Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ: Έπιασαν στη ΒΟΝΙΤΣΑ φορτηγό με χρυσές λίρες!

Δείτε κατ' αποκλειστικότητα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΝΕΑ" σήμερα Κυριακή 1.4.2018 

          Φορτηγό που μετέφερε τόνους χρυσές λίρες εντοπίστηκε σήμερα το πρωί έξω απο τη Βόνιτσα, μετά από μια πρωτοφανή κινητοποίηση της Αστυνομίας.
       Περιπολικό της Αστυνομίας που κινούνταν στα Παλιάμπελα, εντόπισε το τριαξονικό φορτηγό το οποίο κινούνταν πολύ αργά λόγω του βάρους που μετέφερε και το σταμάτησαν για έλεγχο στο ύψος της Βόνιτσας.
         Όταν ξεκίνησαν τον έλεγχο οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους με την απίστευτη ανακάλυψη αμύθητου θησαυρού, χιλιάδες χρυσές λίρες η αξία των οποίων υπολογίζεται ότι ξεπερνά το 1 δις ευρώ.
      Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των λιρών, που μεταφέρθηκαν για ασφάλεια στα υπόγεια του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. 
         Μόλις μαθεύτηκε το νέο ο κόσμος κατέβηκε στη παραλία, παραληρεί απο τη χαρά του, τραγουδώντας παραδοσιακά, δημοτικά τραγούδια. Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Αποστολάκης ενθουσιασμένος δήλωσε με νόημα ότι έρχεται επιτέλους η ανάπτυξη που σας έλεγα και κάλεσε όλους τους δικούς του εργολάβους με μπουλντόζες να πιάσουν δουλειά και να ξελακώσουν το τόπο. 
     Ο δε Παντελής Αποστολάκης εκστασιασμένος φώναζε (ως συνήθως άλλα αντ' άλλων) πως ο Τριαντακωνσταντής είναι γραφικός και ότι το ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS πετάει λάσπες... 

       Από τα πρώτα στοιχεία, τις λίρες είχε αγοράσει Γερμανός, που ήδη αναζητείται και τις μετέφερε στη χώρα του...
Δείτε νεώτερα και περισσότερα στοιχεία...



Και του χρόνου…
Καλή Πρωταπριλιά σε όλους και μη ξεχνάτε μπορεί να είναι και καλό να μας «κοροϊδεύουν» μόνο για μία μέρα!...

Καλό μήνα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο