Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Πάνω από δύο μήνες τρέχει στο δρόμο πόσιμο νερό από το δίκτυο ύδρευσης του ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ


ΑΠΟ MYTIKAS PRESS

          Εδώ και παραπάνω από δύο μήνες, ερχόμενοι από Αγρίνιο προς Μύτικα και το ανάποδο, περνώντας από τον Πύργο στο Αρχοντοχώρι, έχουμε διαπιστώσει ότι στο οδόστρωμα τρέχει συνεχώς πολύ νερό. Μάθαμε ότι έχει υποστεί βλάβη το δίκτυο ύδρευσης που στέλνει το νερό στο Αρχοντοχώρι.
       Μιλάμε όπως προείπαμε για πάνω από δύο μήνες που τρέχει στο σημείο συνεχώς πάρα πολύ νερό, άρα έχουμε σίγουρα τριψήφιο αριθμό κυβικών πόσιμου νερού χαμένο και συνεχής λειτουργία των αντλιών ύδρευσης με φυσικό επακόλουθο την μεγάλη κατανάλωση ρεύματος και φυσικά μηχανικές φθορές στα μοτέρ των αντλιών......



        Το θέμα το θέσαμε στον Αντιδήμαρχο της ύδρευσης κ. Θεόδωρο Λιβάνη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του Μύτικα και μας απάντησε ότι το γνωρίζει, αλλά δυστυχώς τρέχει σε άλλες βλάβες που είναι πιο σοβαρές και δεν έχει καταφέρει να πάει εκεί ακόμη και ελπίζει μέσα στην βδομάδα να μπορέσει να πάει και να επισκευάσει την βλάβη. 
             Μία απάντηση ανθρώπινη κατά την γνώμη μας από ένα άνθρωπο που τρέχει με αυτά που διαθέτει να κάνει την δουλειά, με τη δική μας γνώμη σε διαφορετικό μήκος κύματος, για τις βαθύτερες αιτίες όλου αυτού που δημιουργείται, να έχει διατυπωθεί σε πολλές προηγούμενες αναρτήσεις μας, με τελευταία αυτή που είναι λίγο πιο κάτω και αφορά τις προσλήψεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων, αλλά βάζοντας και θέματα οργάνωσης, προτεραιοτήτων και συντονισμού στην κουβέντα.
         Του είπαμε ότι οφείλουμε να το αναδείξουμε πλέον, γιατί έχει περάσει πάρα πολύ καιρός που υπάρχει αυτό το πρόβλημα.


http://mytikaspress.blogspot.gr


7 σχόλια:

  1. Ένα μεγάλο μπράβο στους τρεις συμβούλους του αρχοντοχωριου σου ενδιαφέρονται για το χωριό τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο Ριβιο τρέχει δύο χρόνια και εσείς μιλάτε για λίγους μήνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λιβανης πολυ τρεχει για τις βλαβες ας παει και στα ξηρα να δει την δεξαμενη που ειναι ξεκληδωτη ακαθαριστ
    η το καπακι μπαζει απο παντου και τα βατα εχουν μπει μεσα μαζιμε τα φιδια τουλαχιστον ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καθε χρονο το χωριο και κυριως το καλοκαιρι μενει χωρις σταγονα νερο για 20 μερες συνεχομενα και δεν υδρωνει το αυτι κανενος. Τωρα ας μας πει ο κ.Λιβανης τι εννοει οτι τρεχει σε πιο σημαντικα προβληματα και δεν μπορει να φτιαξει το νερο του χωριου. Εδω φετος Μ.Σαββατο εως και την Τεταρτη του Πασχα δεν ειχε νερο. Απλα θεληση πρεπει να υπαρχει και ολα γινονται. Και βεβαια να μη θεωρουν γιδια το κοσμο μετα τη καλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Γαλουνης τωρα δεν εχει τιποτε αλλο να κανει,
      εσενα σκεπτεται και θεωρει ...

      Διαγραφή
  5. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1 ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ. ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΓΕ ΕΓΙΝΕ
      ΤΑΜΕΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΩΡΑ

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο