Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Παιδοκτόνος Πετρούπολης: Σε κατ’οίκον περιορισμό η 19χρονη -Φυλακή η μάνα της

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει η μητέρα της 19χρονης, που φέρεται ότι την βοήθησε να σκοτώσει το νεογέννητο μωρό της, πετώντας το στα σκουπίδια.

Διαφωνία υπήρξε ωστόσο για την 19χρονη, μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα, με τον πρώτο να ζητεί να αφεθεί ελεύθερη υπό όρους και τον εισαγγελέα να τάσσεται υπέρ της προφυλάκισης της. Μέχρι να αποφασίσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, λύνοντας τη διαφωνία των δύο δικαστικών λειτουργών, η 19χρονη θα παραμείνει σε κατ’οίκον περιορισμό.
Το απολογητικό υπόμνημα 19χρονης
Στην απολογία της η 19χρονη αποδέχεται πως τέλεσε την πράξη της «παιδοκτονίας» και όχι αυτή της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που της αποδίδεται δηλώνοντας ότι από εκείνη την ημέρα απόλυτα συντετριμμένη και ψυχικά κλονισμένη. «Αποδέχομαι την πράξη αυτή εναντίον του πλάσματος που κυοφόρησα και έφερα για λίγο στον κόσμο. Δεν φτάνουν χίλια υπομνήματα για να αποτυπώσω στο χαρτί την συγκλονιστική προσωπική στιγμή που είχα με το τέκνο μου και την ματαίωση του μητρικού ενστίκτου το οποίο αιφνιδίως μεταμορφώθηκε σε απειλή και τρόμο για εμένα και την ψυχοσύνθεση μου. Μου είπαν μετά πως συμβαίνει μια στις χίλιες φορές. Ήμουν εγώ αυτή η μια».
Το απολογητικό υπόμνημα της μητέρας
Αρνείται την πράξη που της αποδίδεται επιμένοντας πως δεν είχε καμία συμμετοχή στην πράξη της «παιδοκτονίας» όπως την χαρακτηρίζει.
«Μετά από έντονη παράκληση της κόρης μου, από αισθήματα συμπόνοιας προς το πρόσωπο της, καθότι τελούσε σε πανικό και πλήρη ψυχοσωματική διατάραξη , απέρριψα τη σακούλα στην οποία ήταν τοποθετημένο το νεκρό νεογνό σε κάδο της περιοχής, επιθυμώντας να συντελέσω στην αποκατάσταση της ηρεμίας της κόρης μου αλλά και σαφώς στο να αποφευχθεί η καταδίωξη της» είπε μεταξύ άλλων.
 http://www.aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο