Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Σαλμάς: Γιατί δεν υπέγραψα την πρόταση για Προανακριτική

Με δήλωσή του ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς διευκρινίζει ότι δεν υπέγραψε την πρόταση του κόμματός του για τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης κατά υπουργών της κυβέρνησης, «μόνο και μόνο για λόγους προσωπικής ευαισθησίας καθώς έχω παραπεμφθεί στην προκαταρκτική επιτροπή». Άλλωστε, προσθέτει, με την ουσία της πρότασης δεν έχει καμία διαφωνία.

Ολόκληρη η δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:
«Δεν υπέγραψα την πρόταση για σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, που κατατέθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας την 27/2/2018, μόνο και μόνο για λόγους προσωπικής ευαισθησίας καθώς έχω παραπεμφθεί στην προκαταρκτική επιτροπή για την διερεύνηση των τυχόν ευθυνών πολιτικών προσώπων για την υπόθεση Novartis. Με την ουσία της πρότασης δεν έχω καμία διαφωνία».

3 σχόλια:

  1. ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΣΑΛΜΑΣ .....
    . ΗΔΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ , . ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑΥΤΟΝ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΗ , ΤΟΤΕ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ .
    ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΑ Η ΦΗΜΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΟΤΙ ΣΚΕΠΤΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΛΕΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ..................
    ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΤΕΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗ
    ΚΑΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕ.
    ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ
    ΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΑ ΗΤΝΑ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΥΝΤΑΞΗ
    Η ΝΔ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΠΡΕΕΠΕΙΟ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ.
    Η ΠΑΤΡΙΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΙΚΑΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
    Η ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ Τ6Ο ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΔΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ
    ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΗ Ο ΜΠΑΜΠΥΛΑΣ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε μεγαλε 11,27 μας δουλεύεις;; Θες Νεα Δημοκρατία και μας λες οχι στην οικογενειοκρατια; Ο Κυριακος Μητσοτακης τελικα τινος ειναι αυτο το παιδι;Και περιμενεις να σ ανοιξουν δουλειές αυτοι που σε κατεστρεψαν;Φιλε αν το ξεχνας ο μητσοτακης σου, πριν λιγα χρόνια ηταν υπουργος και δουλειες εκλεινε δεν ανοιγε. Που ζεις ρε μεγαλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο