Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Γιατρός χωρίς πτυχίο στο Νοσοκομείο Πρέβεζας! Καταγγέλθηκε η σύμβαση!

        Στην καταγγελία της σύμβασης που είχε υπογραφεί με ειδικευόμενη γιατρό προχώρησε ομόφωνα το Δ.Σ του Νοσοκομείου Πρέβεζας.
       Με μία περίεργη υπόθεση ήρθε αντιμέτωπη η διοίκηση του Νοσοκομείου Πρέβεζας (η επίσημη απόφαση αναρτήθηκε σήμερα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ), καθώς εντός της Μ. Εβδομάδας, αναγκάστηκε να καταγγείλει τη σύμβαση εργασίας ειδικευόμενης γιατρού, που εργάζεται στο ΓΝ Πρέβεζας, καθώς υπήρξαν σοβαρά στοιχεία που μαρτυρούν το ενδεχόμενο η νεαρή γιατρός να μην έχει αυθεντικό πτυχίο.

Κανένα πτυχίο!
     Τι συνέβη όμως; Κατά τον τυπικό έλεγχο των τίτλων γνησιότητας σπουδών που προσκόμισε η γιατρός από το Πανεπιστήμιο της L’ Aquila Ιταλίας προέκυψε ότι ότι όχι μόνο δεν της έχει απονεμηθεί ουδέποτε πτυχίο στην Ιατρική και Χειρουργική αλλά δεν της έχει δοθεί και ουδεμία αναγνώριση της ικανότητας άσκησης επαγγέλματος!...............



      Μάλιστα το Πανεπιστήμιο της L’ AQUILA Ιταλίας, επισημαίνει στο έγγραφο του ότι θα κινήσει τις διαδικασίες προς εξακρίβωση κάθε ευθύνης σχετικά με τη μη αυθεντικότητα των δύο εγγράφων που έχει προσκομίσει η γιατρός.
          Η ειδικευόμενη διορίστηκε με απόφαση του Υπουργείου Υγείας το 2014 στο Παθολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου για να αρχίσει την άσκησή της στην ιατρική ειδικότητας της Παθολογίας (στοχεύοντας να αποκτήσει την ειδικότητα της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας), ενώ ανέλαβε υπηρεσία στις 8 Ιανουαρίου του 2018.

Πρόκειται για λάθος υποστηρίζει η γιατρός
       Σύμφωνα με πληροφορίες η «γιατρός» επισήμανε σε όλους τους τόνους στη διοίκηση του Νοσοκομείου πως έχει γίνει κάποιο λάθος, καθώς έχει μέχρι και φωτογραφίες από την ορκωμοσία της, ενώ δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα για αρνητικά σχόλια εις βάρος της στο χώρο εργασίας της.
      Πρόκειται όντως για μία πολύ περίεργη υπόθεση, που δύσκολα κάποιος μπορεί να βγάλει πρόωρα συμπεράσματα.

Με πληροφορίες από Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας, epirustv, atpreveza
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο