Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Οι τελευταίες φωτογραφίες από τον Σκορπιό του Αριστοτέλη Ωνάση θα γίνουν λεύκωμα (VIDEO)

Ριζικές αλλαγές ετοιμάζεται να κάνει μετά το καλοκαίρι ο Ριμπολόβλεφ στον Σκορπιό. Θα κατασκευαστούν εντυπωσιακές βίλες και αθλητικές εγκαταστάσεις, γι΄ αυτό συνεργάτες του φωτογράφισαν το νησί όπως είναι σήμερα για να κάνει λεύκωμα για το προσωπικό του αρχείο.
Η ιστορία του ….μεγάλη…. γοητευτική… Μέσα από κάθε τετραγωνικό του Σκορπιού ξεπηδούν ιστορίες που αγγίζουν τα όρια του μύθου. Αριστοτέλης Ωνάσης…. Τζάκι Κένεντι…. Μαρία Κάλλας… Ο επίγειος παράδεισος του έλληνα κροίσου περνά όμως στην ιστορία με τη σημερινή του μορφή. Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ήρθε για να τα αλλάξει σχεδόν όλα.

«Αυτή τη στιγμή δεν φτιάχνεται τίποτα. Θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο. Έχουν πάρει άδεια να φτιάξουν 7 βίλες, για φιλοξενούμενους; Για κάτι άλλο;;; Δεν το ξέρουμε. Ότι και να γκρεμιστεί επάνω από τον Σκορπιό, εντάξει, στεναχωριέται ο κόσμος γιατί αυτά ήταν πάρα πολλά χρόνια. Σαν κόσμος που έρχεται μέσα στον Σκορπιό, έξω δεν βγαίνει», δήλωσε στο Star, o ψαράς του νησιού Τάσος Μητσούρας.
ΡΙΖΙΚΟ «ΛΙΦΤΙΝΓΚ» ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Το ριζικό λίφτινγκ  του νησιού θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό. Θα χτιστούν βίλες, μαρίνα, σπα, εστιατόρια, γήπεδα γκολφ, τένις και ποδοσφαίρου. Πριν από λίγο καιρό, σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργάτες του Ρώσου μεγιστάνα φωτογράφισαν τον Σκορπιό όπως είναι σήμερα προκειμένου να γίνουν λεύκωμα για το προσωπικό αρχείο του Ριμπολόβλεφ.
«ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΚΟ»
Τα σοκάκια, οι κήποι, η ροζ βίλα, η εκκλησία, η παραλία που έκαναν μπάνιο ο Ωνάσης, η Τζάκι, η Κάλλας, ακόμη και τα ζώα του νησιού φωτογραφήθηκαν. Εκεί ήταν πριν από λίγες ημέρες και ο προπονητής της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ. Φιλοξενήθηκε στο Σκορπιό και πήγε για ψάρεμα με ψαρά της περιοχής.
«Τον πήρα από τον Σκορπιό και πήγαμε για ψάρεμα τρεις ώρες. Είμαστε άτυχοι του είπα είχαμε σουτ δοκάρι. Έπιασε ένα ψάρι, του έφυγε. Πρέπει να ήταν συναγρίδα. Πολύ φιλικός. Πάρα πολύ φιλικός»πρόσθεσε ο κ. Μητσούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο