Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Η «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» για τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα: Μια ατελείωτη κοροϊδία σε βάρος όλων μας, που συντηρεί σκόπιμα τη νοσηρότητα και τη μιζέρια!!

Μια ατελείωτη κοροϊδία σε βάρος όλων μας, συμπατριώτες, που συντηρεί σκόπιμα τη νοσηρότητα και τη μιζέρια.

        Δεν περιμέναμε κάτι άλλο, ήταν φυσική συνέπεια άλλωστε των επιλογών που προηγήθηκαν. Τα είχαμε πει αυτά σε όλες τις προηγούμενες συζητήσεις για τον Προϋπολογισμό του Δήμου.
         Το καινούριο όμως στοιχείο, είναι ότι πλέον υπάρχει η υποχρέωση αποπληρωμής ενός μεγάλου δανείου, το οποίο αφαιρεί από τον Προϋπολογισμό το ήμισυ κατά αναλογία του ποσού που προορίζεται για επενδύσεις. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την στασιμότητα των ανταποδοτικών εισπράξεων στραγγαλίζει κάθε πιθανότητα ανάπτυξης στο Δήμο αλλά και κάθε προοπτική ποιοτικών ανταποδοτικών υπηρεσιών.
            Έτσι λοιπόν η Δημοτική Αρχή απογυμνωμένη πλέον, ήρθε να ομολογήσει την αποτυχία της..........



        Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τακτοποιήσει δήθεν τα υπεσχημένα σε τοπικούς παράγοντες και διασκεδάζοντας τις ανάγκες των Δημοτών, εμφανίζει ένα Τεχνικό Πρόγραμμα με ελάχιστα έργα, τα οποία φυσικά δεν δίνουν λύση στα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη και σε καμία περίπτωση δεν θα ισχυριστεί κανένας, ούτε αυτοί που διοικούν, ότι είναι επιλογές ενταγμένες σε ένα σχέδιο ανάπτυξης και ότι υποστηρίζουν έναν άξονα συγκεκριμένων δράσεων.
          Ο καιρός περνάει, οι υποσχέσεις πολλές, δεν φτάνει το υλικό για όλους. Τι κάνουν λοιπόν; Η απάντηση σε κάθε αίτημα είναι η αναμόρφωση. Γνωστή η τακτική για να τα έχουν με όλους καλά.
         Μα θα πει κάποιος αναμόρφωση σημαίνει αφαιρώ από κάπου για να δημιουργήσω κάτι. Το χτύπημα στην πλάτη όμως και το κλείσιμο του ματιού εκτοπίζει αυτή τη λογική και δημιουργεί ατελείωτες προσδοκίες σε ατελείωτα μεγάλες ανάγκες.
           Μια ατελείωτη κοροϊδία σε βάρος όλων μας, συμπατριώτες, που συντηρεί σκόπιμα τη νοσηρότητα και τη μιζέρια.

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο