Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Η Ιγγλέζου έκοψε ανάσες στο Μεσολόγγι


Η Ασημίνα Ιγγλέζου... χτυπά ξανά!
Η αθλήτρια ορεινού τρεξίματος, αλλά πάνω από όλα η celebrity με τον πιο... καυτό λογαριασμό στο Instagram, βάλθηκε να φέρει πρόωρα το καλοκαίρι με μια φωτογραφία που τράβηξε στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου... για τα μάτια μας μόνο!

Φορώντας ολόσωμο μαγιό στο χρώμα του πάγου, δεν κατάφερε να κρύψει και πολλά -δεν είμαστε σίγουροι ότι ήθελε- και βούτηξε τα μακριά καλλίγραμμα πόδια της στο νερό.
Μόνο που το αβυσσαλέο μπούστο της «ασφυκτιούσε» στα στενά όρια του μαγιό και βρήκε διέξοδο, δημιουργώντας μάλλον πρόβλημα σε όλους όσοι -ψαράδες, εργαζόμενοι στις αλυκές- βρίσκονταν στην περιοχή για το μεροκάματο!

Πηγή: espressonews.gr

6 σχόλια:

  1. ρε σεις απο που ξεφυτρωσαν τοσες ομορφες ?? ?? ... εγω ακολουθω την συμβουλη της μαμας μου το πρωι φαίνεται η γυναικα αν ειναι ομορφη ... απο τοτε προσπαθω να κοιμαμε μαζι τους το βραδυ για να τις βλαιπω το πρωι .. χαχαχαα .. copyright !!παλι εγραψα ο άτιμος ξηρομεροοοοο ;)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μόνο ερώτημα είναι: Γιατί στις δημόσιες φωτογραφίες πρέπει να υπερισχύει η γύμνια? Γιατί τόσο χαμηλό επίπεδο? Ποσό χαμηλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβερη ειδηση!!!!ελπιζω εκει να μην βγαζουν αλατι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόλης ο Θεόμουρλος29 Μαρτίου 2018 στις 1:56 μ.μ.

    Και σ'ανώτερα κοπέλα μου. Αντε και στου Σειρηνακη την έχεις σίγουρη την σταδιοδρομία.
    Κατακαημένη Ψωροκώσταινα τι φυντάνια βγάζεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το ότι εναλλάσετε αναρτήσεις με παπάδες αρκτολκασίες θειάδες σε χωριά και ξέκολα μας ξεπερνάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδη ως αθλητης ορεινου τρεξιματος βγαζεις τον επιουσιο; γιατι εχω κατι πελατες κτηνουροφους, που κανουν το ιδιο πραγμα, ορεινο τρεξιμο, και ουτε τις ζωοτροφες δεν μπορουνε να πληρωσουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο