Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Εορτές Εξόδου 2018: Δέος και συγκίνηση στην εκδήλωση για τους Αδελφοποιημένους Δήμους (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


Δέος και συγκίνηση στη σημερινή εκδήλωση καλωσορίσματος της αποστολή του Δήμου της κατεχόμενης Μόρφου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Νικόλαος Καραπάνος χαιρετώντας, αναφέρθηκε στους δεσμούς που ανέπτυξαν οι δύο πόλεις, Μόρφου και Μεσολόγγι, μετά την αδελφοποίησή τους. Μια αδελφοποίηση που δεν έμεινε μόνο στα χαρτιά, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Μόρφου κ. Βίκτωρας Χατζηαβραάμ συγκίνησε τους παραβρισκόμενους μιλώντας για τη συμβολή του αείμνηστου Χρήστου Παπανικολάου σε αυτή τη συνεχιζόμενη και πολυετή φιλία.
Η κ. Μαρία Παππά, σύζυγος του Χρήστου Παπανικολάου, παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση, ευχαρίστησε συγκινημένη εκ μέρους της οικογένειας.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με προβολή ταινίας μικρού μήκους για την κατεχόμενη Μόρφου και ομιλία από τον ερευνητή του Κέντρου Μελετών Ιεράς Μονής Κύκκου κ. Κώστα Κοκκινόφτα, ενώ ο ποιητής κ. Σωτήρης Βαρνάβας απήγγειλε ποιήματά του.
Τη βραδιά έκλεισε η μεσόφωνος κ. Καίτη Οικονόμου που απέδωσε γνωστά τραγούδια. Στο πιάνο συνόδευσε ο μαέστρος του Ωδείου Πνευματικού μας Κέντρου κ. Σπύρος Χολέβας.
onairnews.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο