Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Συγχαρητήρια στον «Χαρίλαο Τρικούπη» για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία μπάσκετ




Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Νίκου Καραπάνου, αντιδημάρχων και προέδρων Νομικών προσώπων του Δήμου δέχθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η ομάδα Καλαθοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου «Χαρίλαος Τρικούπης», για την άνοδό της στην Α2 Κατηγορία......

   Οι αθλητές, ο προπονητής η Διοίκηση και η Πρόεδρος του Συλλόγου Βασιλική Μπελέκου, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς το Δήμαρχο και τους εκπροσώπους του Δήμου για την πολύπλευρη στήριξη σε μια δύσκολη αλλά επιτυχημένη πορεία.
   Ο δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου απευθυνόμενος σε όλη την ομάδα, τόνισε πως η στήριξη προς τον κορυφαίο και ιστορικό αθλητικό σύλλογο ασφαλώς θα συνεχισθεί, με κάθε πρόσφορο τρόπο και μέσο. «Η επιτυχία της ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του «Χαρίλαου Τρικούπη», επεσήμανε ο Νίκος Καραπάνος, «..είναι και επιτυχία της πόλης, των φιλάθλων της που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας στηρίζοντάς τη σε κάθε αγώνα.    Ταυτόχρονα δε, αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο ενασχόλησης με το άθλημα των νέων παιδιών της περιοχής, που θ’ αποτελέσουν στο μέλλον το έμψυχο δυναμικό της».
   Η «ισχύς εν τη ενώσει» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, καλώντας τα τοπικά αθλητικά σωματεία σε συμπόρευση, για την δημιουργία ενός ισχυρού αθλητικού φορέα, ικανού ν΄ ανταπεξέλθει με επιτυχία στις προκλήσεις των νέων συνθηκών και υποχρεώσεων που έχουν προκύψει.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο