Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Θλίψη στην Κεφαλλονιά – Βρέθηκε νεκρός ο ψαράς που αναζητούνταν – Τον κράτησαν στο βυθό τα βαρίδια (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


Η είδηση σοκάρει την Κεφαλλονιά. Ο άτυχος ψαράς βρέθηκε λίγο πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης (24.05.2018) στην Πλατιά Άμμο, σε βάθος σχεδόν 30 μέτρων στο βυθό, σχεδόν 50 μέτρα από το σημείο όπου είχαν εντοπιστεί τα ρούχα και τα προσωπικά του αντικείμενα.
Η σορός του ψαρά βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή. Τα βαρίδια που έφερε, φαίνεται, πως τον κράτησαν στο βυθό. Το ψαροτούφεκό του ήταν οπλισμένο, κάτι που δείχνει πως ό,τι κι αν συνέβη, δεν πρόλαβε ή δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Όταν εντοπίστηκε το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο ψαράς, κινητοποιήθηκε το Λιμενικό για να ανασύρει το πτώμα του άτυχου άνδρα. Η σορός του θα μεταφερθεί στην Πάτρα για νεκροψία και νεκροτομή.

Έρευνες όλο το βράδυ στην Κεφαλονιά

Ήταν πρωί Τετάρτης όταν ο άνδρας αποφάσισε να πάει, όπως συνήθιζε, στην παραλία της Πλατιάς Άμμου για ψαροτούφεκο. Όταν οι ώρες πέρασαν και δεν γύρισε σπίτι του, η οικογένειά του ανησύχησε και κάλεσε τις αρχές. Αμέσως, ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση από το Λιμενικό για τον εντοπισμό του.
Οι έρευνες συμμετείχαν πλωτά, χερσαία και εναέρια μέσα, καθώς επίσης ψαράδες αλλά και κάτοικοι. Οι έρευνες συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μερικές ώρες νωρίτερα, στην παραλία της Πλατιάς Άμμου είχαν εντοπιστεί τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενα του ψαρά.
Με πληροφορίες από inkefalonia.gr και kefaloniapress.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο