Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Βόλος: 50χρονος γιατρός απαγχονίστηκε στην αποθήκη του σπιτιού του

Τέλος στη ζωή του έβαλε 50χρονος Βολιώτης γιατρός, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος χθες το βράδυ στην αποθήκη του πατρικού του σπιτιού που βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τον άτυχο άντρα βρήκε ο αδελφός του, ο οποίος και τον αναζητούσε. Έχει αποκλειστεί το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας και οι αστυνομικές αρχές αποδίδουν το θάνατο του σε αυτοκτονία, ενώ ταυτόχρονα ερευνούν τους λόγους για τους οποίους ο 50χρονος έθεσε τέρμα στη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος δημιούργησε αυτοσχέδιο βρόγχο με σχοινί και έδωσε τέλος στη ζωή του, ενώ στο σημείο βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο ο αυτόχειρας εξηγεί τους λόγους που προέβη στο απονενοημένο διάβημά του.
Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος 50χρονος ήταν γιατρός σε επιχείρηση, ενώ παλιότερα είχε διατελέσει εργασιακός γιατρός στην ΑΓΕΤ και στο Δήμο Βόλου.
Θυμίζουμε, ότι πρόκειται για την δεύτερη αυτοκτονία που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία των Αγίων Θεοδώρων, αφού μόλις πριν από δυο μήνες είχε βρεθεί απαγχονισμένος, επίσης στην αποθήκη του σπιτιού του ένας 62χρονος χρηματιστής.
Πηγή: magnesianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο