Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Συλλήψεις για χασίς και λαθραίο καπνό σε Κεφαλόβρυσο και Μεσολόγγι

Κατασχέθηκαν συνολικά περίπου εξήντα γραμμάρια κάνναβης και μισό κιλό λαθραίου καπνού
Αναλυτικά οι υποθέσεις:
1. Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 60χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.


Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σε έλεγχο που ενήργησαν στον 60χρονο, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν δυο αυτοσχέδια τσιγάρα, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους (2,4) γραμμαρίων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης και κατέσχεσαν, δυο αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά (41) γραμμάρια κάνναβης, καθώς και τρία αυτοσχέδια τσιγάρα της ίδιας ουσίας, συνολικού βάρους (3,8) γραμμαρίων.
Επίσης, συνελήφθη, χθες Πέμπτη 29 Μαρτίου το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 64χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σε έλεγχο που ενήργησαν στον 64χρονο, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μια συσκευασία, που περιείχε λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους (35) γραμμαρίων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν επιπλέον και κατέσχεσαν, τρεις νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά (19,1) γραμμάρια κάνναβης και (410) γραμμάρια λαθραίου καπνού.
Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σε βάρος των δυο δραστών θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
 http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο