Σάββατο 12 Μαΐου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ! -ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! -ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ να είστε βέβαιοι για αυτό!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλοι Αναγνώστες
        Βρίσκεται σε εξέλιξη μία προσπάθεια  πολιτικής (και όχι μόνο) εξόντωσης μου και εκφοβισμού μου από μερικούς πολιτικά ανόητους. 
    Τον εμπνευστή και τα εκτελεστικά του όργανα της προσπάθειας αυτής τους γνωρίζω και τους γνωρίζετε. Ένα  μόνο θα πω: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ. ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ να είστε βέβαιοι για αυτό. 
           Ο στόχος τους είναι να μην ενημερωθείτε με αδιάσειστα στοιχεία  τα οποία ποτέ δεν αμφισβήτησαν.
        Προσπαθούν να μετατρέψουν τη πολιτική αντιπαράθεση σε προσωπική αντιδικία. Κτυπούν λάθος πόρτα. Δεν πέφτω στη παγίδα τους όσο και αν το επιδιώκουν. Είναι η τελευταία τους ελπίδα.
           Βρίσκονται σε πλήρη απελπισία και ολοφάνερο εκνευρισμό. Δεν περίμεναν ότι οι ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (αυτά που έχω στοιχεία). 
       Υποτίμησαν την αντοχή μου, νόμισαν ότι είναι πανίσχυροι και δεν έχουν λόγο να δίνουν αναφορά για τις πράξεις τους σε κανέναν. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.........



Ξέχασαν τα εξής:
1)-Στη Δημοκρατία η πλειοψηφία διοικεί και ελέγχεται. 
2)-Η μειοψηφία ελέγχει και  προτείνει το δικό της πρόγραμμα.
3)-Ουδείς είναι υπεράνω των νόμων.
Και το βασικότερο 4) ΙΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΙΔΙΟΙ.

Αγαπητοί Αναγνώστες
      Γνωρίζετε ότι προσωπικά δεν έχω με κανέναν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ. Είτε πρόκειται για πρώην ή νυν Δήμαρχο, Αντιδήμαρχο, Δημοτικό Σύμβουλο, Πρόεδρο  τοπικού  συμβουλίου ή μέλος τοπικού συμβουλίου.
      Δεν έχω απολύτως ΤΙΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ με οποιοδήποτε εργολάβο, προμηθευτή ή παρέχοντα  υπηρεσίες στο Δήμο μας.
      Κάνω πολιτική κριτική σε πράξεις, παραλείψεις  στην πρώην και τη νυν Δημοτική αρχή. Τούτο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από προσωπικό τίμημα ΘΑ ΠΡΑΞΩ και στο μέλλον.  
     Ευχαριστώ τις εφημερίδες και τις ενημερωτικές ιστοσελίδες που φιλοξενούν τα άρθρα μου. Ευχαριστώ και όλους εσάς που εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους τη στήριξη σας στο αγώνα μου.  

ΑΓΩΝΑΣ που είναι ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ. 
       Αγώνας που γίνεται για την ανάπτυξη του τόπου μας, τη χρηστή διοίκηση και τη λειτουργία της Δημοκρατίας στο βάθρο της που είναι η Αυτοδιοίκηση. 
          Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζουμε την ενημέρωση σας τη Δευτέρα 14-05-2018 για Δαπάνες του Δήμου που έγιναν για αδρανή υλικά, μπετόν, άσφαλτο κλπ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός 


15 σχόλια:

  1. Εμπνευστής και καθοδηγητής των επιθέσεων είναι ο Γεωργοθόδωρος. Δάσκαλε προχώρα. Μπράβο για το θάρρος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το Κώστα ήμουνα συμμαθητής. Απορούσαμε πως ένα φτωχό παιδί είχε αυτές τις γνώσεις. Οταν τον ρωτούσα που διαβάζει μου έλεγε. Το Σάββατο και τη Κυριακή βάζω τα βιβλία στο σακούλι και πηγαίνω στα πρόβατα. όταν τον ρώτησα αργότερα που πήρε το πτυχίου του πόσο χρονών είναι. Μου απάντησε 22 και μισό μου είπε. Τα βάλατε με λάθος άνθρωπο κύριοι του Δημαρχείου. Δεν είναι ο Κώστας αυτός που νομίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωστα για το δημαρχειο γραψε ότι θελης,γνωριζουν ολοι το τι γινετε, μεγαλο γλεντι, αλλα οι επαγγελματιες δεν ολοι κολητη τους και ουτε κοβουν ολοι πλαστα τιμολογια.Αν δεν περνουν προσφορες και δινουν αναθεσεις δεν φταινε οι επαγγελματιες.πολλυ παλια συνεργαζομουν με το δημο και ειχες βαλη το ονομα μου .Σε διαβεβαιω ότι ηταν όλα κανονικότατα και ειδα το ονομα μου λες και ημουν κανενας απατεωνας.Υπαρχη πρόβλημα αλλα όχι με ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΠΟ.Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΛΩΠΟΔΗΤΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΙΟ,ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προχώρησε δάσκαλε μην φοβάσαι τα ανθρωπάκια είμαστε κοντά σου στον αγώνα που κάνεις καθημερινά να ΞΑΙΒΡΩΜΙΣΕΙ ο τόπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεγονός είναι ότι γίνονται παρανομίες και κάποιοι συγκεκριμένοι κονομάνε άγρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μπορεί για να αλλάξουμε 15 λάμπες να πληρώνουμε 5000 ευρώ ή για να αποκαταστήσουμε το σπάσιμο σε μια σωλήνα 5000 ευρώ ή για συντήρηση μιας λεκάνης και ενός νιπτήρα 3000 ευρώ και να μην κάνουμε κριτική στη Δημοτική Αρχή. Εδώ είναι εικονικά τιμολόγια 4,51. Ποιος παίρνει τα λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4:30 μ.μ Αγαπητέ αναγνώστη
    Ούτε με εσάς, ούτε με κανένα εργολάβο, προμηθευτή που έχετε οικονομικές συναλλαγές με το Δήμο έχω απολύτως τίποτε. Η διαχείριση του δημοσίου χρήματος γίνεται με νόμους.

    Οι δύο δημοτικές αρχές κατά το πλείστο αντί για αδιάβλητους διαγωνισμούς έκαναν κάνουν απευθείας αναθέσεις. Συνεπώς η πολιτική κριτική που κάνω αφορά τη Δημοτική Αρχή και όχι πρόσωπα. ΚΡΙΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΑ.

    Πέραν της επαγγελματικής ιδιότητας σας είστε και Δημότης του Δήμου. Είστε ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες του Δήμου; Όχι τις διοικητικές εννοώ . Η ζωή μας έχει πάει στο καλύτερο; Εμείς στη Πογωνιά δεν έχουμε να πιούμε νερό δεκαετίες τώρα.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο αποστολακης θα ειναι παλι δημαρχος κ εσεις απο δω κ στο εξης θα λυσσαξετε δεν σας υπολογιζει κανενας γιατι ολα αυτα που γραφετε ειναι μονο ψεμματα το μονο που σας νοιαζει ειναι να βγειτε στην εξουσια να κανετε παλι τη δουλεια που ειχατε μαθει καλα δειξτε μας τα εργα σας δεν εχετε να μας δειξετε ουτε ενα ελατε να σας δειξουμε του αποστολακη ουτε ενα ουτε δυο ο κοσμος βλεπει τωρα τι λετε εσεις δεν σας υπολογιζει κανενας θα παθετε νειλα να το θυμαστε χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τον κυριο Τριαντα/ντη ολοι εινα απατεωνες,δημοτικοι αρχη,επαγγελματιες και οσοι εχουν παρε δωσε με το δημο....γιατι δεν μας λεει ποιοι ειναι οι "καθαροι"κατα τη γνωμη του;;να ξερουμε και εμεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δήμαρχε δεν σε προβληματίζει το γεγονός ότι πλην του Νέρωνα δεν βγαίνει κανένας επώνυμα να γράψει αυτές τις βλακείες που γράφουν και λένε για το Κώστα. Και ο Νέρωνας τα δικά του προσπαθεί να κρύψει για αυτό βρίζει, συκοφαντεί, απειλεί το Κώστα. Ο Κώστας Γιώργο ξέρει πολύ περισσότερα από ότι γράφει. Μου τα έχει δείξει. Αν και δεν πιστεύω να μου τα έδειξε όλα τα στοιχεία που διαθέτει. Τον ξέρω πως λειτουργεί. Κάποιοι σου παρουσίασαν άλλο Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΣ ΒΓΕΙ Ο 9.37 ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΌΔΕΙΞΗ ΈΝΑ ΈΡΓΟ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ ΣΤΑ 4 ΧΡΌΝΙΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΆΚΗΣ ..ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΈΛΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε ποιο δημοτικο διαμερισμα γλυκιε μου γλυκια μου θελεις να σου πω για το διαμερισμα της παλαιρου της βονιτσας η της κατουνας πεσμου κ εγω εχω να σου πω μαλλον εσυ δεν βλεπεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαχαχαχα είναι αστείος ο 4.39 στην ΚΑΤΟΎΝΑ ξέρουμε άνοιξε τα σφαγεία τα λουτρά τρυφο τον βιολογικό Τους αγροτικούς δρόμους,Στην παλαιρου ξέρουμε έφτιαξε το λιμάνι τον ηλεκτροδότηση τα πεζοδρόμια τα ΧΥΤΑ τα οχθια.για την Βόνιτσα πες μας που δεν ξέρουμε χαχαχαχα γλυκέ μου. Όλος γλύκες είσαι από τα πολλά ΜΕΛΟΜΑΚΆΡΟΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα τα δεις ολα γλυκιε μου και τα σφαγεια θα ανοιξουν και ο δρομος κατουνα λουτρακι θα γινει και γεωτρηση θα γινει και οι δεξαμενες ξεβρωμισανε και τα κδαπ ανοιξανε και σιντιβανια γινανε και βρυσουλες για ομορφια και παγκακια και καδακια για σκουπιδια και ολα τα σχολεια βαφονται και τα κεντρο υγειας και τοιχεια πολλα πεσανε και γηπεδο με χορτο και βολει κ μπασκετ και σκουπιδιαρες καινουριες κ πινακιδες και στο τελος αυτοι κερνανε κ μελομακαρονα ενω καποιοι αλλοι ουτε μελομακαρονο τα τρωγανε ολα μονοι τους γι αυτο τωρα ειμαι ολο γλυκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο