Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

14.566,93 € για καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων και 24.480,15 € για καθαρισμό Νεκροταφείων από τον Δήμο Ξηρομέρου. Το σύνολο 39.047,08 € για φέτος. Σύνολο 101.039,03 € για τα Νεκροταφεία, για τα 4 χρόνια της δημοτικής αρχής.


Σε έξι απ' ευθείας αναθέσεις προχώρησε ο Δήμαρχος κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, με σχετικές του αποφάσεις που υπογράφονται από τον ίδιο. Οι τρεις συνολικού ποσού 14.566,93 € για καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων των τριών Δ.Ε και επίσης άλλες τρεις συνολικού ποσού 24.480,15 € για καθαρισμό Νεκροταφείων των τριών Δ.Ε. Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 39.047,08 €.....

Δείτε εδώ την απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό κοινοχρήστων χώρων στην Δ.Ε. Αστακού.
Δείτε εδώ την απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό κοινοχρήστων χώρων στην Δ.Ε. Αλυζίας.
Δείτε εδώ την απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό κοινοχρήστων χώρων στην Δ.Ε. Φυτειών.
Δείτε εδώ την απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό Νεκροταφείων στην Δ.Ε. Αστακού.
Δείτε εδώ την απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό Νεκροταφείων στην Δ.Ε. Αλυζίας.
Δείτε εδώ την απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό Νεκροταφείων στην Δ.Ε. Φυτειών.
Για τους μη γνωρίζοντες, σας ενημερώνουμε ότι τα προηγούμενα 3 χρόνια για καθαρισμό των Νεκροταφείων, έχουν δοθεί με απ' ευθείας αναθέσεις 76.558,88 € (δείτε εδώ) και με τα φετινά 24.480,15 €, έχουμε σύνολο 101.039,03 € για τα 4 χρόνια της δημοτικής αρχής, για μία υπηρεσία ανταποδοτική (τέλος Νεκροταφείου), που το πληρώνουμε όλοι ανεξαιρέτως οι δημότες, είτε κατοικούμε στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου, είτε όχι.
mytikaspress


5 σχόλια:

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΒΑΡΑΤΕ ΒΙΟΛΙΤΖΗΔΕΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.ΚΥΡΙΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΣΙΠΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΤΙΠ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΡΑΝΤΖΟΛΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΗΡΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ,ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΛΕΤΕ ΕΔΩ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΣΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΟΥΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΤΙΡΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΕΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,[ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑΞΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΛΕΤΕ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν υπήρχε δικαιοσύνη δε θα χωράγανε οι φυλακές από στελέχη και υπαλλήλους ΟΤΑ. Οι μισοί είναι για να σαπίσουν μέσα.

    Η βουλή φαίνεται αθώα μπροστά σ αυτά που γίνονται στους δήμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας τον κάνουμε ξανά δήμαρχο κ τους κολλητούς του. Σκέφτομαι να πάρω τα δικαιώματα μου και να τους ρίξω ένα άει σιχτίρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οποιος ψηφισει Γαλουνη στις επομενες ας πεσει καλυτερα στην θαλασσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α ρε απατεώνες διαλυσατε τον Αστακό. Αλλά δε φταίνε αυτοα.... Τα πρόβατα που τους ψηφίζουν φταίνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο