Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Ορμητικός Χείμαρρος κατέστρεψε αγροτικό δρόμο στο ΔΡΥΜΟ Βόνιτσας (ΦΩΤΟ)

            

             Ο χείμαρρος στο Δρυμό Βόνιτσας, που κατεβαίνει απο τα Ακαρνανικά με τα ορμητικά νερά που συσσωρεύτηκαν από τον μεγάλο όγκο της βροχής, έγινε ποτάμι και προκάλεσε την κατάρρευση ενός αγροτικού δρόμου, ο οποίος έχει καταστεί επικίνδυνος για διερχόμενους οδηγούς και πεζούς. Σύμφωνα με πληροφορίες φούσκωσε ο χείμαρρος και άρχισε σταδιακά να αποκολλάται από το σημείο μέρος του χώματος, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να καταρρεύσει ο δρόμος. 
         Ενδεικτικό του τι συνέβη, είναι ότι ολόκληρη η περιοχή έχει καλυφθεί από φερτά υλικά που έχουν κατέβει από το βουνό, με αποτέλεσμα να έχουν προσχώσει την κοίτη και επομένως υπάρχει κίνδυνος σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων, το επόμενο χρονικό διάστημα να πλημμυρίσουν όλα τα γειτονικά αγροτόσπιτα και κτήματα. 
         Οι κάτοικοι του Δρυμού βρίσκονται σε απόγνωση αφού κατέρρευσε ο δρόμος και αναγκάζονται να περνούν δίπλα από το ποτάμι, με κίνδυνο την ζωή τους και ζητάνε την γρήγορη αποκατάσταση του δρόμου και να γίνει παρέμβαση να καθαριστεί ο χείμαρρος απο τα φερτά υλικά, γιατί αν γίνουν κι άλλες κατεβασιές μεγάλης ποσότητας νερού κινδυνεύουν με οικονομική καταστροφή........






6 σχόλια:

  1. ΘΑ ΤΟ ΦΚΕΙΑΞΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΧΑΛΙΕΣΤΕ
    ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα 250.000 χιλιάδες ευρώ που πήρε ο δήμος για αντιπλημμυρικά που πήγαν καριολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν φτιαχνεις δρομο σε αυτό το ρεμα, μην υπολογίζεις να το βρει ο Μάης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο δρομος ειναι εκει 50 χρονια.Αυτοι που αποφασισαν τις αμοληψιες αυθαιρετα να απαντησουν για τη ζημια που εγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι η ζημιά έγινε με της παράνομες αμοληψιες. Εις γνώση Δημάρχου προέδρου τοπικού. Κ πολιτιστικου συλλόγου εν Αθήναις... Αλλά δεν μιλά κάνεις... Γιατί βολευονται όλοι Κ ειδικά ο σύλλογος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο