Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ… -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη πληρώσαμε για αθλητικό υλικό 39.121,22 ευρώ. Το βρίσκετε λογικό; -Mείζονα Αντιπολίτευση υπάρχει στο Δήμο;

        -Φίλοι αγρότες του Δήμου μας με αυτά τα λεφτά που πληρώσαμε για τα λιπάσματα των γηπέδων, ενημερώστε το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη σε πόσα στρέμματα γρασίδια θα τα ρίχνατε για βελτίωση; Πληροφορήστε Αντιδήμαρχε Οικονομικών κ. Στούπα τους αγρότες.
       -Δήμαρχε κ Αποστολάκη, Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας εσείς συμφωνείτε ότι το ποσό αυτό 39.121,22 ευρώ ήταν οι ανάγκες για αθλητικό υλικό; Πως εξηγείτε το γεγονός ότι 23.985,89 ευρώ δηλ το 61 τοις εκατό πήγαν σε ένα συγκεκριμένο προμηθευτή; Aυτό λέγεται τόνωση της Δημοτικής αγοράς; Και πως εξηγείτε το γεγονός ότι η μερίδα του λέοντος στις προμήθειες πηγαίνει σε ένα, δύο, τρία μαγαζιά και στα άλλα πηγαίνει το υπόλοιπο;

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ  ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

        ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
        Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.
   -Πόσα χρηματικά εντάλματα πληρωμής έχουν εκδοθεί από το Κέντρο Μέριμνας  από 1-9-2014 μέχρι σήμερα;
    -Πόσα από αυτά έχουν πάει για έλεγχο στο Ελεγκτικό Συνέδριο;

Αγαπητοί  Αναγνώστες
           Τονίζω για πολλοστή φορά δεν έχω απολύτως τίποτε με κανένα εργολάβο, προμηθευτή , εταιρεία  που συνεργάζονται με το Δήμο. Θεωρώ ότι η διαχείριση του δημοσίου χρήματος είναι ύψιστη πολιτική πράξη που επιβάλλεται να γίνεται με κανόνες και λαμβάνοντες υπόψη τη χρηστή διοίκηση, τη διαφάνεια, τη νομιμότητα, το συμφέρον των Δημοτών και τη καλυτέρευση της ζωής τους.
       Τονίζω για μία ακόμη φορά δεν έχω τίποτε προσωπικό με το Δήμαρχο, με τον Αντιδήμαρχο, με το Δημοτικό Σύμβουλο. Κάνω πολιτική κριτική σε πολιτικές πρακτικές τους που επηρεάζουν τη ζωή μας.
      Αντιλαμβάνομαι το πολιτικό πανικό, τον εκνευρισμό, την ενόχληση του Δημάρχου κ. Αποστολάκη και των μελών της Δημοτικής τους ομάδας από τον ανιδιοτελή τούτο αγώνα.  ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.
       Συνεχίζουμε την ενημέρωση σας με δαπάνες  μέχρι σήμερα από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης.........



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΩΤΗ
Μάθημα στήριξης της τοπικής Δημοτικής Αρχής. Αναντιστοιχία  λόγων και έργων. Γιατί άραγε;

         Την Δευτέρα  9 Νοεμβρίου 2015 από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης  του Δήμου μας εκδόθηκε ένα δελτίο τύπου που υπογράφεται από το Πρόεδρο του κ. Αποστολάκη Παντελή. Aν δεν υπήρχε η αναφορά στη θεσμική ιδιότητα του Προέδρου και υπήρχε υπογραφή του φυσικού προσώπου ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.
         Ανάμεσα στα άλλα αναφέρει σχετικά με τις δαπάνες του Κέντρου Μέριμνας:

           "Όλες  αυτές οι δαπάνες έγιναν και δόθηκαν σε προμηθευτές και επαγγελματίες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Μόνο όταν δεν υπήρχαν έμποροι που να μπορούν να μας προσφέρουν την υπηρεσία ή το είδος που ζητούσαμε, καταφεύγαμε σε Δημότες του Δήμου μας που δραστηριοποιούνται  σε όμορους Δήμους. 
       Ελάχιστοι είναι οι προμηθευτές που χρησιμοποιήσαμε ως Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης και δεν ήταν δημότες του Δήμου μας. Ο μόνος λόγος που γινόταν αυτό ήταν ότι δεν υπήρχαν παρόμοιοι έμποροι με τις υπηρεσίες που ζητούσαμε.
       Όσο θα βρίσκομαι σε αυτή την θέση εγώ και τα μέλη της πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μέριμνας θα ενισχύουμε και θα τονώνουμε την τοπική αγορά και κανένας "τρελός αδέκαστος μπάρας" δεν θα εμποδίσει το έργο μας. Η τοπική αγορά στις δύσκολες εποχές που ζούμε χρειάζεται στήριξη και από εμάς θα την έχει".....

Αυτά είναι μέρος από το δελτίο τύπου. Ολόκληρο το έχουμε δημοσιεύσει στο παρελθόν.
     
             Το πρώτο χρηματικό ένταλμα πληρωμής αφορά τη προμήθεια σπόρων και λιπασμάτων για χλοοτάπητα γηπέδου Βόνιτσας. Το δεύτερο και τρίτο χρηματικό ένταλμα πληρωμής αφορούν τη προμήθεια λιπασμάτων. 
         Πουθενά στα αντίστοιχα έγγραφα απευθείας αναθέσεων αναφέρεται ποσότητα, τιμή μονάδας. Γιατί άραγε; Δήμαρχε κ. Αποστολάκη αυτή δεν είναι διαφάνεια και χρηστή διοίκηση. 

        Είναι φανερή η αναντιστοιχία των γραφομένων στο Δελτίο τύπου και στις προμήθειας. Τυχαία; Kυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας προβληματιστείτε.

        Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας  γιατί δέχεστε να συμβαίνουν όλα αυτά και ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ; Bέβαια εγώ υποστηρίζω τους αδιάβλητους διαγωνισμούς αλλά είναι υπερβέβαιο ότι τα μαγαζιά του Δήμου μας έχουν αυτά τα προϊόντα που αγοράστηκαν από την επιχείρηση του Αγρινίου;  Σε αντίθετη περίπτωση αναμένω απάντηση.
           Φίλοι συνδημότες προμηθευτές του Δήμου είναι φανερό ότι εγώ κάνω κριτική στη πρακτική της Δημοτικής Αρχής. Σας λέω την αλήθεια και τη πραγματικότητα. Άλλοι σας λένε ότι είμαι διώκτης των τοπικών μαγαζιών. 
        Πείτε στους αιρετούς, να σας πουν πόσα χρήματα έχουν πάει στο συγκεκριμένο μαγαζί του Αγρινίου και σε ένα άλλο με παρόμοια προϊόντα και υπηρεσίες. Το ποσό είναι τεράστιο ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ.
          Αυτοί δε που όπου σταθούν, γράφουν και λένε για το τρελό του χωριού και τόσα άλλα για εμένα ας κοιτάξουν το καθρέπτη τους.
          -Φίλοι αγρότες του Δήμου μας με αυτά τα λεφτά που πληρώσαμε για τα λιπάσματα των γηπέδων, ενημερώστε το Δήμαρχο κ Αποστολάκη σε πόσα στρέμματα γρασίδια θα τα ρίχνατε για βελτίωση; Πληροφορήστε Αντιδήμαρχε Οικονομικών κ. Στούπα τους αγρότες.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΔΕΥΤΕΡΗ
        Προχωρούμε σε δαπάνες που αφορούν το αθλητικό  υλικό (μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, σημαιάκια του κόρνερ, δίχτυα τερμάτων, φιλέ κλπ).
Από τα παραπάνω προκύπτει ότι από 1-9-2014 μέχρι τώρα πληρώσαμε για αθλητικό υλικό:




ΣΥΝΟΛΙΚΑ
3699,82+ 8833,08+11999,06+ 12.090,23+ 2499,03 = 39.121,22 ευρώ!!!!
               Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας εσείς συμφωνείτε ότι το ποσό αυτό 39.121,22 ευρώ ήταν οι ανάγκες για αθλητικό υλικό; Πως εξηγείτε το γεγονός ότι 23.985,89 ευρώ δηλ το 61 τοις εκατό πήγαν σε ένα συγκεκριμένο προμηθευτή; Aυτό λέγεται τόνωση της Δημοτικής αγοράς; Και πως εξηγείτε το γεγονός ότι η μερίδα του λέοντος στις προμήθειες πηγαίνει σε ένα, δύο, τρία μαγαζιά και στα άλλα πηγαίνει το υπόλοιπο;
       Aυτά χρειάζονται απαντήσεις και αυτά νομίζατε ότι δεν θα μάθουν οι Δημότες. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ.



ENHMEΡΩΣΗ ΤΡΙΤΗ
           Το καλοκαίρι του 2017 έγινε στη Κουκουμίτσα μία συναυλία που τραγούδησε η κ Ασλανίδου Μελίνα. Παρακάτω η σχετική απόφαση του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας:

    Σύμφωνα με την απόφαση εκδόθηκαν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα πληρωμής:
         Το ποσό των 2.784 ευρώ πληρώσαμε οι Δημότες. Στη συναυλία υπήρχε και εισιτήριο. Αγόρασα εισιτήριο, παρότι τη συγκεκριμένη ημερομηνία δεν υπήρχε περίπτωση, να ήμουν στη Βόνιτσα λόγω άλλων υποχρεώσεων.
         Στην ερώτηση αν πρέπει να κάνει ο Δήμος συναυλίες  με ποιοτικό περιεχόμενο, η απάντηση είναι ναι και ο συγκεκριμένος χώρος είναι ιδανικός. Βέβαια υπάρχουν και άλλοι χώροι στο Δήμο που θα μπορούσαν να γίνουν συναυλίες. Αν ερωτηθώ θα προτείνω χώρους.
         Καλώ τους αρμοδίους του Κέντρου Μέριμνας να ενημερώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο  για τον ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ. Σε περίπτωση που δεν το κάνουν καλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ αυτή την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.  Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.

Αγαπητοί Συνδημότες
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ -ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ- ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
1)-Από τα παραπάνω χρηματικά εντάλματα πληρωμής στο Επίτροπο για έλεγχο  δεν πήγε κανένα. Γιατί άραγε;
2)-Η ενημέρωση σας για δαπάνες του Δήμου θα συνεχιστεί τη Πέμπτη 7 Ιουνίου 2017.



48 σχόλια:

  1. ΚΏΣΤΑΣ Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία.τη νομίζεις ότι τα λιπάσματα πήγαν στα γήπεδα,τα λιπάσματα πήγαν στους ελαιώνες φάρμακα και λιπάσματα στης ελιές ψάξτω λίγο καλύτερα (κατουνιωτης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΉΡΩΣΕ ΜΑΛΑΚΆ ΚΑΡΑΓΙΆΝΝΗ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΎΝΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΣΈΠΗ ΣΟΥ ΣΑΚΊΔΙΑ,ΚΑΙ ΕΣΎ ΤΣΑΒΑΛΑ ΜΠΆΛΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΣΈΠΗ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΑΦΉΣΤΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΌ ΝΑ ΠΑΊΖΕΙ ΜΠΆΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΏΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε πρόσφατο άρθρο για το γήπεδο και τα προβλήματα που υπάρχουν ήρθε κάποιος στα σχόλια κι έγραψε (μεταξύ άλλων άσχετων) "κάποιοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό με το χλοοτάπητα".

    Τώρα κατάλαβα τι εννοούσε. Ότι είδαν το κόστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΑΧΥΡΩΝ ΝΑ ΠΟΤΙΣΟΥΜΕ Η ΑΡΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΚΟΝΟΠΙΝΑΣ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωρε κωστα μας ταλαιπωρεισ καν δεν σε διαβαζουμε ο γιωργος παλι δημαρχοσ θα ειναι και συ παλι θα σκουζεισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ντρέπεστε καθόλου. Κρυφτείτε. Μιλάμε για μεγάλη μάσα Νέρωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζουν οι ελεεινοί ότι μας δουλεύουν. Κώστα όλα στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κώστα για αυτά ήθελαν να σε βαρέσουν. Να μην τα μάθουμε. Μπράβο για το θάρρος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύχρονος Κώστα και να είσαι γερός, δυνατός, δημιουργικός και αγωνιστής, όπως πάντα!
    Πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσα χρήματα για μπάλες, όταν δεν μπορούν να κλείσουν μια λακκούβα ή να αλλάξουν μια καμένη λάμπα! Είναι σε κατάρρευση όλα τα χωριά.
    Τελικά, λεφτά υπάρχουν! (και πολλά, μάλιστα…)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θύμιο γιατί δεν μιλάς; Αν σε κρατάνε πήγαινε σπίτι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο άλλος γιατί δεν μιλά τι περιμένει να πέσει το φρούτο ώριμο να το πάρει;

      Διαγραφή
  11. Τα λεφτά τα ροκανίζουν . Είναι ολοφάνερο. Κώστα να είσαι καλά να μας ενημερώνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και τα λεφτά από τη συναυλία παντελονιάσατε ; Πόσα πήρε η Ασλανίδου; Πόσα εισητήρια κοπήκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λάκια Στούπα και πριν το 2014 και μετά το 2014 με Αντιδήμαρχο Οικονομικών εσένα γινόταν και γίνεται πάρτι με το δημοτικό χρήμα.Μας έλεγες ψέματα ότι θα το σταματήσεις. Αρα κολατζίσεις και εσύ Λάκια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κυρία Αθηνά παραιτηθείτε από το Κέντρο Μέριμνας. Μην πληρώσετε αμαρτίες άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Xronia pola kosta vgale kai ton diko soy ston aera min ton kalipteis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο τριαντακωνσταντης ακομα δεν απαντησε για ενταλματα του 13-14. Ερχονται και οι δικες σας δαπανες συντομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολλά λιπάσματα ρε παιδί μου σε ελιές στον δήμο Μεδεώνος τέσσερα χρόνια κουβαλάνε από το Αγρίνιο. Ουστ γαϊδουράκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατί ρε φίλε να παραιτηθούν καλά περνάνε άλλος περνει λιπάσματα άλλος περνει ΦΥΤΟΦΆΡΜΑΚΑ αλους περνει φάρμακα για τα πρόβατα?ΛΕΥΤΑ υπάρχουν να φάνε και η κότες χαχαχαχα δάσκαλε έχουν κρίση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μαθητές του Κάρυ και του Ντόφαλου είναι η Πανάγιω, ο Σπέκας, ο Μπαλάφας, η Αθηνά. Τους μάθανε τα κόλπα. Νέρωνα εσύ ξέρεις και από τη ΝΟVARTIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σώζο, Ασπρογέρακα, Τζεφριε, Βαρβάρα, Αθηνά, Κατσαβριά γιατί ανέχεστε τα καμώματα του Νέρωνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Eπιστρέψτε πίσω στο ταμείο του Δήμου τα λεφτά από τα εικονικά τιμολόγια και παραιτηθείτε. Υπάρχουν καταθέσεις για εικονικά τιμολόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παλιοψευτες σας εφαγε η ζηλεια θα λυσσατε καθε μερα απο δω και στο εξης παλι δημαρχος ο αποστολακης θα ειναι και εσεις αυτου θα ειστε να συνεχιστε να γραφετε τις ψευτιες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σωζο αν νομίζεις ότι δεν έχεις ευθύνη για τα καμώματα Αποστολάκη και Νέρωνα είσαι βαθιά νυχτωμένος και θέλεις να κυβερνήσεις και το δήμο έχεις τεράστια ευθύνη που δεν μιλάς και δεν πηγαίνεις στα δημοτικά συμβούλια είσαι ξοφλημενος και εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπαλατσουρα καλά δεν εισουνα στο Θύμιο γιατί έφυγες και εξευτελιζεσαι τώρα στον κάρυ τη σου έταξαν και κάθεσαι ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η Καρελου γιατί να παραιτηθεί τα ψηφίζει όλα,διότι της έταξε αντιδημαρχία ο κάρυ,έτσι τουλάχιστον βγαίνει και λέει στην ΚΑΤΟΎΝΑ,τίνος ροκανίζει την καρέκλα από την ΚΑΤΟΎΝΑ,όποιος το βρει θα τον πάει μια βόλτα με το αγροτικό ο Σωτήρης ο προδρομιτη.καληνυχτα Σωτήρη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ήταν τεράστιο λάθος για τους δημότες που εξέλεξαν ξανά δήμαρχο τον Αποστολάκη, ας πρόσεχαν, τώρα τους φταίνε οι υπερβολικές δαπάνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εδώ πρόκειται για ανελέητο φαγοπότι των χρημάτων των Δημοτών. Πρόκειται για μαφιόζικη συμμορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Θυμαμαι σαν σημερα τον παντελη να ειναι απέναντι απο την κουκουμιτσα και να βγάζει φωτογραφίες την βρύση που ειναι εκει. Τον ρωτησα Γιατι. Και μου ειπε οτι αυτη η βρύση κόστισε 42000 ευρω και θα παει για αυτο τον λογο τον Γ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ στον εισαγγελέα. Ακομα περιμενω να το δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η συναυλία με την Ασλανίδου, είχε εισητηριο 10 €. Λογικά απο αυτα που εγραψε ο Παντελής ειχε πρωτοφανή κόσμο που συμφωνα με εκτιμήσεις ξεπερασε τις 5.000 θεατες.
    Αρα πουλήθηκαν 5.000 εισιτήρια των 10€, αποφέροντας έσοδα της τάξης των 50.000€. Λογικά η αμοιβή της τραγουδίστριας πρέπει να ήταν γύρω στα 4.000 ευρώ (4.500 ευρώ παίρνει η Βίσση!). Να πούμε επίσης ότι είχαμε πληρώσει για τη συναυλία της καλλιτέχνιδας (οι δημότες) το ποσό των 2.784 ευρώ για φωτισμό, πατάρια κλπ.
    Επομένως χοντρικά τα έξοδα (αφίσες, αμοιβη τραγουδίστριας, ενίσχυση συλλόγου Κωνωπίνας με 600 €, κ.α.) πρέπει να ήταν γύρω στα 10.000 € και τα έσοδα φτάνουν τα 40.000€.
    (Να μην ξεχάσουμε υπήρχαν και άλλα έσοδα για το δήμο, όπως από την κατανάλωση σε αναψυκτικά, κ.α.).
    -Που πήγαν τα έσοδα;
    -Το κέντρο μέριμνας, όσο δεν δίνει τα στοιχεία στη δημοσιότητα, τόσο θα αυξάνονται τα ερωτηματικά και οι φήμες θα μεγαλώνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ολοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να σταματήσουν τις αθλιότητες του Κέντρου Μέριμνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 22 Μαΐου 2018 - 8:55 π.μ.
    συμφωνα με τις εκτιμισεις παντα. εγραφαν για 5000 ατομα τελικα ζητημα να φτασανε τα 1000. υπαρχουν φωτογραφιες και βιντεο αν υπολογισεις με βαση την εικονα που βλεπεις δεν ξεπερναν τα 1000. οποτε τα λεφτα ισα που εφτασαν για τα εξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ΣΩΤΉΡΗΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΌΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΌΣ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΤΗΝ ΚΛΊΚΑ ΤΟ ΔΊΔΥΜΟ ΣΤΟΥΠΑ Κ ΚΑΡΕΛΟΥ ΌΤΙ ΤΟΥ ΡΟΚΑΝΊΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΈΚΛΑ,ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΛΆΒΕΙ ΤΑ ΜΈΤΡΑ ΤΟΥ Ό ΔΉΜΑΡΧΟΣ,ΕΜΕΊΣ ΣΕ ΨΗΦΊΣΑΜΕ ΔΉΜΑΡΧΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. οσον αφορα τον τριαντακωνσταντη λεει οτι δεν εχει προσωπικα με κανεναν και ολο αυτον τον κανεναν κατηγορει. και ξαναλεω οι δαπανες του δημου εχουν μεινει στην αφανεια για να φανουν του κεντρου. πληροφοριες μου λενε οτι μια υπαλληλος του δημου αποστατησε και πηγε με θυμιαρα μεσω της κουνιαδας του (ανοιξανε γραφειο) ωστε να προετοιμαζεται αν βγει ο θυμιαρας (αν) να σιγουρεψει τη συνεχεια των προμηθειων στο δημο απο το μαγαζι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο προδρομιτης ειναι πολυ διμιουργικος ειχε μαθει απο παλια που ηταν με τον σεραφηωρε σαν δεν ντρεπεστε με αυτα που γραφετε και ποιος σου ειπε εσενα οτι πρεπει να οιοθετησει και την καρεκλα ο σωτηρης κ εμεις ψηφισαμε την καρελου τη δηλαδη απειλεις τον δημαρχο δεν καταλαβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο δήμαρχος πήρες τον τσοπάνη με 500 πρόβατα να τον κάνει ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟ Οικονομικών. Αυτός ο άνθρωπος δεν ξέρει να μοιράσει το γάλα ισόποσα σε δύο καρδαρες .εσείς εκεί στον δήμο Ανακτορίου δεν τον ξέρατε δικαιολογία έχετε,Εμείς εδώ τον ξέρουμε πολύ καλά ελάτε να δείτε πόσοι του λένε Καλημέρα εκτός από κάτι γλυφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Για την ασλανιδου δεν θα μαθεις ποτε που πηγαν τα λεφτα και στον 12 13 αστο καλυτερα μην ξυνεις πληγεςολοι ξερουν εκει πανω στην κατουνα ποιος ο στουπας ποια ειναι η καρελου και ποιος ειναι ο μπαρμπα σωτηρης προσεχε και αστα αυτα πουλατα αλλου και ασε τις δημιουργιες και τις πινελιες του σωτηρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πρόεδρε του συλλόγου από τη Κονοπίνα πάρε θέση. Πήγες να κάνεις καλό και έμπλεξες με το αρπακτικό Νέρωνα και τη παρέα του. Μίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. αφου ρε τριαντακωνσταντη οταν αναθετει ο παντελης σε ντοπιο λες οτι τα τρωνε οι ημετεροι και ειναι μαυρα. οταν αναθετει σε αλλο εκτος δημου λες οτι δεν βοηθαει την αγορα. μολις αποφασισεις τι πραγματικα γινεται ελα να μας το πεις. που να σε πιστεψουμε αφου δεν ξερεις και ο ιδιος τι θελεις. φυσικα δεν φταις εσυ αφου οπως φαινεται σου τα λενε και τα γραφεις. συμπερασμα κατα τον τριαντακωνσταντη: αλλο ενα λαμογιο που πηρε τη μεριδα του λεοντος. αυτο δε λες εν ολιγοις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο ΣΩΤΉΡΗΣ είναι αξιόλογο άτομο,Ο ΣΤΟΥΠΑΣ και η ΚΑΡΕΛΟΥ πρέπει να πλένουν το στόμα Τους με μεταλαβια δεν θα πέσει ο Σωτήρης στο επίπεδο του Στουπα και της Καρελου αυτοί και η δύο ας πάνε για κολοκουρεμα τώρα που έχουν τα μούτρα να βγαίνουν στην πλατεία .Σωτήρη εμείς εσένα θέλουμε και ας την Καρελου να ονειρευτεί αντιδημαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είχες μυαλό εσυ που τα γράφεις θα έλεγες στο κύριο προδρομητη που τόσο τον αγαπάς κ τον υποστηρίζεις ότι δεν βάζουνε για δουλειά στο Δημοτικό Σχολείο Κατούνα μέλος της οικογένειας μας αλλά κάποια απ θα ψηφοφόρους μας που έχουν πολύ ανάγκη !!Αλλά κ κυρία Καρελου κ στου πας κάνουν έργα !!!Ο Σωτήρης βολεματα!!!Όπως τόσα χρονιαααααααα

      Διαγραφή
  40. 7,38 μμ Για το ποσό των 40.000 ευρώ δεν λες τίποτε. Το βρίσκεις φυσιολογικό ; Aυτή είναι η ουσία. Ο Τριαντακωνσταντής ουδέποτε είπε κανέναν λαμόγιο. Εσύ γιατί ζορίζεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κάρυ και Νέρωνα θα γραφτείτε στο βιβλίο Γκίνες για το φαγοπότι του δημοσίου χρήματος. Να είστε βέβαιοι θα καθήστε στο σκαμνί και θα απολογηθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο σωτηρης παει τον τοπο μπροστα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Στον 4 21 εχω να του πω οτι να παει αυτος να κανει κανα λογαριασμο στο στουπα στον αντιδημαρχο των οικονομικων αει κουνια που σε κουναγε ουτε σε διακκοσια χρονια εσυ δεν θα μπορεσεις να τον φτασεις τραβα εσυ να δωσεις αυτα που χρωστας και ασε τον στουπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μπράβο Αθήνα σου αξίζει να σε δούμε αντιδήμαρχο στη Κατούνα το ξέρεις τόσο αγώνα κανεις κάθε μέρα !!!ας σηκωθεί κ ο Σωτήρης απ την καρέκλα του να κάνει τον αγώνα που κανείς αρκετά έχει κάνει τόσα χρόνια κ αυτός σειρά έχουν άλλοι !!!!μάλλον πονάει μερικούς ότι είσαι αυθεντική κ καθαρή !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Να μας πει η Αντιπρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας κ Αθηνά που πήγαν τα λιπάσματα αξίας 2.000 ευρώ που αγοράσατε ως Κέντρο μετά τις 4 Απριλίου 2018; Aς μην ξεχνά ότι και με την υπογραφή της έγινε και αυτή η προμήθεια. Το ίδιο ισχύει και για το Μπαλάφα. Πάντως τα 6 γήπεδα τόσα δεν χρειάζονται. Αρά εικονικά είναι τα τιμολόγια ή πήγαν σε χωράφια ή σε ελιές που φημολογείται. Πάρτε θέση , γιατί θα βουλιάξετε όλοι μαζί με το Νέρωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Να μας εσύ ποιος εσύ και όλοι οι άλλοι που κατηγορειτε, ποιοι είστε? Το όνομα σας αν τολμάτε, κατηγορειστε επώνυμα και θα δείτε το αποτέλεσμα, πρόβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο