Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Ο ίδιος του ο γιος δολοφόνησε τον συνταξιούχο ταχυδρομικό στη Ζάκυνθο

Ομολόγησε και συνελήφθη

Τον δολοφόνο του 70χρονου συνταξιούχου ταχυδρομικού έχει στα χέρια της από το βράδυ της Τρίτης η αστυνομία της Ζακύνθου, οποίος δεν είναι άλλος από τον 26χρονο γιο του.

Σύμφωνα με το imerazante χθες το βράδυ ο 26χρονος νεαρός, παιδί του 70χρονου από το δεύτερο γάμο φέρεται να ομολόγησε την πράξη του στην αστυνομία.
Κίνητρο της δολοφονίας με βάση τις έως τώρα πληροφορίες είναι η κακοποίηση που είχε υποστεί ο ίδιος από το θύμα, αλλά και αυτή που υπέμεναν καθημερινά τα δύο ανήλικα αδέλφια του από τον τρίτο γάμο του πατέρα του, ηλικίας 10 και 7 ετών.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 26χρονος και η μητέρα του έπεσαν σε πολλές αντιφάσεις κατά τη διάρκεια της κατάθεσής τους, γεγονός που προκάλεσε τις υποψίες των αστυνομικών, όπως επίσης και το γεγονός ότι δεν πήγαν στην κηδεία του 70χρονου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής. Ο συνταξιούχος ταχυδρομικός βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμούς μέσα στο αυτοκίνητό του στο πλάι της επαρχιακής οδού Ζακύνθου – Βολίμων.
Τον 70χρονο βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος ένας ταξιτζής που περνούσε από το σημείο και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.
Το θύμα είχε δεχθεί πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο και είχε τραύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τον θώρακα.
Τα δύο ανήλικα παιδιά του 70χρoνου φιλοξενούνται προσωρινά σε φιλικό σπίτι, όμως θα μεταφερθούν σε Κέντρο Προστασίας, καθώς έχει πεθάνει και η μητέρα τους πριν λίγα χρόνια από σοβαρή ασθένεια.
Πηγή: imerazante

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο