Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ 24ΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ Η ΠΑΛΑΙΡΟΣ

Πρωτοφανής η τόσο μεγάλη και γενική διακοπή νερού για την Πάλαιρο για δυο ολόκληρες ημέρες.Με πολύ κόσμο στα ξενοδοχεία, με τουρίστες στα σκάφη αλλά και με αγανακτισμένους κατοίκους και επαγγελματίες η οργή ξεχειλίζει.Λουόμενοι ψάχνουν μπουκάλια να ξεπλυθούν για να γυρίσουν στα σπίτια τους,με την κατάσταση οσο περνά η ωρα να επιδεινώνεται.
Για την υγιεινή στα σπίτια δεν συζητάμε βεβαίως που σταγόνα νερό δεν τρέχει στις βρύσες.Αναρωτιέται ο κόσμος γιατί δεν λειτουργεί το εφεδρικό αντλητικό στην γεώτρηση και γιατί δεν δίνεται λύση απο άλλα δίκτυα.Τόσα χρηματικά εντάλματα κόβονται για την ύδρευση της Παλαίρου και πρόβλεψη καμμία.Κύριοι δημοτικοί άρχοντες δώστε λύση τώρα για τον κόσμο αλλιώς είστε παντελώς ανίκανοι!

21 σχόλια:

  1. Το ανικανοι ειναι λιγο νε ερουν στο μαγαζι να πλυνουν τα πιατα αλλιως το βραδυ το κλεινω τα παιδια ειναι μονο για τους μισθους τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μιλάμε για πολλές κλωτσιές ειναι μονο να μασανε ειναι και να λενε βλακειες ο κοσμος τους εστειλε απο τωρα σπιτι τους γιατι για καφενειο δεν ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσα χρόνια η Παλαιρος δεν έχει μείνει ποτε από νερό,ήρθαν αυτοί και το κατάφεραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φραδέλος Μπαλατσούρας Στάχτιαρης για κοψίδια και διορισμούς στα ΧΥΤΑ ντροπή ρεεεεεεεε την στάνη σας νομίζετε οτι διοικείτε?
    Σε λίγο θα μας πείτε οτι η βλάβη ήταν μεγάλη οτι χρειάστηκαν ειδικά μηχανήματα και άλλες δικαιολογίες σαν το σαιτ της κατουνας που βάζει άσχετους σπασμένους σωλήνες να μας πείσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως όλα τα λεφτά είναι το blog του Δήμου το Κατούνα. Εδώ καιβ5 ώρες λες ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη. Πόσες ώρες κάνει να γεμίσει αυτή η δεξαμενή Όσο για τις φώτο που έχει ας κρατήσουμε και μια πισινή αν είναι όντως σημερινές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γυωργοθόδωρε και η παρέα που σου απέμεινε τελειώσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για πολλές κλωτσιές λέμε. Ήμαρτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε παιδια ο ΠΑΡΕΔΡΟΣ δεν είναι πουθενα, καποτε εκανε κ καμια βολτα στο χωριο, ο ΦΡΑΔΕΛΟΣ μεταμεσονύκτια κανει ενεργειεσ για το καλο του τοπου αλλα ο λαος λεει ότι οποιος νυχτα............ο ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ κουβαλάει πετρες για το καστρο ,,αρε πετρα που θελετε, από μια στο λαιμο κ φουντο από το δημοτικο συμβουλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΣΠΑΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΩΛΗΝΑ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΟΥ ΜΑΚΑΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην ανηυχειτε που εχετε εικοσι χρονια να κοπει το νερο μαθατε τι σημαινει καρυ και εσεις στην ζαβερδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΝΙΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ 12.55 μμ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ....ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΓΑΙΔΑΡΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΒΡΩΜΙΣΑΜΕ ΟΙ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΜΑΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατα τα αλλα λετε απογειωνεται η παλαιρος. Ειστε ασχετοι απο τουρισμο ολοι σας στο δημο, συμπολιτευση και αντιπολιτευση. Το μονο που σας νοιαζει ειναι η τσεπη σας, δεν ξερετε ουτε το ονομα σας να γραψετε. Δεν μπορειτε να φερετε εσεις την αναπτυξη στον τοπο, δεν ειναι προβατα οι τουριστες. Οσο ασχολειστε εσεις με τον τοπο, τους τουριστες στην Παλαιρο θα τους βλεπετε με το καλαμακι απεναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα δύο blogs του Δήμου μας έχουν μπερδέψει,ο κατουνας μας είπε το μεσημέρι θα είναι έτοιμο το νερό το άλλο το καινούριο που φενεται είναι και το πιο επίσημο του Δήμου (αλήθεια περνούν μόνο το μισθό τους η τους δίνει επιπλέον ο Δήμαρχος κάτι).Μάς λέει στις 9 το βράδυ .πως καταντήσατε έτσι το Δήμο κρίμα για την Παλαιρο δεν της αξίζουν αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανάλογα τον πρόεδρο και το χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΔΩ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΟΨΙΜΟ ΧΟΡΤΑΡΙΩΝ ΑΣΠΡΙΣΜΑ ΒΑΨΙΜΟ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΛΠ ΤΑ ΒΑΠΤΙΖΕΙ Ο ΚΟΥΤΒΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΕΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 😉😉😉😉😉😉😉😉😉καλα σας κανουν ετσι σας χρειαζεται εκει στην παλαιρο.Εμεις στην κατουνα τους χορτασαμε ποια τωρα φατε τους και εσεις εκει.

      Διαγραφή
  16. Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου είναι ο Σπέκας από το Μοναστηράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και να ηταν μονο αυτο λιγο το κακο, τεχνικες βλαβες συμβαινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτο με τον ακούραστο πρόεδρο της ζαβερδας Τον αντιδήμαρχο και τον πάρεδρο πογωνιας πολυ μου άρεσε.Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε Πόσα ξέρει ο Κατουνας Κατουνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το νέο blog site του ξηρομέρου έχει ως πρότυπο το κατούνα νιους και δημοσιεύει διάφορες ειδήσεις του με πηγή το μέγα αυτό blog.
    Τι δεν προσέχει όμως ο εντολοδόχος του νέου site ?
    1)το όνομα αρχίζει από xiromero...(ΞΗΡΟΜΕΡΟ) και όχι από ΑΚΤΙΟ-ΒΟΝΙΤΣΑ άρα θα έπρεπε να ασχολείται με τα προβλήματα του ξηρομέρου και όχι του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας που με τόσο ζήλο προασπίζεται ως "Αυθεντικός Ξηρομερίτης".
    2)Η αναφορά στην ΠΗΓΗ γίνετε διότι ο "Αυθεντικός Ξηρομερίτης" διακατέχεται από ----ΑΥΤΑΡΕΚΕΙΑ----- η έννοια της λέξης : (η ιδιότητα και η συμπεριφορά του αυτάρεσκου, το να ευχαριστιέται κάποιος θαυμάζοντας τον εαυτό του.) αυτοθαυμασμός, ναρκισσισμός μπορείς να διαλέξεις.
    3) ΝΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ για όσους είναι μαζί λίγο τα προσχήματα δεν θα ήταν κακό. Υπάρχει και κόσμος που αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα και δίκιο να έχετε το χάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο