Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Έγκλημα στα Κατεχόμενα: Μητέρα σκότωσε με 17 μαχαιριές τον 7χρονο γιο της


Ομολόγησε η 36χρονη μητέρα από το Κιόνελι στην κατεχόμενη Κύπρο ότι σκότωσε με 17 μαχαιριές τον επτάχρονο γιο της και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Το έγκλημα και το οικογενειακό δράμα που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία συνέβη το βράδυ της 27ης Μαρτίου. Η γυναίκα σκότωσε το παιδί με 17 μαχαιριές στην κοιλιά, στη συνέχεια έκοψε τις φλέβες της και τραυματίστηκε με το ίδιο μαχαίρι στο λαιμό, ενώ είχε ειδοποιήσει μία φίλη της με μήνυμα στο WhatsApp  για τα όσα διέπραξε.
Η παιδοκτόνος ομολόγησε την πράξη της στις τουρκοκυπριακές αστυνομικές αρχές σήμερα και εκδόθηκε διάταγμα τριήμερης κράτησης από το δικαστήριο.
 Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η 36χρονη, η οποία βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της, μαχαίρωσε το παιδί επειδή ο εν διαστάσει σύζυγός της φέρεται να γνωστοποίησε ότι θα διεκδικήσει την κηδεμονία του. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο πατέρας του άτυχου παιδιού είχε εγκαταλείψει τη σύζυγό του πριν από 3-4 μήνες και εκείνη τον πίεζε να επιστρέψει. Ο πατέρας, ο οποίος είναι αστυνομικός, έμαθε για τη δολοφονία του παιδιού του από συναδέλφους του.

Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η 36χρονη δήλωσε στους αστυνομικούς ότι παραφρόνησε γιατί την εγκατέλειψε ο σύζυγός της και για αυτό σκότωσε το παιδί. Αναφέρεται ακόμα ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο ο πατέρας του παιδιού να είχε κακοποιήσει τη γυναίκα πριν τη δολοφονία καθώς εκείνη είχε τραύματα στα μάτια και σε άλλα μέρη του σώματός της. Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της εφημερίδας «Αφρίκα» με τίτλο «Τι είδους παραφροσύνη είναι αυτή;».
 Η μητέρα φέρεται να σκότωσε το παιδί της και στη συνέχεια έμεινε για τουλάχιστον μία ημέρα με το άψυχο σώμα του μέσα στο σπίτι. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε από τον πατέρα της 36χρονης όταν την επισκέφθηκε στο σπίτι. Ο παππούς είδε τον εγγονό του νεκρό, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έχασε τη ζωή του παρά τις προσπάθειες των γιατρών.
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η μητέρα της παιδοκτόνου.
 http://www.athensvoice.gr/

2 σχόλια:

  1. Καμια αλλη τιμωρια περα απο τν Θανατο με τν ιδιο τροπο,για να μαθουν κ οι επομενοι/επομενες που θα κανουν το ιδιο λαθος τι τους περιμενει οταν αφερουν τν ζωη σε ενα 7χρονο παιδακι.Αλλες οικογενειες δν μπορουν να κανουν παιδια κ θα εδιναν τα παντα για να αποκτησουν ενα κ αλλες οικογενειες(γονεις) τα σφαζουν λες κ ειναι ζωα επικαλουμενοι ενα καρο παπαρ@@@ς για να τν γλυτωσουν στν συνεχεια.ΘΑΝΑΤΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο