Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

H Κωνωπινιώτισσα Ιουλία Καλλιμάνη βάζει «Φωτιές» μετά το «The Voice»! (Βίντεο)

Μπήκε δυναμικά στο μουσικό στερέωμα και δημιουργεί προσδοκίες, ωστόσο η ίδια λέει χαρακτηριστικά πως είναι «δύσκολη εποχή για όνειρα».
Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Ιουλία Καλλιμάνη έχει στο ενεργητικό της δισκογραφικές συνεργασίες με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον ράπερ ΒΟ, ξεχωρίζοντας για το ταλέντο της.

Από μικρή, από τότε που θυμάται τον εαυτό της, τραγουδούσε για τους φίλους σε πάρτι και σε παρέες γενικότερα, έχοντας καταφέρει σήμερα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να έχει βρεθεί στο πλευρό των μεγαλύτερων Ελλήνων καλλιτεχνών.
Η Ιουλία Καλλιμάνη ήρθε στο επίκεντρο της προσοχής με τη συμμετοχή της στον τελευταίο κύκλο του «The Voice Of The Greece».
Η γνήσια λαϊκή φωνή της και οι στιβαρές ερμηνείες της έκλεψαν τις εντυπώσεις του κοινού και των coaches. Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσει με επιτυχία έως τα Lives του μουσικού show και τη φάση των Cross Battles, συναντώντας εμπόδιο μόνο στο μελλοντικό νικητή του παιχνιδιού.
Το νέο τραγούδι της Ιουλίας Καλλιμάνη έχει τον τίτλο «Φωτιές».
Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο Βασίλης Δήμας και το video clip έχει σκηνοθετηθεί από τον έμπειρο Βαγγέλη Τσαουσόπουλο. Την παραγωγή και την ενορχήστρωση έκανε ο Αντρέας Γιατράκος.
Κυκλοφορεί από τη Sonar Music.


hit-channel.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο