Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Βραβεύσεις και Γλέντι στην χοροεσπερίδα του ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ (ΦΩΤΟ)





    -Βραβεύτηκε ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, ο άνθρωπος που... σήκωσε όλη την Ελλάδα στους ώμους του, ευχαριστώντας τον για τα τέσσερα Ολυμπιακά μετάλλια που έχει χαρίσει στην Πατρίδα μας. Ο Πύρρος Δήμας απουσίαζε λόγω δικών του υποχρεώσεων!
    -Πέντε (5) σπουδαίοι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή βραβεύτηκαν και είναι οι: Κώστας Νικολάου (Φαρμάκης), Θωμάς Ντίνος (Καραμέλας), Νίκος Μακρής, Δημήτρης Μπόνης και Βασίλης Ντέμος. 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χρήστος Μπόνης

        Την ετήσια χοροεσπερίδα του διοργάνωσε και την φετινή χρονιά η ομάδα του Ηρακλή Αστακού. Στο εντυπωσιακό και πανέμορφο συγκρότημα του Βασίλη Τσαρκου σε μια μαγευτική θέα, σε μια μεγάλη αίθουσα στολισμένη παραδοσιακά ο Ηρακλής για μια ακόμη χρονιά (την 2η) έδωσε το δικαίωμα στους φίλους της ομάδας και όχι μόνο να διασκεδάσουν μέχρι την ανατολή του ήλιου.......

 
       Κύριος υπαίτιος η ορχήστρα που έδωσε από πολύ νωρίς το έναυσμα για χορό και τραγούδι. Στην διάρκεια του ξεφαντώματος έγινε μια ολιγόλεπτη διακοπή για να τιμηθούν παλιοί (παλαίμαχοι) ποδοσφαιριστές της ομάδας που στα προηγούμενα χρόνια προσέφεραν τις υπηρεσίες τους ανεβάζοντας τον Ηρακλή στα πιο ψηλά βάθρα της ποδοσφαιρικής Αιτωλοακαρνανίας . 
          Είναι η δεύτερη συνεχόμενη τιμητική εκδήλωση η οποία έρχεται σαν συνέχεια της περσινής, μια πρωτοβουλία αξιόλογη και αξιέπαινη που πρέπει να συνεχιστεί και στις επόμενες χρονιές , όχι μόνο τους αθλητές αλλά και σε παράγοντες και προπονητές. 
       Έτσι λοιπόν στην κατάμεστη αίθουσα που οι Αστακιωτες παρευρεθήκαν, το Δ.Σ τίμησε τους:
 -Κώστα Νικολάου (Φαρμάκη), Θωμά Ντίνο (Καραμέλα), Νίκο Μακρή, Δημήτρη Μπόνη και Βασίλη Ντέμο.
 -Ξεχωριστή στιγμή υπήρξε οταν ανακοινώθηκε από το μέλος του Δ.Σ Κώστα Μπαμπούρη ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ βραβεύει τον πολυολυμπιονίκη (τριών Ολυμπιάδων) ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ ο οποίος δυστυχώς την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά λογω ενός σοβαρού οικογενειακού (ιατρικού) προβλήματος ανέβαλλε την επίσκεψη του καθόσον η παρουσία επιβάλλονταν να παρευρίσκεται σε ιατρικό κέντρο. 

         Παρ όλα αυτά η πρωτοβουλία του Δ.Σ για την συγκεκριμένη τιμητική βράβευση ήταν αξιόλογη και δικαίως επικροτήθηκε με παρατεταμένο χειροκρότημα (η πλακέτα παρελήφθη από φίλο του και θα του επιδοθεί στην Αθήνα).
      Εν συνεχεία ακολούθησε μια λαχειοφόρος αγορά απαραίτητη σε κάθε χοροεσπερίδα για οικονομικούς λόγους η οποία ουδόλως επηρέασε την συνεχεία του ξεφαντώματος.
       Με τις καλύτερες ευχές όλων για επιτυχίες της ομάδας στο πρωτάθλημα δώσαμε ραντεβού την επόμενη χρονιά με τα ίδια χαρακτηριστικά (και τιμώμενο πρόσωπο και βραβεύσεις ποδοσφαιριστών).

          Στην εκδήλωση παρευρεθήκαν και πολλοί παράγοντες της πολιτικής και αθλητικής ζωής: Ο Δήμαρχος Αστακού Ερωτοκριτος Γαλούνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων: Γιάννης Λύτρας, ο πρόεδρος του Δημοτικού διαμερίσματος Αστακού Νίκος Καλισσώρας, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου: Βασίλης Τσάρκος (ο οποίος προσέφερε και την αίθουσα του συγκροτήματος του, ΔΩΡΕΑΝ) και Θεόδωρος Λιβάνης καθώς και ο Δημοτικός σύμβουλος Ζώης Μητσάνης. 
         Επίσης ο πρόεδρος του αθλητικού σωματείου Τρίκαρδος Κατοχής κ. Γιάννης Τριανταφυλλακης, ο πρώην Δημαρχος Αστακού Π. Στάικος, ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της μπασκετικής ομάδας του Αστακού ΑΙΟΛΟΣ Αποστόλης Πανταζής, ο οποίος προσέφερε ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό σαν ενίσχυση, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ν. Αιτωλοακαρνανίας Τάκης Παπαχρήστος (και μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ), ο επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών Λευτέρης Μάντζαρης, ο πρόεδρος της Τ.Κ Σκουρτούς Στάμος Τζογανης,  ο πρόεδρος της Τ.Κ. Βάρνακα Βασίλης Πολύζος, κ.α.
















 




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο