Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Χρήστος Τολιάς: Εξελέγη 1ος αναπληρωματικός στο Διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Ν.ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

             Ένας Ξηρομερίτης ο Χρήστος Τολιάς με καταγωγή την Παπαδάτου Ξηρομέρου, με πολυετή προσφορά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας, ως αθλητικός παράγοντας αφου διετέλεσε πρόεδρος του Αχιλλέα Παπαδάτου, αντιπρόεδρος του Ακαρνανικού Φυτειών, κ.α. αλλά και παρατηρητής αγώνων όπου προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, εξελέγη 1ος επιλαχών στο Διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Ν. Αιτωλοακαρνανίας. 
          Ο ίδιος ευχαριστεί θερμά όλα τα σωματεία του νομού Αιτωλοακαρνανίας που με την ψήφο τους στήριξαν τον Συνδυασμό «Νέοι Ορίζοντες» με επικεφαλής τον Τάκη Παπαχρήστο, εκείνους που δούλεψαν για  την νίκη και βέβαια αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τις ομάδες που τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα το Δ.Σ. του  ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΓΑΒΑΛΟΥΣ για την πρόταση που έκανε για την κάθοδό του στις εκλογές της ΕΠΣΝΑ..........




Πηγή: http://xiromeritis.blogspot.com/


4 σχόλια:

  1. Το καλύτερο παιδί συγχαρητήρια Χρήστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε Χρηστάρα!!!!!!!Και στο χωριό του δεν τον ήθελαν,με τόσα που έχει προσφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανθρωπος με ηθος αψογο χαρακτηρα πολυ καλος συγγενης.Καλη επιτυχια στο δυσκολο εργο Χρηστακο,στο χωριο του δεν θελουν κανεναν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια Χρήστο και καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνεις . Εύχομαι να πραγματοποιηθούν ο στόχος και το όνειρό σου .Θέλει όρεξη αγάπη δύναμη και κουράγιο το να ασχοληθείς πραγματικά με τον αθλητισμό εσύ τα έχεις όλα αυτά .Έχεις δώσει δείγματα γραφής όταν ανέλαβες τη μικρή ομάδα του χωριού μας και την ανέβασες ψηλά .Είναι κρίμα όμως που από ορισμένους δεν εκτιμήθηκε.

    ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

    Π.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΔ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο