Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Ηλεκτρικά ποδήλατα για τον Φορέα Αμβρακικού

ΠΡΕΒΕΖΑ
         Με ηλεκτρικά ποδήλατα τα οποία θα συμβάλλουν το έργο της προστασίας του περιβάλλοντος και θα διευκολύνουν τις δράσεις του θα εφοδιαστεί ο Φορέας Διαχείρισης Αμβρακικού -Λευκάδας.
         Η προμήθεια των ποδηλάτων- 25 συνολικά για όλη την Ήπειρο-έγινε μέσω διασυνοριακού προγράμματος με την Ιταλία..........



        Τα συγκεκριμένα ποδήλατα έχουν ηλεκτρική υποβοήθηση και μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των επισκεπτών για περιήγηση σε συγκεκριμένες διαδρομές, να χρησιμοποιηθούν κατά την υλοποίηση δράσεων εποπτείας ανάδειξης , ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης από το προσωπικό των φορέων σε ερευνητικές δράσεις που έχουν σχέση με την καταγραφή της πανίδας και χλωρίδας, εναλλακτικού τουρισμού σε διάφορες σχετικές εθελοντικές δράσεις κλπ εντός των περιοχών ευθύνης των φορέων διαχείρισης των προστατευόμενων περιοχών.
         Τα ηλεκτρικά ποδήλατα που θα λάβει ο Φορέας Διαχείρισης Αμβρακικού-Λευκάδας είναι συνολικά έξι ενώ η παραχώρηση -με δυνατότητα παράτασης-δίνεται για 4 χρόνια.

https://www.epiruspost.gr/

1 σχόλιο:

  1. Για την φύλαξιν των ποδηλάτων ας απευθυνθούν εις τον Δήμον Βονίτσης. Πρό ετών σύνταξε και υλοποίησε σχέδιο ιδιοτικοποιήσεως με άκραν προστασίαν των ατόμων εις τα οποία παραδόθηκαν για μιαν τρυφερήν και αθώαν φύλαξιν. Διατί τα κονδύλια και αι συμβάσεις των συντηρήσεων. Καθίστανται περιττά έξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο