Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Ανήλικο παιδί κατάπιε καρφίτσα στο Καινούριο!

Εφιαλτικές ώρες έζησε χθες το πρωί οικογένεια ανήλικου παιδιού από το Καινούργιο όταν από συμβάν της «κακιάς» στιγμής ο ανήλικος γιος τους κατάπιε μια καρφίτσα.
Άμεσα μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Αγρινίου, όπου μετά τον αρχικό εντοπισμό του αντικειμένου… και αφού το νοσοκομείο του Αγρινίου δεν διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό, το παιδί διεκομίσθη στο Π.Γ.Ν.Π  Ρίο «Παναγία η Βοήθεια». 

Εκεί μετά την νέα διάγνωση το παιδί μπήκε στο χειρουργείο όπου «ρομποτικά» ο χειρουργός κ.Ζαμπάρας κατάφερε με απόλυτη επιτυχία να αφαιρέσει το επικίνδυνο αντικείμενο χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και κανέναν τραυματισμό και ο μικρός επέστρεψε σπίτι του.

Δεν υπάρχει λόγος για δημοσίευση περισσότερων λεπτομερειών σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος, όμως αξίζει να σημειωθεί η άμεση κινητοποίηση των Ιατρών των νοσοκομείων Αγρινίου και Ρίου που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ομαλή εξέλιξη και επιτυχημένη πλήρως αντιμετώπιση του περιστατικού. Οι οικογένεια του παιδιού ευχαριστεί τον Χειρουργό κ. Ζαμπάρα και τους βοηθούς του, καθώς και τους ιατρούς του νοσοκομείου Αγρινίου.
kainourgiopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο