Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Οι δημότες πεινάνε και άλλοι κάνουν την μεγάλη ζωή!!- Πάρτι 466.302 € μόνο σε 16 μήνες για συντήρηση δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμού και άρδευσης!

   -Μας πιάνει οργή και θλίψη, για την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος ακόμη και σε αυτή την πολύχρονη πρωτοφανή οικονομική κρίση. Εγκαταλειμμένα τα πάντα και πακτωλός χρημάτων ρέει και χρυσώνει επιλεγμένους προμηθευτές, εργολάβους, εταιρείες εντός και εκτός Δήμου. 
   -Ανελέητη σπατάλη του δημοσίου χρήματος μέχρι το τελευταίο ευρώ! Σε 16 μήνες για τη συντήρηση των δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμού και άρδευσης πληρώσαμε  466.302 ευρώ!!
  -Οι δημότες των 400 ευρώ και οι άνεργοι στενάζουν κι άλλοι σκορπάνε το δημόσιο χρήμα σαν… στραγάλια! 
   -Διαβάστε τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ και θα...φρίξετε! Διαβάστε την καταγγελία του Κώστα Τριαντακωνσταντή, με ονόματα και αριθμούς! 

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
     ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
     Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
   H έναρξη της δημοσίευσης των συγκεντρωτικών ομοειδών δαπανών έχει προκαλέσει πολιτικό πανικό στη Δημοτική Αρχή και όχι μόνο. Προτιμούν τον ανημέρωτο και φοβισμένο δημότη. Λειτουργούν χειρότερα από τους κομματάρχες και πολιτευτές της προδικτατορικής ΕΡΕ. Δεν περίμεναν ότι θα άντεχα τόσο πολύ. Έκαναν λάθος προβλέψεις. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.
        Εγκαταλειμμένα τα πάντα και πακτωλός χρημάτων ρέει  σε κατάλληλα επιλεγμένους προμηθευτές, εργολάβους, εταιρείες εντός και εκτός Δήμου................



         Προχωρούμε σήμερα στην ενημέρωση σας σε δαπάνες που πληρώθηκαν μετά την 1-9-2014 μέχρι την 31-12-2015. Οι δαπάνες αφορούν  τη συντήρηση των δικτύων ύδρευσης, ηλεκτροφωτισμού, αποχέτευσης και άρδευσης. Λόγω του μεγάλου όγκου οι δαπάνες για τα έτη 2016,2017 θα δημοσιευτούν ΠΡΟΣΕΧΩΣ.

Αρχίζουμε με δαπάνες που πληρώθηκαν  το χρονικό διάστημα από 1-9-2014 μέχρι 31-12-2014:
2014


Προχωρούμε με δαπάνες που αφορούν τη συντήρηση των δικτύων ύδρευσης το έτος 2015:







Συνεχίζουμε με δαπάνες που αφορούν τον ηλεκτροφωτισμό για το 2015:
ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ 2015





Ακολουθούν  οι δαπάνες για αποχέτευση το 2015:




Κλείνουμε για σήμερα με δαπάνες που αφορούν την άρδευση για το 2015:



        Από τους πίνακες 1, 2, 3, 4, 5 προκύπτει ότι στους 16 πρώτους μήνες της θητείας της τωρινής Δημοτικής Αρχής, από 1-9-2014 μέχρι 31-12-2015 πληρώσαμε για την συντήρηση των δικτύων  ύδρευσης, ηλεκτροφωτισμού, αποχέτευσης, άρδευσης  το ποσό:
29.488 + 150.269 + 142.854 + 125.539+ 18.152 = 466.302!!!!!!ευρώ

Αγαπητοί Αναγνώστες
          Το ποσό αυτό είναι τεράστιο και αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία ανελέητη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.  Αυτή  η διαχείριση δεν έχει καμία σχέση με χρηστή διοίκηση. Δεν σέβονται το δημόσιο χρήμα. 
      Αυτές οι πανάκριβες, αδιαφανείς απευθείας αναθέσεις μας δίνουν το δικαίωμα να χαρακτηρίσουμε τη πολιτική του Δημάρχου κ Αποστολάκη και της Δημοτικής του ομάδας κοινωνικά ανάλγητη και πολιτικά απαράδεκτη.  Όλοι γνωρίζετε ότι δύο φορές αύξησε τα δημοτικά τέλη η σημερινή Δημοτική Αρχή. 
          Έχουμε προτείνει την άμεση δημιουργία Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, Αποχέτευσης και Πρασίνου. Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης ούτε θέλει να ακούσει κάτι τέτοιο. Σήμερα και με αυτά που θα ακολουθήσουν για τα έτη 2016, 2017  αποδεικνύεται για ποιούς λόγους ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ.  Η προσεκτική μελέτη των τεράστιων χρηματικών που καταλήγουν σε ημέτερους πολιτικά στο Δήμαρχο κ Αποστολάκη ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. 
           Παράλληλα τα ποσά αυτά που δημοσιεύουμε διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του Δημάρχου κ Αποστολάκη και της Δημοτικής του Ομάδας ότι δήθεν ο Δήμος δεν έχει χρήματα.  Τα ποσά αυτά και τα υπόλοιπα που θα δημοσιευτούν καταρρίπτουν αυτά που λένε τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και έξω από αυτό. Θα επανέλθω προσεχώς.
     Θα συνιστούσα σε ορισμένα παπαγαλάκια συμφερόντων να είναι προσεκτικότερα στο τι λένε, τι γράφουν και τι πράττουν. Ελπίζω να έγινα κατανοητός από τους αποδέκτες.

Αγαπητοί  Συνδημότες
    Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
        Την Πέμπτη 29-03-2018 θα συνεχίσουμε την ενημέρωση σας με δαπάνες που αφορούν τη γραφική ύλη και έγιναν από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης. Το ποσό θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Το ποσό δε που εισπράχτηκε από ένα βιβλιοπωλείο είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.





37 σχόλια:

  1. Gia ayto fonazoun kari kai ksero psomi sta kafeneia.Dose ta onomata tous ston lao.Gia na min lene kapoioi pos den trone dimosio xrima .Tora tous ksevraloneis daskale.Etsi theloun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε Αποστολακη και τρεχαμε και λεγαμε πως αλλαξες.Ποσο μακακες μιας επιασες.Μαγκας μπραβο σου.Τωρα ομως θα σε ριξουμε να το ξερεις.Δεν θα σε σωσει τιποτα.Θα πας παλι για δουλεια στο μετεριζι να το ξερεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε σίγουροι Πάντα και Ασπρογέρακα ότι τα έργα αυτά τα παραλάβατε όλα; Πόσα από αυτά είναι εικονικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαπλοκή καραμπινάτη εργολάβων και αιρετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο γιός του Κουφοβασίλη πήρε 35.000 ευρώ σε ένα χρόνο. Τα άλλα παιδιά αγναντεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πλουτίζουν οι ημέτεροι. Αίσχος και ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σώζος που ήταν υπεύθυνος για την ύδρευση παραιτήθηκε γιατί δεν άντεχε αυτό το πάρτι. Η Πανάγιω και στη συνέχεια ο Λάκιας το αντέχουν. Συνεννοηθήκαμε φαντάζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κώστα είναι αλήθεια ότι ο Γουρούνας έχει παρμένα πάνω από 250.000 ευρώ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τριαντακωνσταντη σταματα να κανεις διαφημιση στον αποστολακη. Ειναι δυσκολοι καιροι και οταν λες οτι μυραζει το χρημα μας με τοση ευκολια. Τοτε ολο και περισσοτεροι πανε σε αυτον και ζητανε χρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗ , ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΓΙΑΥΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΟΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΕ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΤΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ.
    ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΜΕ.ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αληθεια ρωταω τα παιδια του ντοφαλου ειναι συμβουλοι ετυχα σε ενα διαλογο στο καφενειο τους και σιχαθηκα ρε τακουλα ακομα κανεις τον προεδρο δε ντρεπεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο φερεντζές του κοπρίτη είναι η ανεργία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 7.42 ο γουρουνας 4 χρόνια αντιπολίτευση σάπισαν τα ξύλα από την σκέπη στο σπίτι του δεν είχε να βάλει κεραμίδια τώρα το έφτιαξε όπως και ο καριολης φυσικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρωταω κυριε δημαρχε και δημοτικοι και τοπικοι συμβουλοι της παλαιρου ο χυτα δεν ρυπαινει τωρα;Εσεις δεν λεγατε οτι ειναι καταστροφη;Εσεις δεν μας βαζατε να κλεινουμε δρομους;Εσεις δεν κανατε λαικες συνελευσεις;Τωρα που διορισατε ολους τους δικους σας εκει μουγκα.Εμεις στην ανεργια και εσεις στην δουλεια.Οπως μας συμφερει τα λεμε στην κονομα ολοι κολοτουμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τρώνε με χρυσά κουτάλια και εμείς δεν έχουμε για ψωμί. Κώστα όλα στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτά δεν ήθελαν να μάθουμε και έκαναν επιθέσεις λάσπης και εκφοβισμού στο δάσκαλο. Τώρα δεν έχουν που να κρυφτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγκαταλειμμένα τα πάντα και πακτωλός χρημάτων ρέει σε κατάλληλα επιλεγμένους προμηθευτές, εργολάβους, εταιρείες εντός και εκτός Δήμου................
    Αυτό είναι η Δημοτική Αρχή. Φυσικά επιλεγμένοι με το αζημίωτο για τους αιρετούς.
    Ετσι δεν είναι Γεωργοθόδωρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όλα τα ονόματα στο λαό για ξεβρακωθούνε κάποιοι που το παίζουν μάγκες με το Δημόσιο χρήμα.Δάσκαλε άργησες αλλά δεν πειράζει κάλιο αργά παρά ποτέ.Μην τους καλύπτεις άλλο.Βγάλτους στην σέντρα για να τους μάθει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πλήρης απογύμνωση Δημάρχου, αιρετών , εργολάβων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ξεπέρασαν κάθε όριο ανοχής. Είναι επικίνδυνοι για το Δήμο. Πρέπει να γυρίσουν πίσω τα λεφτά και να τιμωρηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δάσκαλε βγάλε και το χαρτί που έχεις στο συρτάρι για τον άλλον ΚΥΡΙΟ...μην τον καλύπτεις ξέρεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όταν θα αναλάβουμε θα τα πληρώσετε όλα.Απο το 2002 και μέχρι το 2019 θα γίνει οικονομικός έλεγχος σε βάθος και θα τα βρούμε κύριοι.Να το γνωρίζετε αυτό για να μην νομίζετε πως δεν υπάρχουν κάποιοι που κοιτάνε τα έργα σας και τα πεπραγμένα σας.Ο καιρός πλησιάζει θα βγούνε όλα και για όλους στην φόρα.Υπομονή λαέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Βρε χρωστουμενα ειναι λεφτα απο τη θητεια 2006 -2010.Τα λεφτα επρεπε να τα παρουν γιατι ο προηγουμενος δεν τα εδωνες.Γιατι νομιζετε πως ετρεχαν για να βγαλουν καρι γιατι θα εκανε αναπτυξη.Για να παρουν τα λεφτα τους και τα πηραν Ασ προσεχαμεεμεις.Φερεντινος Λιαπης Μωραιτης μουγκα αχνα δεν βγαζουν δεν τα βλεπουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΟΝΟ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΧΑ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τώρα τρώνε όλοι η ομάδα του Αποστολάκη τον Σωζο και τον πάντα τον Νίκο τον πέταξα απέξω για το Σωζο φήμες λένε ότι δεν τον αφήνει ο Αποστολάκης να φάει από μόνος του και για αυτό και έφυγε δεν μπορούσε να περιοριστεί σε αυτά που του έδινε ο καριολης,Ο καριολης πονηρά σκεπτόμενος δεν ήθελε να δυναμώσει οικονομικά τον Σωζο τον ήθελε στην πείνα για να μην σηκώσει κεφάλι για το θρόνο;όλα σιγά σιγά βγαίνουν στην φορά βρωμιάρηδες όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο τραμπούκος Γουρούνας επιτέθηκε ξανά μπροστά μου στο Τριαντακωνσταντή. Μπράβο Κώστα για την ψυχραιμία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κώστα τους διέλυσες. Γκρινιάζουν μεταξύ τους ποιος πήρε τα περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 9,03 Πήγαινε μια μέρα στην υπηρεσία που δουλεύει ο Κώστας για να δεις τι κάνει. Μετά αν έχεις ίχνος αξιοπρέπειας βγες να γράψεις τι είδες. Παπαγαλάκι των 5 ευρώ είσαι ψεύτης και τραμπούκος που φοράς κουκούλα της ανωνυμίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σωζο ως Αντιδήμαρχος ύδρευσης τότε τι λες; Kόπηκαν ναι ή όχι εικονικά τιμολόγια; Aν ναι που πήγαν τα λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν έχουν που να κρυφτούν ο Γεωργοθόδωρος και η Δημοτική του ομάδα. Η πρωτοφανής σπατάλη του δημοσίου χρήματος που αποκαλύπτει ο Κώστας είναι εξοργιστική για τους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πάντας, Ασπρογέρακας δεν φάνηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο χθές. Μήπως συμμετέχουν και αυτοί στη μοιρασιά των χρημάτων των εικονικών τιμολογίων που υπέγραφαν οτι παρέλαβαν σε ανύπαρκτα έργα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κυρία Αθηνά παραιτηθείτε από το Κέντρο Μέριμνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Παρασκευή 23-03-2018 δέχθηκα απρόκλητη φραστική επίθεση από γνωστό ηλεκτροτεχνίτη έξω από την αίθουσα που συνεδριάζει το ΔΣ.

    Επίθεση πεζοδρομιακού επιπέδου με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το άτομο μου και απειλές για τη ζωή μου. Είναι η τρίτη φορά που δέχομαι επίθεση από το συγκεκριμένο ηλεκτροτεχνίτη.

    Τονίζω για μία ακόμη φορά. Δεν έχω τίποτε προσωπικό με κανένα εργολάβο, εταιρεία, προμηθευτή του Δήμου και φυσικά ούτε με το συγκεκριμένο άνθρωπο.

    Κάνω κριτική στις πανάκριβες και αδιαφανείς απευθείας αναθέσεις του Δημάρχου κ Αποστολάκη και της Δημοτικής του ομάδας και ταυτόχρονα υποστηρίζω τη ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΔΙΑΒΛΗΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ.

    Δήμαρχε κ Αποστολάκη διατηρείστε τη ψυχραιμία σας.

    Πρέπει να συνηθίσετε στην ιδέα ότι το αξίωμα του Δημάρχου για σας έχει ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2019.

    Οι Δημότες με τη ψήφο μας -αν είστε υποψήφιος- θα σας στείλουμε στην αντιπολίτευση.

    Τα υπόλοιπα θα ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.


    Πληροφορώ τους πάντες.

    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο