Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Μια εθελοντική δράση από το Δημητρούκειο Δημοτικό Σχολείο



Οι μαθητές και οι δάσκαλοι του Δημητρούκειου Δημοτικού σχολείου στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος ''Νοιάζομαι και Δρω" , που σκοπό έχει την ενίσχυση του αισθήματος  του εθελοντισμού και της προσφοράς, προέβησαν σε μία εθελοντική δράση. Εφοδιάστηκαν με γάντια και σακούλες σκουπιδιών και κατευθύνθηκαν στην παραλία "Άγιος Γεώργιος" στην περιοχή του Αστακού με σκοπό να την καθαρίσουν από τα σκουπίδια που υπήρχαν πεταγμένα τριγύρω....
Στην συνέχεια τοποθέτησαν κάδους σκουπιδιών και πινακίδες με συνθήματα ώστε να ευαισθητοποιήσουν και άλλους συμπολίτες μας πάνω στο ζήτημα της διατήρησης των ακτών και παραλιών χωρίς απορρίμματα.









3 σχόλια:

  1. Θερμά συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες στα παιδιά και τους Δασκάλους του Δημητρούκειου Δημοτικού Σχολείου ,για τη πολύ σημαντική εθελοντική τους δράση και την μύηση στον εθελοντισμό ,ο οποίος είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των Προοδευμένων Κοινωνιών .!!!
    Με πολύ σεβασμό και αγάπη
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ηταν σοστο αυτο πουεκανα μεταπαιδια γιατι ειπαρχουν και μολινσις αν καπγιο παιδι παθη κατι απο τασκουπξδια τι θαπουν στους γωνιστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε βεβαια αυτα που επρεπε να τα κανει ο δημος τα κανουν τα παιδια και οι δασκαλοι. Ντροπη στο Δημο και μπραβο στα παιδια.....Και θελουμε και τουρισμο στον Αστακο με τοσο χαλια παραλιες....Βαλατε τα γυαλια παιδια στους μεγαλους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο