Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ!!!


2 χρυσά, 2 ασημένια και μία τέταρτη θέση στο Διεθνές Πρωτάθλημα TAEKWONDO “ASTERIKS CUP”, την 26-5-2018. Πρωταθλήτριες στις κατηγορίες τους αναδείχθηκαν τα κορίτσια του Αστακού ΠΑΠΑΖΩΗ Δέσποινα και ΖΑΡΑΙΔΩΝΗ Όλγα, οι οποίες κατέκτησαν το Χρυσό Μετάλλιο!

Ασημένιο Μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλήτριες ΜΑΥΡΙΑΚΑ Παναγιώτα και ΧΑΡΙΖΙ Κέισυ, ενώ την 4η θέση κατέλαβε ο ΣΟΜΠΟΛΟΣ Ιωάννης, αφού έδωσε έναν συναρπαστικό αγώνα στα προημιτελικά, αλλά ηττήθηκε στη λεπτομέρεια στην παράταση του αγώνα.......


Πάλεψαν αλλά δεν έφθασαν στη διάκριση οι ΧΡΟΝΗΣ Νικόλαος, ΔΟΥΡΟΥΚΗΣ Ζώης και ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Σπυρίδων.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στην όμορφη πόλη NIS της Σερβίας, όπου η αποστολή του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ είχε τη δυνατότητα να επισκεφτεί τα αξιοθέατρα της πόλης, να θαυμάσει τις ομορφιές της, να απολαύσει τον περίπατο και να γυρίσει στον Αστακό τόσο με τη χαρά της επιτυχίας, όσο και με ωραίες και αξέχαστες αναμνήσεις και εμπειρίες.

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ανέβασε άλλη μία φορά τον Αστακό στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, αυτή τη φορά στην ΣΕΡΒΙΑ, ανάμεσα σε 850 αθλητές από 11 χώρες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τις συνεχόμενες διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδας, τα οποία παρόλο τις δυσκολίες της εποχής, και τις περιορισμένες δυνατότητες που έχουν έναντι αθλητών και συλλόγων μεγάλων πόλεων, δίνουν την ψυχή τους μαζί με τον Δάσκαλό τους και καταφέρνουν να πρωταγωνιστούν.

Τα ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ και τα ευχαριστούμε.

ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ















1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο