Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Εξωπραγματικές δαπάνες στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας 117.708,81!! € για γραφική ύλη, φωτοτυπικό χαρτί, μελάνια, συντήρηση, κ.α.

    -Οι λειτουργικές δαπάνες στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης ανήλθαν στο ποσό των 117.708,81 !!!!!! ευρώ.
     -Τα ποσά που θα διαβάσετε παρακάτω ξεπερνούν κάθε ανάγκη και λογική. Είναι εξωπραγματικά ως προς τις ανάγκες, που πληρώσαμε  όμως οι Δημότες.
  -Οι δαπάνες είναι έξω από κάθε λογική, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάει ο κόσμος...

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

         ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
      Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση, γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.
-Πόσα χρηματικά εντάλματα πληρωμής έχουν εκδοθεί από το Κέντρο Μέριμνας  από 1-9-2014 μέχρι σήμερα;
-Πόσα από αυτά έχουν πάει για έλεγχο στο Ελεγκτικό  Συνέδριο;

Aγαπητοί Αναγνώστες
           Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμπαράσταση σας μετά την απρόκλητη  φραστική επίθεση πεζοδρομιακού επιπέδου  που δέχθηκα έξω από την αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου τη Παρασκευή από γνωστό ηλεκτροτεχνίτη. 
           Παραμένω στις επάλξεις του αγώνα έναντι οποιουδήποτε τιμήματος. Δεν φοβάμαι κανένα παρά μόνο το Θεό. Παράλληλα προειδοποιώ κάποιους ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕΤΕ. Τα υπόλοιπα θα τα εξετάσουν και θα αποφανθούν  οι αρμόδιοι της συντεταγμένης πολιτείας.  Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
       Τονίζω για μία ακόμη φορά προς πάσα κατεύθυνση: Κάνω πολιτική κριτική στην εκάστοτε Δημοτική Αρχή. Δεν κριτικάρω τον εργολάβο, τον προμηθευτή, την εταιρεία. Δεν κριτικάρω φυσικά πρόσωπα. Κριτικάρω πολιτικά το Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο, τον Δημοτικό Σύμβουλο, το μέλος του ΔΣ  οι αποφάσεις των οποίων επηρεάζουν τις ζωές μας και ταυτόχρονα προτείνω λύσεις για τα θέματα του Δήμου μας. 

       Η έναρξη δημοσίευσης συγκεντρωτικών δαπανών έχει φέρει σε αμηχανία και έχει σκορπίσει πολιτικό πανικό και  ΟΧΙ ΜΟΝΟ  στους πρώην και νυν διοικούντες το Δήμο μας. Είναι ξεκάθαρο ότι τα ποσά που έχουν ξοδευτεί είναι πέρα από κάθε ανάγκη και λογική σε σχέση με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών και την αναπτυξιακή διάσταση της περιοχής μας.
         Ο πανικός αυτός κατέλαβε το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και ολόκληρη τη Δημοτική του ομάδα. Τα γελάκια, η αλαζονική συμπεριφορά, η απουσία πολλών μελών του ΔΣ από την πλειοψηφία από το ΔΣ  της Παρασκευής το πιστοποιούν. Κυρίως όμως το επισφραγίζει ο τρόπος που μίλησε ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης για το πρόσωπο μου προς το τέλος της συνεδρίασης. Με αποκάλεσε άσχετο, είπε ότι ψευδολογώ. Αν αυτό δεν αποτελεί απόδειξη πανικού τότε οι λέξεις έχασαν το νόημα τους.
       Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά. Τα ποσά που δαπανήθηκαν είναι τεράστια και το αναπτυξιακό έργο που έχουν να παρουσιάσουν είναι μηδαμινό. Σε δύο μήνες κλείνουν τέσσερα χρόνια από τις εκλογές του 2014.     Φανταστείτε τι πανωλεθρία τους περιμένει εξ αιτίας της  αποτυχίας τους που οι ΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ.
    Καλώ και προκαλώ πολιτικά το Δήμαρχο κ Αποστολάκη σε μία τηλεοπτική συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης.  Εκεί θα  φανεί η πολιτική του ανεπάρκεια........



Αγαπητοί Αναγνώστες
         Συνεχίζουμε σήμερα την ενημέρωση σας για δαπάνες που έγιναν- πληρώθηκαν  από 1-9-2014 μέχρι 31-12-2017 από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου μας. Οι δαπάνες αυτές αφορούν γραφική ύλη, φωτοτυπικό χαρτί, μελάνια, συντήρηση φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων, εποπτικά μέσα, συντήρηση ΦΑΞ κλπ.

      Υπηρετώ στη Δημόσια Διοίκηση σχεδόν 29 χρόνια. Γνωρίζω τα έξοδα που κάνουν τα σχολεία για τις παραπάνω ανάγκες. Τα ποσά που θα διαβάσετε παρακάτω ξεπερνούν κάθε ανάγκη και λογική.  Είναι εξωπραγματικά ως  προς τις ανάγκες, πληρώσαμε  όμως οι Δημότες. Αυτά και όλα ποσά που θα δημοσιευτούν ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ. Γιατί;

         Ως γνωστό οι απευθείας αναθέσεις προβλέπονται από το νόμο σε άμεσες και επιτακτικές ανάγκες. Ουδείς ισχυρίζεται ότι μπορεί να λειτουργήσει οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία ή οποιαδήποτε γραφείο ιδιωτικό χωρίς να κάνει αυτές τις δαπάνες. Κατά συνέπεια οι δαπάνες αυτές ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ και ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
      Οι πάντες – πλην της Δημοτικής Αρχής- συμφωνούν ότι συμφέρον του ΔΗΜΟΥ και των Δημοτών είναι η ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΔΙΑΒΛΗΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ. Μελετείστε αναλυτικά τους παρακάτω πίνακες:

1)-Οι δαπάνες αφορούν το χρονικό διάστημα 01-09-2014 μέχρι  31-12-2014. Πριν την ημερομηνία αυτή δεν έχω χρηματικά εντάλματα πληρωμής. Αν μου δώσουν από το Κέντρο Μέριμνας ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ.

2014 (από 1-9-2014 μέχρι 31-12-2014)
ΣΥΝΟΛΟ =11.327,78
**********
2)-Προχωρούμε στο έτος 2015:
ΚΕΝΤΡΟ 2015

ΣΥΝΟΛΟ =34.699,07
***********
3)-Ακολουθούν οι δαπάνες του 2016:
ΚΕΝΤΡΟ 2016

ΣΥΝΟΛΟ =34.333,25
**********
4)-Τελειώνουμε σήμερα με το 2017:
ΚΕΝΤΡΟ 2017

ΣΥΝΟΛΟ =37.348,71
************
Από τους πίνακες 1,2,3,4 προκύπτει:
11.327,78 + 34.699,07 +34.333,25 + 37.348,71= 117.708,81 !!!! ευρώ

Αγαπητοί Αναγνώστες
        Ο Δήμος μας έχει τους Παιδικούς Σταθμούς Βόνιτσας, Παλαίρου, στο Μοναστηράκι, Δρυμού, Κατούνας  οι οποίοι έχουν 158 παιδιά. Μέχρι τέλους του 2015 λειτούργησαν και οι Παιδικοί Σταθμοί Αγίου Νικολάου και Θυρρείου που η σημερινή Δημοτική Αρχή έκλεισε. Τονίζω για μία ακόμη φορά την ανάγκη ίδρυσης Παιδικού Σταθμού ΑΜΕΣΑ στη Πλαγιά. Στην αρμοδιότητα του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης είναι τα γήπεδα και οι εκδηλώσεις πέραν των Παιδικών Σταθμών.
        Για να κατανοήσετε τη κατασπατάληση  του Δημοσίου Χρήματος σε πανάκριβες και αδιαφανείς Απευθείας Αναθέσεις που γίνεται στο Κέντρο Μέριμνας σας πληροφορώ το εξής:  Γυμνάσιο με 250 μαθητές, 40 περίπου καθηγητές για αντίστοιχες  λειτουργικές δαπάνες  ξοδεύει το χρόνο 15.000 ευρώ.  Παρακαλώ ρωτήστε και τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων του Δήμου μας τι ποσά ξοδεύουν για λειτουργικά έξοδα.

    -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη και Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας έχετε τεράστιες πολιτικές ευθύνες για τις δαπάνες αυτές. Προκαλούν τη κοινή λογική. Γιατί τα ανέχεστε; 
  -Από τα παραπάνω χρηματικά εντάλματα πληρωμής ξέρετε πόσα πήγαν για έλεγχο στον Επίτροπο της ΠΕ Αιτ/νιας;  ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑ. 
    Τα συμπεράσματα δικά σας  αγαπητοί αναγνώστες. Τα δικά μου θα τα πληροφορηθείτε και ΕΝΤΥΠΑ πολύ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Αγαπητοί Συνδημότες
Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
1)-Το καλοκαίρι έγινε στη Κουκουμίτσα μία συναυλία που τραγούδησε η κ. Μελίνα Ασλανίδου  με εισιτήριο για τους Δημότες. Το Κέντρο Μέριμνας κάλυψε μέρος των εξόδων της συναυλίας.  Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη να απαιτήσει,  οι αρμόδιοι του Κέντρου Μέριμνας να παρουσιάσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και στους Δημότες ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ της συναυλίας.
Παρακαλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους να θέσουν το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

2)-Η ενημέρωση σας για δαπάνες του Δήμου μας θα συνεχιστεί την Πέμπτη μετά το ΠΑΣΧΑ....



38 σχόλια:

  1. Mπράβο Κώστα. Όλα στον αέρα. Τρέχουν και δεν φτάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρτι με το δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερχετε η μερα,αλλα θα φυγουν νυχτα ,σαν τα ζλαπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φοβος για εσενα κωστα ειναι ο εισαγγελεας......τον τρεμης!!!!!!!!!δεν ξερω γιατι τον φοβασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αισχις ντροπη και ασυδοσια του δημοσιου χρηματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαπλοκή πασιφανής. Αρχιερέας της διαπλοκής είναι ο Γεωργοθόδωρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το υπουργείο Υγείας για ένα χρόνο δαπάνησε για γραφική ύλη μόνο 9.300 ευρώ, ενω ο Παντελής για τα 158 παιδιά στους παιδικούς σταθμούς δαπάνησε 117.000!!. Καλά πάνω σε πενηντάρικα ζωγραφίζουν τα παιδάκια, στους παιδικούς σταθμους;
    Και κάτι άλλο: στο βιβλιοπωλείο Βασιλάκου στη Βόνιτσα ούτε μια αγορά δεν έγινε, γιατί είναι αντίπαλος του παντελή και Όχι μόνον δεν στηρίζετε από τον δήμο αλλά του έκοψαν και πρόστιμο. Και μετά είμαι κακός εγώ που γελάω με τα χάλια τους.
    Αλλά δεν έχει το θάρρος ο παντελης να γράφει επώνυμα μπαίνει σαν φάντασμα πετάει λάσπες στον ανεμιστήρα και κρύβεται.
    ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ζαρκαδουλα ποια είναι. Ντροπή Παντελή.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σωστα Κωστα τα γραφεις, αλλα αυτα τα αρπαχτικα δεν ιδρωνει το αυτι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η παρτη μας πανω απο ολα. τρωει το συγγένειο με χρυσες μασελες. τα υπολοιπα ειναι μπουρδες. ολοι εμεις οι ανεργοι που δεν παρακαλαμε κανενα ξεφτυλα είμαστε αξιοι της μοιρας μας. δεν υπαρχει σωτηρια ρεεεεε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να δούμε κάποια στιγμή την κυρία ζαρκαδουλα πώς θα δικαιολογήσει τόσα λεφτά που της έκοψε ο παντελής??Γιατί θα πρέπει να συνοδεύεται με αγορές,Δεν μπορώ να πουλάω όταν δεν έχω αγοράσει..Ας ρωτήσουμε όλοι ΜΑΖΊ τη σχέσει έχει ο κύριος ΝΕΡΩΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΉΣ ΑΠΟΣΤΟΛΆΚΗΣ με την κυρία ζαρκαδουλα. Εκτός από εσένα Νέρωνα που θα πάς φυλακή θα πάρεις και αλους στο λαϊκό σου που δεν φταίνε. Και ερωτώ τη σχέσει έχεις με την κυρία ζαρκαδουλα?????.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μωρέ δεν έμεινε κανένας.. μπατζανάκης, κουνιάδος, γαμπρός, ξάδέλφος τους, που να μην εβαλε χέρι στα λεφτά του δήμου.
    Ο δημος δεν είναι τσιφλίκι σας. Για να κάνεις το καλύτερο για το τοπο χρειάζεσαι τους καλύτερους, με διαφανεις διαδικασίες και με διαγωνισμούς και όχι με απ ευθειας αναθέσεις.
    Τους κοπριτες σας, τους χρειάζεστε μόνο για να κανετε το καλύτερο για την τσέπη σας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Ζαρκαδούλα πήρε 47.500 ευρώ δηλ ποσοστό 39 τοις εκατό επί του συνολικού ποσού. Είναι πρώτη ξαδέρφη της γυναίκας του Νέρωνα. Και συ Αθηνά από Κατούνα βάλε την υπογραφή σου στις απευθείας αναθέσεις. Σου είπα φύγε από το Κέντρο Μέριμνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαθητούδια του Κάρυ και του Ντόφαλου είναι. Φέρτε πίσω τα λεφτά ρε. Κώστα προχώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θύμιο ξύπνα . Δεν θα αφήσουν τίποτε. Θα πάρουν και τα πλακάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα γυρω μαγαζιά υου Δήμου υπάρχουν για σας? που είναι ο πρόεδρος της Ζαβερδας οι Τοπικοί άρχοντες του χωριού ετούτου που ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έλεος και ντροπή λίγο, είπαμε να αλλάξει ο δήμος αλλά δυστυχώς χειρότερα γίνονται τώρα.
    Εεεε οχι και 47.500 ευρώ η πρωτη ξαδελφη της γυναικας του παντελή και να πληρωνουμε εμείς??
    και διερωταμαι: Μήπως τέτοιοι είμαστε και τέτοιοι μας αξίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά έκανες Κώστα και τους ξεβράκωσες....
    Ο βόθρος ξεχείλισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. διαβασα στο φεισμπουκ για καποιους που βριζουν καραγιαννη και μπουμπουλη χωρις να αμφισβητουν οσα γραφει ο δασκαλος απλα πετανε λασπη στην πολιτικη κριτικη που κανουν σε εργα που δεν γινονται σε προμηθειες σε συγκεκριμενα ατομα η ελλειψη ψυχραιμιας δειχνει οτι το καραβι βουλιαζει εκτος και αν δεν γινονται αναθεσεις δεν υπαρχει βρωμα παντου δεν υπαρχουν κακοτεχνιες δεν γινονται απο τον δημο ιδιωτικα τοιχεια στο χωριο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καρυ μη κατεβησ ουτε μονοσ στη εκλογεσ θα χασησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς 4:45 μ.μ. θα έπρεπε να ντρέπεσαι που επικαλείσαι τον Νίκο Τσακάλη, παρότι έχει πεθάνει. Ντροπή σου γιατί τον αναφέρεις συνεχεια. Ο Νίκος ήταν πολύ σημαντικός για το δήμο. Τέτοια μορφωση που έχεις τέτοια γράφεις. Ουστ από δω αμορφωτε. Ποιος ξέρει τι ρόλο έπαιζες και τον έχασες. Άιντε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η κατάσταση έχει ξεφύγει...
    Έχουν πανικοβληθεί όλοι οι παράγοντες του σάπιου δημαρχειου..
    Εκτροχιάζονται..
    Όσοι είναι πιο πολλοί ενοχοι βαρανε τενεκέδες για να κάνουν απλά φασαρία για να θολώσουν τα νερά...
    Βρίζουν.....
    Φαινόμενα παρακμής, λάσπη, απίστευτες ύβρεις, άμεσες και έμμεσες απειλές...
    Καλά κάνουν και τρέμουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γράψε εσύ σχόλια στη 1το βράδυ και μετά πες ότι πανικοβαλονται οι άλλοι... Κοιμάστε και βλεπετε το κάρυ στον ύπνο σας. Διαβάζουν όλοι τα σχόλια και γελάνε και όχι τα άρθρα σας. Μη ξεχάσεις να το βάλεις τώρα που έχεις αυπνιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είχαμε τον Παντελή σαν Νέρωνα τώρα τονα έχουμε και σαν ξηρομεροBest αυτή είναι η κατάντια μας σε αυτόν τον Δήμο άνθρωποι που πρέπει να ματωνουν για τον Δήμο να κάθονται και να πετάνε λάσπη μπας και ξαναβγουνε να ξαναφανε. Αν τους πει κάποιος ότι έχει ξυπνήσει ο κόσμος δεν είναι τυχαίο ότι τους έχει στο περιθώριο, αυτόν τον κατουνα, το πρατήριο και όσους έχουν να τρώνε. Όσα blogs και να φταξουν όση λάσπη και ας πετάξουν έχουν τελειώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Διαπλοκή, διαφθορά, μαφία. Γυρίστε πίσω τα λεφτά στο Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πανικός και τσακομάρα στη Δημοτική ομάδα του Δημαρχείου. Ο ένας τα ρίχνει στον άλλο και όλοι μαζί θα βουλιάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κάρυ ξεκινα τα έργα για να βουλώσεις τα στόματα κάποιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γεωργοθόδωρε σε κρατάει ο Νέρωνας διαφορετικά θα τον είχες στείλει σπίτι του. Αντε γεια σου και να τον χαίρεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τώρα Δήμαρχε πιστεύεις ότι δεν γίνεται ρεμούλα στο Κέντρο; Διώξουτους όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τραμπούκοι, ψεύτες, επικίνδυνοι. Πρέπει να τους διώξουμε και τιμωρήσουμε. Ο Κώστας έχει γερά χαρτιά στα χέρια του. Μου τα έδειξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ούτε σε υπουργείο δεν χαλάνε τόσα πολλά για συντήρηση των ΦΑΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας τι λένε για αυτά; Πόσο θα ανέχονται να τους ξευτελίζει ο Μπούλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πρέπει να βάλουμε τέλος σε αυτή τη σαπίλα και τη βρωμιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Που πήγαν τα λεφτά μας από τη συναυλία της Ασλανίδου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καρελου αθηνα πηρες το νερωνα θα σε παει για πνιγμο και εσυ του βαρας παλαμακια σηκω και φυγε τωρα που ειναι νωρις ξευτηλιζεις τον εαυτο σου δεν σου αξιζει τετοια ξευτιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ξηρομερο μπεστ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΡΧΟΝΤΕ καριολη δεν σε σωζη καμια ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Νέρωνα φέρε πίσω τα λεφτά και παραιτήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο