Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Λακκούβες και φθαρμένο οδόστρωμα στο Δημοτικό parking της ΒΟΝΙΤΣΑΣ (ΦΩΤΟ)



            Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται το Δημοτικό parking, το οποίο βρίσκεται στη παραλία της Βόνιτσας και το οποίο καλύπτει τις ανάγκες των δημοτών και των επισκεπτών.
          Ο υπαίθριος χώρος στάθμευσης παρουσιάζει προβλήματα με σκασίματα, ρωγμές και λακκούβες στο οδόστρωμα.
           Ο αναγνώστης που μας έστειλε τις ΦΩΤΟ αναρωτιέται αν είναι αυτή η κατάσταση τώρα, τι θα γίνει την καλοκαιρινή περίοδο, με τους τουρίστες που θα σταματούν στο parking για να επισκεφτούν τη πόλη μας;...............










16 σχόλια:

  1. Πάντος αθλητικό υλικό έχουμε λιπάσματα έχουμε πρατηνες έχουμε. Θα καλύψουν και της λακκούβες υπομονή λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαϊκισμός στο έπακρο . Να σβήσουμε τον διακόπτη των χωριών μας γιατί μερικοί δεν μπορούν να αντέξουν τον Αποστολάκη Δήμαρχο . Όσο τον βαράτε και δεν έχεται ουσιαστική πολιτική τόσο θα τον στηρίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι' αυτό βαριεστε να πάτε να παρκάρετε στο πάρκινγκ? Απλα θέλετε το αυτοκινητο σας έξω από την καφετέρια. Επιτέλους ασχοληθείτε με κάτι ουσιώδες κι όχι με βλακείες. Οι γλάστρες μωρέ που είναι? Μόνο έτσι βάζετε κάποιοι μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο τωρινός Δήμαρχος βγήκε με το σύνθημα δεν αντέχεται άλλο η λακκουβονιτσα - πέντε ολακερα χρόνια σκέψου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα πάντα εγκαταλειμμένα στο κακό τους το χαλί. Μόνο οι τσέπες μερικων είναι γεμάτες λεφτά. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά μη σκίσετε το καλσόν σας στις λακούβες. Άιντε να αρμεξετε τα γίδια σας κι ελάτε μετά πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ξεφτίλα,της ξεφτίλας,την ξεφτίλα. Ω ξεφτίλα,....,....!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η οδος Ελευθεριου Βενιζελου ( ο κεντρικος δρομος ) ειναι σε χειροτερη/ αθλια κατασταση.Αναρωτιεμαι οι κυριοι και οι κυριες του δημου δεν περνουν απο κει;Ο δρομος στην κατασταση που ειναι, ειναι μονο χρησιμος του Αγιου Γεωργιου που περνανε τα αλογα.Τον υπολοιπο χρονο ειναι ακαταλληλος.Ντροπη και αισχος.Περνανε απο κει καθε μεσα παρα πολυς κοσμος και βλεπουν τα χαλια! Ουτε ασφαλτοστρωση ουτε διαγραμμιση!!Δεν ειναι μονο οι λακουβες το προβλημα.. ΞΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο δήμαρχος 10.14 βγήκε με σύνθημα δεν αντέχεται άλλο με τσέπες άδειες.δεν τον πειράζουν η λακκούβες.ας αναλάβει επιτέλους ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 9.46 έρχονται ραντίζουμε πενηνταριά αλλά πολλαπλασιάζει τα κουνούπια,θα πάρουν τα τσιράκια του δήμαρχο την ψιχαστηρα στην πλάτη και θα ραντισουν .προβατάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λες και το εκτρομα γλαστρα που βαζουν στο κετρο του δρομου της παραλιας και οι μπαρες ειναι λυση με τους πραταρεους ηθελα να ηκερα ο κοσμος που ζει πισω απο την παραλια πως δεν σας εχει ποιασει στα κλωτσομπουνιδια ακομα ρεζιλιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμεις οι ιδιοι φωναζαμε τους προηγουμενους για τις λακιουβες επειδη εφτιαχναν την υδρευση και την αποχετευση τωρα γκρινιαζουμε για την ανικανοτητα ετουτων που δεν εχει προηγουμενο εκλατε μια βολτα στον κοκκινο και θα καταλαβετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και πώς θα καταλάβει ο επισκέπτης ότι είναι στη Βοντσα. Είναι σήμα κατατεθέν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φιλε 23 Μαΐου 2018 - 5:21 π.μ.

    τι να κανουμε που προσπαθει ο δημος να μας κανει ανθρωπους αλλα οι ταλιμπαν στις σπηλιες ζουνε. για πες εσυ σε ποιον αλλο πολιτισμενο δημο εχουν ανοιχτους τους πεζοδρομους? εδω ομως τα γελαδια με τα δυο ποδια και με τα αυτοκινητα τους παιρνουν φορα και διαλυουν τις γλαστρες και τις μπαρες. ο δημος φταιει που δεν τους εχει κυνηγησει ως εκει που δεν παει. ο δημος φταιει που πιστευει οτι θα τους κανει ανθρωπους πολιτισμενους. θελετε και αναπτυξη γιδια. ο δημος φταιει που μας τραβαει με το ζορι να ξυπνησουμε να ανοιξει το ματι μας να δουμε και τουρισμο. φταινε οι γλαστρες και οι μπαρες. αντε τραβατε να τους δειρετε μονο αυτο δεν κανατε ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φιλε 2:17 μ.μ. εχεις δικιο. Κανε υπομονη. Ετοιμαζεται και η δημοπρατηση για την αναπλαση στη Βονιτσα και απο τα φαναρια και κατω θα πηγαινουν ολοι με τα ποδαρακια τους. Θελουν δε θελουν θα γινουν ανθρωποι. Τρεξε Καρυ να φερεις και τα αλλα εργα για να το βουλωσουν μερικοι τεμπεληδες που ψηριζουν τη μαιμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο