Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Έκαναν ευθανασία στη Σκυλίτσα που βρέθηκε τραυματισμένη στον ΑΣΤΑΚΟ

       Η Σκυλίτσα που είχε βρεθεί πριν λίγες ημέρες βαριά τραυματισμένη στη σπονδυλική στήλη, με σπασμένα τα πίσω της πόδια, (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο και η κατάσταση της υγείας της κρίθηκε μη αναστρέψιμη και της έγινε ευθανασία για να την απαλλάξουν από το μαρτύριο της. Οι πόνοι της γινόντουσαν όλο και πιο έντονοι και η ευθανασία ήταν μονόδρομος, όπως είπε ο Κτηνίατρος ώστε η σκυλίτσα  να μην υποφέρει περισσότερο.

         Η φιλόζωη Μαρία Γαλάνη απο τον Αστακό, ξεσπά κατά του ασυνείδητου οδηγού που χτύπησε και εγκατέλειψε την σκυλίτσα και με ένα τρυφερό κείμενο την αποχαιρετά:
     "Την είπαμε Lacta... Έτσι για να έχει ένα όνομα έστω για λίγο... Για να αισθανθεί το χάδι και την αγάπη έστω για λίγο.. Η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη.. 
      Αν αυτός που πέρασε με το αυτοκίνητο του από πάνω της δεν την είχε εγκαταλείψει, θα μπορούσε ίσως να ζήσει... Ο πόνος της σταμάτησε σήμερα.. Ο κτηνίατρος μετά από τις ακτινογραφίες και την εξέταση προχώρησε στην ευθανασία... 
       Έπρεπε να είχατε δει τα μάτια της.. Έπρεπε να είχατε αισθανθεί την αγάπη που ένιωθε στο χάδι.. Έπρεπε να αναρωτηθείτε κι εσείς αν τελικά είμαστε άνθρωποι..."......







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο