Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Γυναίκα στο Ευηνοχώρι εξαπατήθηκε από «μαϊμού» υπαλλήλους κινητής τηλεφωνίας

Θύμα απάτης έπεσε μια γυναίκα που διατηρεί παντοπωλείο στο Ευηνοχώρι όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άντρα στο κατάστημά της, ο οποίος της συστήθηκε ως υπάλληλος εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

Ο άνδρας της είπε ότι πρέπει να κάνει κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες στο μηχάνημα που εκδίδει τις αποδείξεις προπληρωμένου χρόνου ομιλίας κινητών τηλεφώνων. Καθοδηγώντας την με κάθε λεπτομέρεια την παρέσυρε στο να εκδώσει αρκετές τέτοιες αποδείξεις των 30 ευρώ, η κάθε μία, δίνοντας μάλιστα στον άνδρα και τους αριθμούς που αναγράφονταν σε αυτές. Όταν αντιλήφθηκε την απάτη κάλεσε την ασφάλεια στην οποία έδωσε τον αριθμό τηλεφώνου με το οποίο ο άγνωστος επικοινώνησε μαζί της που είχε αποθηκευτεί στη μνήμη του δικού της τηλεφώνου.
Η γυναίκα εικάζει ότι στόχος του απατεώνα ήταν να πουλήσει σε τρίτους τον χρόνο ομιλίας με λιγότερα χρήματα από το πραγματικό κόστος. Για το λόγο αυτό θέλησε και να δημοσιοποιήσει το συμβάν προκειμένου να ενημερωθούν και άλλοι συνάδελφοί της και να μην πέσουν στην παγίδα του νέου είδους απάτης.
aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο