Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Κάθε που βρέχει, πλημμυρίζει ο δρόμος ΠΑΛΑΙΡΟΣ-ΠΟΓΩΝΙΑ, πάρτε μέτρα!! -Εφαρμόστε τη Νομιμότητα στις δημοπρασίες για τη παραχώρηση χρήσης αιγιαλού και παραλίας!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ  ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

       ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
       Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.
         ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
         Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  1:
     Είναι σε όλους γνωστό το γεγονός ότι κατά μήκος του  πλακόστρωτου ο δρόμος ανάμεσα στη Πάλαιρο και στη Πογωνιά πλημμυρίζει αρκετές φορές το χρόνο. Ιδιαιτέρα η περιοχή ανάμεσα στο μικρό και μεγάλο γεφύρι, καθώς και η γύρω περιοχή από το γήπεδο της Παλαίρου καθίσταται επικίνδυνη.  
     Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη να ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ. 
        Οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές έχουν τεράστιες ευθύνες. Η  κακοτεχνία  που παραδέχονται  οι πάντες είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ. Μερικοί από εμάς τους Δημότες το είχαμε επισημάνει αρκετές φορές τότε. Με ύφος απαράδεκτο παίρναμε την απάντηση ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.              Παρακαλώ μπορείτε να τους κρίνετε, πολιτικά εννοώ φυσικά.
       Η Δημοτική περίοδος ετούτη σε 3 μήνες συμπληρώνει τετραετία. Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και η Δημοτική του ομάδα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
         Καλώ σύσσωμη την Αντιπολίτευση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου 2018 να ΘΕΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ και ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ. 
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...............



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2:
        Καλώ τον Αντιδήμαρχο κ. Φραδέλο να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 28-02-2018 σε τι ενέργειες έχει προβεί  για την υλοποίηση των οριζομένων στο παρακάτω έγγραφο της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ. 
           Αν δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.  
       Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θα πάρουν μέρος στις φετινές δημοπρασίες για ενοικίαση μέρους του αιγιαλού και της παραλίας επιβάλλεται ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. 

Παρακαλώ δείτε το έγγραφο:


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..........


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
      Την ΠΕΜΠΤΗ 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 συνεχίζουμε την ενημέρωση σας με δαπάνες, που αφορούν αγροτικούς δρόμους, ρέματα, ακτές κλπ, οι οποίες πήγαν σε εργολάβους μετά την 1-9-2014 επί Δημαρχίας κ. Αποστολάκη. ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΤΑΓΟ........


25 σχόλια:

  1. Δάσκαλε το χαρτί που έχεις δώστο στον αέρα μην τον καλύπτεις ακόμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΣΤΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΒΙΤΣΑ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΥ ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΟΠΩΣ ΦΩΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΦΥΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ.ΕΤΟΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κώστας έχει απόλυτο δίκιο για το συγκεκριμένο θέμα. Υπάρχει κακοτεχνία χτυπητή. Τα κράσπεδα εμποδίζουν το νερό να φεύγει προς τη θάλασσα. Ουδείς ασχολήθηκε με το θέμα. Ο δάσκαλος το έχει αναδείξει πολλές φορές μέσα από τα άρθρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απολογισμος 4ετιας δημοτικης αρχης στη παλαιρο μηδενικος. ένα βουνό σκατά. ανομία, ασυδοσία, διαφθορά, αναξιοκρατία, κακοδιοίκηση, χαφιεδισμός...
    Είναι ικανός μέχρι και παπάς να χειροτονηθεί ο Αποστολακης για τη καρέκλα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παλι εβγαλες στον αερα δημοσιο υπηρεσιακο εγγραφο που απευθυνεται σε συγκεκριμενους παραληπτες? η προισταμενη της κτηματικης υπηρεσιας κανονικα θα πρεπει να σου κανει συσταση. αυτου του τυπου τα εγγραφα ΔΕΝ ειναι αναρτητεα στο διαδικτυο και απευθυνονται αυστηρως σε συγκεκριμενους παραληπτες και υπηρεσιες και μπορει να περιεχουν δεδομενα προσωπικου χαρακτηρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα κρασπεδα πως γινεται εικοσι χρονια να ειναι ολα καλα και να περπαταει ο κοσμος και τωρα ενα δυο χρονια να μην αφηνουν το νερο να περασει και να παει στου τζαλογιωργου στο ποταμακι και συη λιμνη μηπως αλλο φταιει γιατι παλιοτερα δεν γινονταν στην πογωνια εργο αποστολακη μηδεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στη Κτηματική υπηρεσία είχαν υποχρέωση να πάνε ο Αντιδήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι . Μόνο ο Κώστας έχει κότσια και βάζει πάνω από όλα το τόπο και τη νομιμότητα. Παραδίδει μαθήματα σε πολλούς τομείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι εγινε? φοβαστε να δημοσιευσετε το σχολιο μου περι παρανομης δημοσιευσης δημοσιου εγγραφου που απευθυνεται σε συγκεκριμενους παραληπτες και οχι στο κοινο? μην φοβαστε εχει αναλαβει δικηγορος ολα τα post που περιεχουν φωτογραφημενα δημοσια και διοικητικα εγγραφα με παραληπτη ιδιωτη εχουν δρομολογηθει εκει που πρεπει.... στο πειθαρχικο του κ. τριαντακωνσταντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτο τον Ανθρωπο θα τον ψηφισουν οι Δημοτες;
    Μαλλον οχι διοτι η κομματιλα θα τους εχει μια ζωη τυφλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσύ 10:25 π.μ.μεινε με τα σκατα και όλα τα υπόλοιπα που γράφεις. Τι έγινε? Είναι ο Κάρυ δήμαρχος και Βόνιτσανος και δε σου αρέσει? Μέχρι και τα οχθια μωρέ παρατημενα τα άφησαν. Ποιος τα νομιμοποίησε και θα ρίξει και άσφαλτο και θα φτιάξει και το κομμάτι που πέφτει? Ο Κάρυ φυσικά. Η ύδρευση Παλαίρου Πογωνίας δεν ξεκίνησε? Είσαι ανημερωτος μεγάλε. Το ποταμάκι τώρα πλημμυρίζει? Τόσα χρόνια που ήσασταν? Έχασες τη μπάλα κι εσύ και πολλοί άλλοι και θα την χάσετε κι άλλο. Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΥΝ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΜΌΝΟ ΤΑ 500 Τ.Μ ΣΤΗΣ ΠΑΡΑΛΊΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΆΝΕΙ 800ΤΜ ΝΑ ΧΩΡΆΕΙ ΚΑΙ Ό ΠΑΝΤΕΛΉΣ ΓΙΑΤΊ ΘΈΛΕΙ 2 ΟΜΠΡΈΛΕΣ ΜΊΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΡΆΕΙ ΓΑΤΆΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1;53 μμ Τώρα θα φοβηθεί ο Κώστας και δεν θα δημοσιεύει. Είσαι παπαγαλάκι και αν τολμάς γράψε το όνομα σου. Δεν βλέπεις που μείνατε μόνο με τα τρωκτικά του δημοσίου χρήματος. Κώστα σε τρέμουν. Προσπαθούν πάνω στο πανικό τους να σε κάνουν να σταματήσεις τις δημοσιεύσεις. Προσφέρεις θετικές υπηρεσίες στο τόπο μας. Συνέχισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Αντιδήμαρχος είναι ιδιώτης ρε αγράμματε 1,53 μμ;Τον ρώτησες αν έκανε τη δουλειά του καλά όπως λέει το έγγραφο; Πάρτε το χαμπάρι ο Δήμος δεν είναι δικός σας να κάνετε ότι θέλετε. Κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραίος είσαι ρε. Επειδή πλημμυρίζει 20 χρόνια πρέπει κατά την άποψη σου να συνεχιστεί η απαράδεκτη αυτή κατάσταση ; Αντί να επαινέσεις τη προσπάθεια του δάσκαλου να πιέσει τους διοικούντες να πάρουν μέτρα και να πεις στους Δημοτικούς Συμβούλους ότι αδιαφορούν μιλάς για κομματίλα. Ντροπή σου γνωστέ εκπρόσωπε συμφερόντων. Απόλαυσε αυτά που κληρονόμησες και τουπέκα. Τουπεκί και πάλι σου λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Δήμος να μη κάνει καμμιά ενέργεια. Έτσι δεν θα μπορεί να τα νοικιάσει σε κάποιους που τα κονομάνε με 4 ευρώ ο φραπές. ΄Να μείνει η παραλια σε μας που λατρεύουμε τη φύση όπως είναι και όχι όπως τη παραμορφώνουν κάποιοι για να τα κονομάνε σε βάρος μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΙΑ ΟΧΘΙΑ ΡΕ ΓΙΔΙ?ΠΟΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΠΟΓΩΝΙΑΣ?ΠΟΙΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ?
    ΠΙΠΙΛΑΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΑ ΟΧΘΙΑ Ο ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΣ ΜΠΑΖΩΣΕ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΟΧΘΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΑ.Ο ΒΙΤΣΑΣ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.Ο ΒΙΤΣΑΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ.ΓΙΔΙ Ε ΓΙΔΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΕΛΑ ΠΟΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προχωρά δάσκαλε.. πες τα όλα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε Βουλοστε καμία Λσκουβα στην Περατια ΠΛΑΓΙΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κώστα ειναι γλυκο το πιοτο της εξουσιας.. με λιγα λογια αδιαφορεί η δημοτική αρχή αν πλημμύρισε ο δρόμος και δεν τις καιγεται καρφί που καταστρέφει τις ακτές και τις παραλίες κι αν βαλει ο επιχειρηματιας 5 ευρω το φραπέ λες και είμαστε στη μυκονο. Αυτοί να κυβερνανε θελουν.. κι ενα πραγμα τους ενωνει, η καρεκλα.. ταλλα είναι για τα κοροιδα που τρωνε το παραμυθι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πως είπες Κώστα: Σε τι ενέργειες έχει προβεί ο αντιδήμαρχος ζαβέρδας για τις καντίνες; Γέλασα με την ψυχή μου! Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O όρμος Παλαίρου- Πογωνιάς και ο χερσαίος τόπος που τον περιβάλλει είναι το συγκριτικό μας πλεονέκτημα. Από το Παλιουριά μέχρι το Βαθυαβάλι. Επιβάλλεται να τον αξιοποιήσουμε και να μην τον καταστρέψουμε. Αυτό φωνάζει χρόνια τώρα ο Κώστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν τους ενδιαφέρει η καρέκλα μόνο. Να τα κονομήσουν χοντρά κυρίως τους ενδιαφέρει. Θα πάθουν τέτοια νίλα που δεν τη φαντάζονται. Θα πληρώσουν για ότι έχουν κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΙΩΡΓΟ ΕΛΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΠΑΛΙ. ΜΑΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο