Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Συμμετοχή της ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ Ξηρομέρου στην εθελοντική δράση Let 's do it Greece 2018 (ΦΩΤΟ)





ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τζένη Παπαδημητρίου 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ LET' S DO IT GREECE 2018 ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ. 
    Στα πλαίσια τής Εθελοντικής Δράσης Let 's do it Greece πραγματοποιήθηκε η καμπάνια: Πάμε Εθελοντικά να καθαρίσουμε την πλατεία τού χωριού μας και να φυτεύσουμε λουλούδια ώστε να γίνει πιο ωραία σε μια μόνο ημέρα. Πρόκειται για Εθελοντική εκστρατεία με βασικό σκοπό να διαδώσει το μήνυμα τού Εθελοντισμού στους μικρούς μαθητές και να δώσουν στο Φυσικό Περιβάλλον του Χωριού μας την εικόνα που του αξίζει..........



    Με πρωτοβουλία τού Περιβαλλοντικου και Πολιτιστικου συλλόγου Χρυσοβιτσας, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Χρυσοβιτσας Κου Γιάννη Χρόνη και με συμμετοχή των μαθητών τού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Χρυσοβιτσας πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός τής Πλατείας και η φύτευση λουλουδιών. 
        Ο κάθε μαθητής φύτευσε το δικό του λουλούδι και ανέλαβε να το προσέχει μέχρι να μεγαλώσει.
         Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τούς συγχωριανους μας πού μας βοήθησαν, ώστε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την Εθελοντική Δράση Let's do it Greece 2018. Τον Κον Σωτήρη Μούρκα για την εγκατάσταση βρύσης στο Κυπαρίσσι για το πότισμα των λουλουδιών, και τον Κον Νίκο Γαντζούδη για την κοπριά πού μας έδωσε.
          Ευχαριστούμε τους μαθητές τού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Χρυσοβιτσας πού με πολύ χαρά συμμετείχαν στην σημερινή εκδήλωση και βοήθησαν καθαρίζοντας και φυτευοντας με όμορφα λουλούδια την πλατεία μας. 
     Ανανεώνουμε το ραντεβού μας τού χρόνου με περισσότερους μαθητές, αλλά και συγχωριανους μας, για να έχουμε την πλατεία μας πάντα ωραία και να είμαστε πρότυπο και σε άλλα χωριά τού Δήμου μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ...

ΤΖΕΝΝΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΈΣΕΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ

















 






 

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!! Και ας είναι η πράξη σας η αρχή για παρόμοιες δράσεις και στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου.Πολλά συγχαρητήρια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο