Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Καινούριο: Κλέφτες μπούκαραν σε οικία ενώ μέσα κοιμόντουσαν παιδιά!

Νέο κρούσμα κλοπής από οικία σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στο Καινούργιο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kainourgiopress άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε οικία πρώτου ορόφου ενώ μέσα κοιμόντουσαν τα δύο παιδιά της οικογένειας…

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες που είναι επαγγελματίες της περιοχής οι δράστες εισήλθαν στην οικία από ανοιχτή μπαλκονόπορτα. Εικάζουν ότι η κλοπή έγινε λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα και ενώ είχαν φύγει από το σπίτι για την εργασία τους, με τους δράστες να γνωρίζουν τις κινήσεις τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες σε διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν τα παιδιά της οικογένειας που δεν κατάλαβαν το παραμικρό. Οι κλέφτες έδρασαν ανενόχλητοι και αφαίρεσαν δύο ρολόγια, πορτοφόλι με μικρό χρηματικό ποσό και χρυσαφικά.
Την κλοπή αντελήφθη αργότερα ο ιδιοκτήτης όταν επέστρεψε στο σπίτι και το βρήκε άνω κάτω.Ειδοποίησε την οικεία Αστυνομική Αρχή και στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου και της σήμανσης, ενώ και σήμερα το απόγευμα μετέβησαν εκ νέου στην οικία αστυνομικοί για συμπληρωματικές έρευνες.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε εξέλιξη.
kainourgiopress.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο