γιατί ήξερε ότι εκεί στη Χώρα είναι κλάμπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουνέλη αυτό λέγεται παραποίηση απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου. Ψάξε ποιος το έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η προηγούμενη σύμβαση έληξε τον Οκτώβριο του 2017 και το βγάζει σε δημοπρασία την 19 Ιουνίου 2018. Καραμπινάτη μεθόδευση για να το πάρει πάλι ο Σώζος. Ντροπή σας ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαπλεκόμενες Δημοτικές Αρχές χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας. Μπόχα και δυσωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ούτε ένας Δημοτικός Σύμβουλος από τη πλειοψηφία δεν έχει καθόλου τσίπα; Γιατί γελιοποιείστε με αυτό το τρόπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 100 ευρω το μηνα ενοίκιο; ε δεν ξαναγινε... Δεν υπάρχει ελπίδα... Μωρέ Μνημόνια μεχρι να στερεψει ο Αμβρακικός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Βασίλης Σώζος τι λέει για όλα αυτά ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα καθήστε όλοι στο σκαμνί. Κονομάτε και καλύπτετε παρανομίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tη Βόνιτσα διοικούν αδίστακτοι συμφεροντολόγοι. Πρέπει να πάνε σπίτια τους και στον εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πως να μιλήσει ο Φερεντίνος. Αφού μαζί με το Σολδάτο τον καλύπταν το Σώζο που το παραδοσιακό καφενείο το είχε κάνει μπάρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πλειοψηφία και Φερεντίνος καλύπτει ο ένας τον άλλο. Για να το πω καλύτερα ο ένας κρατάει τον άλλο και δεν μιλάνε. Ντροπή σας και αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν είναι μακριά η ημέρα που θα κάνουν ντου οι αδιάφθοροι στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας. Τότε θα κλάψουν πολλές μανούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λένε ψέματα, απειλούν, χρησιμοποιούν τραμπούκους και ρουφιάνους, πλουτίζουν. Είναι σκέτη σικελική μαφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τίποτε δεν σταματά το δάσκαλο. Μπράβο Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τη γράφετε και φωνάζετε αφού μόλις έρθουν εκλογές θα πάρετε το πενηντάρικο και θα ψηφίσετε πάλι αυτόν που τώρα κατηγορείται,δεν αλλάζει αυτός ο τόπος έτσι σας θέλουν με απλωμένο το χέρι και να είστε στην πείνα, και αυτοί να τρώνε ασύστολα εκατομμύρια ευρώ ,πενηνταρακηδες θέλουν και σας έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ενάρετε Λάκια Στούπα εσύ είσαι Αντιδήμαρχος Οικονομικών στο Δήμο. Αυτά γιατί τα κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για ποια "σικελικη μαφία" μιλάει ο σχολιαστής πιο πάνω? Και κάποιος άλλος αναφέρθηκε για κάποιους σε μια άλλη μαφία και τώρα τρέχει στα δικαστήρια. Αλλά δεν φταίτε εσείς που χαζολογατε όλη μέρα χωρίς να ξέρετε την πραγματικότητα και κατηγορείτε χωρίς στοιχεία τους αιρετούς, φταίει το site που αναρτει όλες τις βλακείες που γράφετε. Μιλάτε για πεινα, αλλά όποιος πεινάει πάει για δουλειά και σκάβει το χωράφι του για φάει ότι του δώσει η γη. Όλα τα άλλα είναι μπαρουφες. Να αναρτηθεί το σχόλιο γιατι βαρέθηκαμε τα ίδια και τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 11,33 Eίναι ψέμα ότι το μπαρ στη Χώρα νοικιάστηκε ως παραδοσιακό καφενείο; Oι αιρετοί που ενώ το ήξεραν, κάλυπταν τη παρανομία γιατί το έκαναν; Eιναι αλήθεια ότι άλλα συζήτησε και ψήφισε το ΔΣ στις 5/6 και άλλα αναρτήθηκαν στην διαύγεια ως 2η ορθή επανάληψη; Eίναι ή δεν είναι αλήθεια ότι βγαίνει δημοπρασία στις 19/6 για το καλοκαίρι; Eίναι ή δεν είναι αλήθεια ότι νοικιάζεται με 4 ευρώ την ημέρα; Eίναι ή δεν είναι αλήθεια ότι αυτή είναι μεθόδευση; Είναι όλα τα παραπάνω ή δεν είναι σικελική μαφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ποίο site φταίει ; Πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της πρώην και της νυν δημοτικοί σύμβουλοι έχουν πάει δεκάδες φορές στο κλαμπ. Είδαν ότι δεν είναι παραδοσιακό καφενείο. Είδαν ότι ο ενοικιαστής ήταν τη προηγούμενη δημοτική περίοδο μέλος της οικονομικής επιτροπής και τη τωρινή Αντιδήμαρχος και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής. όλοι συγκάλυπταν τη παρανομία γιατί ΄πολλοί άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι ήταν και είναι παράνομοι. Η συγκάλυψη της παρανομίας και από τις δύο δημοτικές αρχές λέγεται σικελική μαφία. Αυτή είναι η πραγματικότητα 11;33 είτε σου αρέσει, είτε όχι. Αλλά γιατί γράφεις ανώνυμα; Eίσαι δημοτικός σύμβουλος εύκολα αναγνωρίσιμος και θαμώνας τακτικός του κλαμπ. Σαούρα λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εσείς με τη έκφραση σικελικη μαφία είστε χειρότεροι. Πιάσατε την καρέκλα σας και μιλατε, γιατί κι εσείς πάτε στο συγκεκριμένο μαγαζί. Άιντε να πιάσετε δουλειά να βγάλετε μεροκάματο, γιατί όσο κάθεστε όλο μπαρουφες λέτε. Εσείς οι άκρως "ΗΘΙΚΟΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο