Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Στρατόπεδο Μεσολογγίου: Διαψεύδονται τα περί μετατροπής του σε Hotspot

Περίεργες πληροφορίες… διακινήθηκαν μέσω του διαδικτύου!
Η ώρα της κατάργησης των κέντρων νεοσυλλέκτων έφτασε! Έτσι, από την επόμενη ΕΣΣΟ (2018 Β ΕΣΣΟ), που μπαίνει τον Μάρτιο, οι νέοι οπλίτες θα παρουσιάζονται στα Σημεία Υποδοχής. Στη λίστα των στρατοπέδων που καταργούνται συμπεριλαμβάνεται και το 2/39 Σ.Ε. Μεσολογγίου, ένα από τα πλέον ιστορικά στρατόπεδα της χώρας, για το οποίο φορείς και σύλλογοι τις τελευταίες ημέρες έχουν ανέβει στα κεραμίδια, ζητώντας την ανάκληση της απόφασης από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Και σαν να μην έφτανε μάλιστα το λουκέτο στο στρατόπεδο Μεσολογγίου –για το οποίο υπάρχουν δεσμεύσεις ότι θα μετατραπεί σε Μουσείο Στρατού– τις τελευταίες ώρες διακινήθηκαν στο διαδίκτυο πληροφορίες ότι το καλοκαίρι σχεδιάζεται η μετατροπή των κέντρων νεοσυλλέκτων σε Hotspots. Μία πληροφορία που όμως διαψεύδεται κατηγορηματικά τουλάχιστον από τον Δήμαρχο Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο, ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε το θέμα, ήρθε σε άμεση επαφή με παράγοντες και στελέχη του Υπουργείου.
«Πράγματι, πληροφορήθηκα κι εγώ για το συγκεκριμένο δημοσίευμα στο διαδίκτυο. Δεν έχω όμως καμία πληροφορία προς αυτή την κατεύθυνση καθώς σε επικοινωνία που είχα με αρμόδιους παράγοντες μου διαψεύστηκε κατηγορηματικά» δήλωσε στη «Σ» ερωτηθείς για το θέμα ο κ. Καραπάνος.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι όσο το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν δίνει ένα πιο σαφές στίγμα αναφορικά με τον σχεδιασμό του για τα συγκεκριμένα στρατόπεδα και δεν ξεκαθαρίζει ευθέως, τόσο δίνει τροφή για διακίνηση κάθε είδους φήμης και σεναρίου.
Νίκος Αγγελόπουλος

8 σχόλια:

  1. Τελειωμένος ο Τσίπρας: Στις 20 μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρειο Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον Αλεξη Τσιπρα και να χασει τις εκλογες δεν τρεχει τιποτα.
      αλοιμονο απο εσενα που εισαι "εγκλωβισμενος" σ' ενα πολιτικο κομμα με νοοτροπιες της δεκεατιας του 50 και της οικογενειοκρατιας.

      Διαγραφή
  2. Η αιτολοακαρνανια ειτανε και είναι ο πιο χειρότερος και νόμος της Ελλάδας ο πιο παρετημενος και ξέρετε πιοι φτάινε για όλα αυτά οι βουλευτές της. Καλό βράδυ και μην κακοφάνηκε σε κάποιους έτσι όλοι παρατημενους μας έχουν εδώ κάτω μόνο σε κάνα πανηγύρι και σε καμία κηδεία μας θυμούνται. Και πάλι καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αιτολοακαρνανια ειτανε και είναι ο πιο χειρότερος και νόμος της Ελλάδας ο πιο παρετημενος και ξέρετε πιοι φτάινε για όλα αυτά οι βουλευτές της. Καλό βράδυ και μην κακοφάνηκε σε κάποιους έτσι όλοι παρατημενους μας έχουν εδώ κάτω μόνο σε κάνα πανηγύρι και σε καμία κηδεία μας θυμούνται. Και πάλι καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω φιλε για οικογενειοκρατια και παλιες μεθοδους
    αλλα μαυτα και μαυτα ο ελληνας εζησε αρκετα καλα και απεφυγε την βαλκανικη φτωχεια και σημεςρα που πανε σρτο εξωτερικο για δουλεια οι ελληνες δουλευουν σε πρωτες δουλειες
    ισοτιμε και ισαξιες ιοπως πχ ο γερμανος ο βελγος και δεν πανε να καθαριζουν μαντρυα
    οπως αυτοι που ζουσαν σε παραδεισους βαλκανικους.
    γιατι εκει δεν υπηρχε οικογενοιοκρατεια δεν τους βλεπεις σημερα που ερχωνται και κανουν διακοπες με κατι τζιπ σαν τεθωρακισμενα και φυσαει το δολαριο γιατι απο συνηθεια μαζευουν δολαρια και οχι ευρω
    τωρα οσον αφορα για τον τσιπρα και και τον καθενα απο αυτους βεβαιως τακτοποιηθηκαν μετα απο χρονια ανεργιας και τωρα εξασφαλισαν μισθους συνταξεις με μια τετραετια.
    πρωτη φορα θα γινουν εκλογες στην ελλαδα πχ στα τελη σεπτεμβριου του 2019 και γιατι να φυγουν τωρα τι να χασουν απο μια κατοσταρα ο καθενας?
    στο χερι σου ειναι αγαπητε φιλε να διωξεις την οικογενειοκρατια αλλα τωρα προεχουν αλλα πιο σπουδαια πραγματα.
    μας περικυκλωσαν γυρω γυρω αλβανοι τσαμηδες σκοπιανοι τουρκοι μεταναστες και για να δουμε που θα καταληξουμε. και τοτε θα ψαξουμε αυτους με τα τζακια διοτι οπως και να το κανουμε αυτοι ειχαν την τυχη να εχουν τις προσβασεις στα διεθνη σαλονια.
    απο ποιον περιμενεις να σε προφυλαξει απο κεινο που φυλαει τα γιδια επανω στο μπουμστο
    αυτ5η ειναι η αληθεια πικρη μεν αλλα πρεπει να εχεις το θαρτρος να λεσ την αληθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο καθε τοπαρχης και κομματαρχης, θελει να εχει στο χωριο του
    ενα ΤΕΙ για τους μαγαζάτορες του χωριου του.
    με αυτες τις τοπικίστικες νοοτροπιες δέν παει μπροστα ο τοπος.
    προέχει το Εθνικο-γενικο καλο εναντι του τοπικου "συμφεροντος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ
    ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΜΑ)ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΤΟ ΛΕΩ ΣΑΝ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ
    ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΣΑΙΤ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο