Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Απίστευτη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος από το Κέντρο Μέριμνας σα να είναι πλατανόφυλλα...

   -Πέραν κάθε λογικής και ανάγκης προκλητική κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος από το Κέντρο Μέριμνας
 -Είναι πασιφανές και… προκλητικό και ξεχνούν πως διαχειρίζονται τα δικά μας χρήματα! 

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ 
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
      ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
       Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

Αγαπητοί  Αναγνώστες
      Προχωρούμε αταλάντευτα στην ενημέρωση σας. Κάποιοι βρίσκονται σε πανικό. Έχουν χάσει τη ψυχραιμία τους. Θερίζουν ότι έσπειραν. Οι Δημότες στη συντριπτική  πλειοψηφία τους έχουν γυρίσει τη πλάτη. Βρίσκονται στο ναδίρ  της αξιοπιστίας του και στο μηδέν να παρουσιάσουν αναπτυξιακό έργο.
       Σήμερα θα πληροφορηθείτε την προκλητική κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος σε καιρούς απόλυτης φτωχοποίησης μεγάλου τμήματος των Δημοτών και των φορολογούμενων πολιτών.
      Με τη μέθοδο των πανάκριβων  απευθείας αναθέσεων πήγαν τεράστια ποσά σε μερικούς που παρείχαν την υπηρεσία ηχητική και φωτιστική κάλυψη των εκδηλώσεων του Δήμου.  
      Σε αρκετές περιπτώσεις για μερικές ώρες δουλειάς την ίδια ημέρα, πληρώσαμε ως Δημότες ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ. Απίστευτο θα σκεφτείτε. Είναι πραγματικό όμως..............

 
Παρακαλώ δείτε τα παρακάτω: 
Οι δαπάνες αυτές έγιναν μετά την 1η -09-2014 μέχρι 31-12-2017.

ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ των εκδηλώσεων:
2014 (από 1-9-2014 μέχρι 31-12-2014).
ΣΥΝΟΛΟ 1 =12.269,85€
***************
Προχωρούμε στο 2015



ΣΥΝΟΛΟ 2 =21.466,62€
****************
Προχωρούμε στο 2016

ΣΥΝΟΛΟ 3 =15.385,92€
ΣΥΝΟΛΟ 4= 4.305,9€
*************
Αγαπητοί Αναγνώστες 
Εδώ έχουμε το εξής καταπληκτικό:  Από το Χρηματικό ένταλμα πληρωμής 320Β του τέταρτου πίνακα παρατηρούμε ότι αγοράσαμε από το κ. Κτίστη Παναγιώτη, Ηχεία, κονσόλα, τρίποδα αξίας 3.999 ευρώ. Θα περίμενε κανείς ότι θα σταμάταγε αυτή η απαράδεκτη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος με τις απευθείας αναθέσεις.
************
Για να δούμε τι έγινε το 2017:


ΣΥΝΟΛΟ 5 =18.755,97€
***********
          Εύκολα διαπιστώνουμε ότι και το 2017 συνεχίστηκε η ίδια πολιτική. Πανάκριβες απευθείας αναθέσεις και τη μερίδα του λέοντος εισπράττει ο κ. Κτίστης Παναγιώτης. 
      Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας είναι συνετή πολιτική αυτή; Eχετε το πολιτικό θάρρος να τη σταματήσετε; Aν όχι, έχω άδικο που λέω ότι έχετε τεράστιες πολιτικές ευθύνες και δεν κάνατε απολύτως τίποτε, παρότι πολλές φορές σας κάλεσα να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει στο Κέντρο Μέριμνας; 

Έχουμε επίσης και ένα άλλο πίνακα δαπανών το 2017:
ΣΥΝΟΛΟ 6 =1.559,9 €
*********
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ:
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ =63.744€

Από το ποσό αυτό  περίπου το 85 τοις εκατό δηλαδή 
54.244,01  ευρώ!!!! εισέπραξε ο κ. Κτίστης Παναγιώτης και τα υπόλοιπα 9.499,99 ευρώ όλοι οι άλλοι. 

        Αν κάποιος άλλος Δημότης είχε εξασφαλίσει αυτά τα ποσά μόνο από το Δήμο  θα έκανε και αυτός την ίδια δουλειά. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ  ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ. Αυτό βέβαια πέραν των άλλων καταργεί την ίδια τη Δημοκρατία.

Αγαπητοί Αναγνώστες
      Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 
       Με τα  χρήματα αυτά και οι τρείς Δημοτικές Ενότητες θα είχαν δικά τους μηχανήματα για τη ηχητική και φωτιστική κάλυψη των αναγκών τους.  Φυσικά δεν χρειάζονται τόσα πολλά χρήματα για την αγορά τους. Λύση που έχω προτείνει και άλλες φορές. Βέβαια σε κάποιες μεγάλες εκδηλώσεις ας νοικιάσει ο Δήμος. Αλλά να κατασπαταλώνται τόσα χρήματα είναι πέρα από κάθε ανάγκη και λογική. 
      Αυτή δεν είναι χρηστή διαχείριση. Δεν σέβονται κάποιοι το δημόσιο χρήμα και έχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες. 
      Τη μεγάλη πολιτική ευθύνη έχει βέβαια ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας που υποστηρίζουν και ψηφίζουν στους απολογισμούς τη προκλητική κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος. Πολιτικά, δεοντολογικά και ηθικά  είναι απαράδεκτο το 85 τοις εκατό να τα εισπράττει ένας. Φυσικά δεν έχω κάτι με το κ. Κτίστη. Τα ίδια θα υποστήριζα για τον οποιονδήποτε. Βέβαια αυτό δεν είναι τόνωση της αγοράς του Δήμου. 

Αγαπητοί Συνδημότες
     Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο μόλις άρχισα να λέω για αυτό το θέμα μου ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ. Τα συμπεράσματα δικά σας. 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
      Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 συνεχίζουμε την ενημέρωση σας με δαπάνες που αφορούν αγροτικούς δρόμους, ρέματα, ακτές, κλπ, οι οποίες πήγαν σε εργολάβους μετά την 1-9-2014 επί Δημαρχίας κ. Αποστολάκη. ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΤΑΓΟ...


86 σχόλια:

  1. Τα μοιράζονται όλοι μαζί. Καρχαρίες των χρημάτων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αεριτζήδες που πλουτίζουν από τον ιδρώτα μας. 'Ακου 1000 ευρώ για 4-5 ώρες δουλειά. Οι αιρετοί κολατσίζουν χαβιάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στοχοποιεις και δυσφημεις ανθρωπους που βγαζουν το ψωμι τους και δεν ειναι σωστο αυτο. αν ηθελες να ασκησεις κριτικη στους αιρετους αντι για ονοματα θα ελεγες ο Α,Β,Γ κοκ. αν θες να ακουσεις και την αναποδη για βρες λιγο και απο το 2011 εως το 2014 τα ηχητικα και βαλτα διπλα διπλα να δουμε ποση διαφορα εχουν τα ποσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχαχ.. του εκλεισαν τα μικροφωνα λεει. αν θες μικροφωνικη να πληρωσεις δασκαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με το φτιάρι λεφτά του ιδρώτα μας σε κολλητούς τους. Από που πήρατε αυτό το δικαίωμα να χαρίζεται τα χρήματα μας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα δε ντρεπεστε λιγακι????50 χιλιαρικα στον Κτιστη για να καθεται να βαζει τραγουδακια????Εδω ο κοσμος πειναει...Με αυτα τα λεφτα θα κανατε ενα εργο της προκοπης,θα φτιαχνατε καμια λακουβα..χιλια δυο...Εσυ δε ντρεπεσαι να κοστολογεις τοσο ακριβα τις υπηρεσιες σου ρε ανθρωπε??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παίρνω 645 ευρώ το μήνα με οκτάωρη δουλειά την ημέρα. Ο Παντελής και η παρέα του δίνουν για το βλάχικο γάμο αμοιβή 1200 ώρα για μερικές ώρες. Αίσχος και ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δύο φορές μας βάλανε αυξήσεις για να τα τρώνε. Βρωμιά και δυσωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφου ειμαστε μακακες καλα κανουν μερικοι και κονομανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Lakia ta vlepeis lefta iparxoun.Min mas les pos den iparxoun lefta sta kafeneia giati kapoioi konomane ta paketa kai o laos o ipoloipos einai stin peina.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είμαι πολιτικός μηχανικός . Αν μου μείνουν 1000 ευρώ καθαρά το μήνα είμαι ευχαριστημένος. Εδώ πρόκειται για καραμπινάτη περίπτωση διαφθοράς και διαπλοκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λένε ψέματα πως δεν έχει λεφτά ο Δήμος. Τώρα μαθαίνω που πηγαίνουν. Δάσκαλε βγάλε στη φόρα πόσα έχουν πάρει οι εργολάβοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πραγματικά κύριε Κώστα είστε εκτός πραγματικότητας . Είμαι μέλος πολιτιστικού Συλλόγου και κάνουμε εδώ και δύο χρόνια κοινές εκδηλώσεις με το Μέριμνας . Στις τρεις εκδηλώσεις που κάναμε είχαμε ήχο και σε μια φώτα. Το 2017 έγιναν από ότι είδα στο καλοκαιρινό πρόγραμμα περισσότερες από 50 εκδηλώσεις . Εκδηλώσεις γίνονται όλο τον χρόνο Χριστουγεννιάτικες , αποκριάτικες, αθλητικές , εθνικών εορτών , ομιλίες , παρουσιάσεις κ.α . Αν κατάλαβα καλά γίνονται 70 με 80 περίπου εκδηλώσεις το χρόνο . Κάθε χρόνο δίνονται 17000 με 19000 ευρώ . Δηλαδή 230 με 270 ευρώ την εκδήλωση . Ανάλογες δαπάνες σε άλλους δήμους έχουν διπλάσια χρέωση . Άρα κύριε Κώστα είστε εκτός πραγματικότητας . Εκτός και αν άλλοι είναι οι σκοποί σας. Εκτος και αν ετοιμαζεστε για Δήμαρχος Δημοτικος Σύμβουλος και προσπαθείτε με πονηριές και τρικ να αναφειχθείτε.
    Όσο γράφεται τόσο θα στηρίζουμε τον κύριο Αποστολάκη γιατί ως σύλλογος όσες φορές έχουμε ζητήσει την βοήθεια του την έχουμε πάρει . ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις


    1. Τα ποσα αυτα ειναι απο το διαυγεια μπορει ο καθενας να μπει και να τα ελεγξει.Δεν τα βγαζει απο το μυαλο του.Μπες κι εσυ και δες τα.

      Διαγραφή
    2. Κούνια που σε κουναγε ... Δεν τρώνε κουτοχορτο μπες στο Διαύγεια δες τα μόνος σου κομματοσκυλο.

      Διαγραφή
  14. Ο κύριος κτιστης πρίν εκλεγεί η καταστροφική ομάδα του Αποστολάκη πούλαγε κεριά τώρα βέβαια το έκλεισε το κηροπλαστιο τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μην σας φενεται παράξενο για την σπατάλες στο κέντρο μέριμνας ο παντελής είναι μαθητής της Νοβαρτης της φαρμακοβιομηχανίας της μίζας παντελακι παντελακι τη σε περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δημάρχου που δεν έχετε σχέση με αυτά. γιατί κάθεστε και σας ξευτελίζει ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θυμάστε ποιος μιλούσε για υπερτιμολογήσεις με το ψευδώνυμο Νέρωνας; Να τον χαίρεσαι ΓΕωρθοδόθορε . Μία ήταν. Δεν την ξαναπατάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 2:24 μμ
    Μήπως μπορείτε να μας πείτε πόσες εκδηλώσεις κάνατε το 2017 , πόσα χρήματα βάλατε εσείς σας σύλλογος, πόσα ο Δήμος, πόσα μέλη έχει ο σύλλογος, ποια η μηνιαία εισφορά κάθε μέλους και μετά μιλάτε; Άλλο να δίνει ο Δήμος μία ετήσια ενίσχυση στους συλλόγους και άλλο να πληρώνουν οι Δημότες όλα τα πανηγύρια με προβατίνες, άλογα, μπύρες, πιοτά κλπ. Αυτά φυσικά δεν είναι πολιτισμός. ΄΄Άλλο η παράθεση ενός λιτού μπουφέ και άλλο να τρώνε και να πίνουν τσάμπα μερικοί που πιθανόν να μην έχουν πληρώσει ποτέ στο Δήμο. Εύχομαι να μην είστε από αυτούς. Εσείς τι πρόβλημα έχετε και δεν γράφετε το όνομα σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Kαλά κάνει ο δάσκαλος και γράφει ονόματα. Να ξέρουμε που πάνε τα λεφτά μας. Αν δεν τα παίρνουν αυτοί τα λεφτά ή παίρνουν λιγότερα να βγούν να το πούνε, όπως μερικοί εργολάβοι και προμηθευτές το λένε και δεν ντρέπονται. Αν λένε δεν τους κόψουμε εικονικά τιμολόγια δεν μας δίνουν έργα. Η βρωμιά είναι μεγάλη λοιπόν. Διαπλοκή ξεδιάντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα λεφτα τα δικα μας μοιραζει και το παιζει "βεληγκεκας" ο παντελης... Να δωσει απ τα δικά του αμα του βασταει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είπαμε! Κάποιος να μαζέψει τον μπουλη Αποστολάκη! Αυτός νομίζει ότι ειναι ο καουμπόυ της βονιτσας! Θα μας κάνει ζημιά! Ας του δώσουν καρναβαλιστικη στολη, κανένα δυό πιστολια και ψευτικα χαρτονομίσματα να μοιράζει στους κολλητους του και ας τον στείλουν να παίζει. Ειχαν δικιο που τον εδιωξαν οι φερεντιναιοι. Να το θυμηθείτε! Θα μας κάνει ΖΗΜΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. προς μελος συλλόγου: Σίγουρα φιλε εισαι απο τους συλλόγους μαριονετες - γυφταριά, που εχει φτιάξει τελευταία ο παντελής για να αρπαζουν τα λεφτα των δημοτων για δηθεν πολιτισμό.
    Την ωρα που κάποιοι πλουτίζουν με απευθειας αναθέσεις κι ενω εμεις οι δημοτες ψαχνουμε για την τελευταια δεκαρα, τα χιλιάδες ευρω φευγουν σε φίλους και συγγενείς και εσυ το μονο που σχολιαζεις ειναι οτι ειναι οτι γινονται πολλες εκδηλώσεις. Κοίτα λοιπόν να αλλάξεις πλευρό γιατί ο ληγμένος σανός σε χτύπησε στο κεφάλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εσύ κύριε 2.24 του ευαίσθητου συλλόγου καλά κάνεις και υποστηρίζει τον Νέρωνα γιατί λιγδοσες το ανταιρακη σου εισουνα έτοιμος να παραιτηθείς τώρα σήκωσες κεφάλι να μας πεις τη κάνατε τα λεφτά της Ασλανίδου μήπως ταξιδάκια η νομίζεις ότι δεν ξέρουμε ποιος είσαι λαμόγιο ε λαμόγιο που έχεις το θράσος να πιάσεις στο στόμα σου των δασκαλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα έρθουν ειδικά δικαστήρια,υπομονή ο καιρός πλησιάζει.Την προηγούμενη φορά εμείς τους την χαρίσαμε,που είπαμε στον Σολδάτο να κάνει τουμπεκί,τώρα θα πληρώσουν.Μην το ξεχνάτε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κυρία μπουμπουλη και κύριε ΣΑΛΟΔΗΜΗΤΡΗ γιατί δεν μιλάτε εσείς εσύ την τσιγαρηδα την έκανες με δικάσου έξοδα είσαι καθαροί τη τους φοβάσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΥΣΙΑ.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΟΣΜΟ ΝΕ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΛΠ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΕΤΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ.ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εδω στην Ζαβερδα κανατε τρις συγκεντροσεις για βλαχικο γαμο και δεν πατησε κανεις απο μας γιατι σας σιχαθηκαμε και σας γυρισαμε την πλατη και ακομα να το καταλαβεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 2,24 θα μας περάσεις τις κολοφωτιες για φανάρια;;; ποιου συλλόγου εισαι??? Αμφιβάλω να ψήνεις σπίτι σου.. Με ξένο κωλο κανω κι εγω τον που.... η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΘΎΜΙΟ ΒΆΛΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΙΆΝΝΗ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΜΈΡΙΜΝΑΣ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΉ ΤΑ ΠΌΔΙΑ ΣΕ ΈΝΑ ΠΑΠΟΎΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ότι γίνεται κατασπατάληση χρήματος σε βαθμό εισαγγελικής έρευνας είναι δεδομένο,το ότι αν δεν είσαι με την κλίκα δεν τρως είναι επίσης δεδομένο αλλά 1 πραγμα δεν είναι ότι μια ζωή θα την βγάζετε καθαρή. Ο κύριος Κτιστης κάνει την δουλειά του και καλά κάνει,οι πολιτική προϊσταμένη του τόπου μάς δεν την κάνουν καλά και ο κύριος Ρακιντζής πετάει χαρταετό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ενα θα πω το χο πει επανελειμενος πριν το 14 το κεντρο μεριμνας διαχειριζοταν ενναμιση εκατομυριο ευρυ τωρα το κεντρο μεριμνας διαχειριζετε οχτακοσιες χιλιαδες ευρω σε ολα τα χωρια γινοντε εκδηλωσεις οι ανθρωποι πρεπει να πληρωθουν πες μας πριν που πηγαιναν ολα αυτα τα λεφτα στις επομενες εκδηλωσεις αν εχειςεσυ μηχανηματα ελα εσυ να της κανεις και θα πληρωθεις τι δεν καταλαβαινεις δηλαδη με το ζορι να βγαλεις τις κακιες βαλε το μυαλο σου να δουλεψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οπότε πατριώτη που σου εφτιαξε σύλλογο σφραγιδα ο παντελής προτείνεις στο Κώστα να σταματήσει την κριτική???? να μη βγάζει στην επιφάνεια κανένα σκάνδαλο διαφθοράς για κουνιαδους, νύφες, εργολάβους? Να τρώνε με χρυσα δόντια τα αποστολοσκυλα? Μήπως θες χούντα???
    Τί κατάντια .....?? Δύσμοιρη Βόνιτσα δεν άξιζες τέτοια ξεφτίλα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς 4:47 πότε έγιναν τρεις συγκεντρώσεις γιατί μάλλον σας πληροφόρησαν λάθος μια έγινε κι αυτή είπαν ότι δεν έχει λεφτά ο δήμος και πρέπει να μαζέψουν από το κόσμο 5.000 για να γίνει βλάχικος γάμος...Τα 7.000 ευρώ που πήγαν τελικά και δεν έγινε βλάχικος γάμος γιατί δε μας λένε; Κατηγορούν τσάμπα το κόσμο ότι και καλά δεν είχε συμμετοχή και γιαυτό δεν έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πατε καλα ορισμενοι εδω μεσα; ειδατε τι εξοπλισμο ειχε στο καρναβαλι; Μετρησα τουλαχιστον 15 ηχεια σε ολο τον κεντρικο και 4-5 ατομα για να τα στησουν. Ποσο κοστος εχει εχει αυτος ο εξοπλισμος; Εγω παντος πιο πολλα θα επαιρνα για να τα στησω ολα ουτα. Γιατι δεν κανει και αλλος αυτη τη δουλεια οντως; Μηπως γιατι κανεις αλλος δεν μπορει; Λες; Μονο να κρινετε ξερετε μερικοι διχως γνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς - 5:13 μ.μ:
    Η προηγούμενη δημοτική αρχή κρίθηκε στις εκλογές και ο κόσμος έκανε την επιλογή του. Εσείς τι κάνετε τώρα; Εσάς εμπιστεύτηκαν στο τιμόνι του Δήμου και 3 χρόνια τώρα το μονο που παραγετε είναι φαινόμενα κακοδιοίκησης και διαφθοράς. Αφου όπως λέτε υπάρχουν σκιες κακοδιοίκησης απο τους προηγουμένους γιατι δεν του στείλατε κατηγορούμενους ή θα μου πείτε κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Αν δεν κάνω λάθος ο Παντελής ήταν και με τους προηγούμενους, μήπως αυτον εννοείς;
    Εσείς κάποτε βρίζατε τους προηγουμένους για παρακμή, ο κόσμος σας ψήφισε με την ελπίδα να κάνετε την διαφορά και εσείς ακόμα 3 χρόνια τωρα ασχολείστε με τους προηγούμενους;
    Αυτό είναι κατάντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιατί 5.30 και να την κάνει και άλλος αυτοί την δουλειά πάλι ο κτιστης θα τα παίρνει. Όπως γίνεται και με τους εργολάβους μόνο ο κουνιαδος του καριολη έχει εργολαβικά μόνο ο ΖΑΦΙΡΟΥΛΗΣ έχει μόνο ο ΚΑΡΑΜΠΑΣ σε κάθε χωριό έχει και από δέκα εργολάβους αλλά 3 τρώνε με χρυσά κουτάλια για αυτό ενημερώσου πρώτα και μην εκτίθεστε ΠΡΌΒΑΤΑ ε ΠΡΌΒΑΤΑ από κάτι τέτοιος σαν εσένα πάει πίσω αυτός ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν χρειάζεται ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ να αλλάξει κανέναν και η κυρία μπουμπουλη και ο κύριος ΣΑΛΟΔΗΜΗΤΡΗΣ είναι άξια στελέχη της δημοτικής παράταξης του Κυρ φερεντινου και έχουν γνώμονα το συμφέρον του τόπου που μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Με τιμή Καραγιάννης Δημήτρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ένα είναι σίγουρο....λεφτά υπάρχουν!!! Νοβαρτις και ξερό ψωμί!!Η Βόνιτσα της διαφθοράς. Σουργελα, είστε για εισαγγελατο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εμένα μου έκανε εντύπωση παραπάνω σχολιαστής που του μένουν μόνο χίλια καθαρά το μήνα!!
    Πόσα ήθελε αε συνθήκες κρίσης να βγάζει 10000 τον μήνα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κύριε ΚΑΣΟΛΑ Θανάση για εσένα χτυπά η κουδουνα πώς επιτρέπεις τον παντελή να σε εξευτελίζει καθημερινά με το να λέει ότι έχετε καθημερινά τηλεφωνική επικοινωνία και να πουλάς την παράταξη σου που σε ανέδειξε 7 χρόνια τώρα και να αφήνει αιχμές ότι σπαταλουσες 1.500.000 ευρώ τη φοβάσαι που σε κρατάνε εσύ εισουνα μάχιμος στα συμβούλια τώρα τη άλλαξε τη σου έταξαν. μήπως έφαγες και εσύ μήπως έβαλες το δάκτυλο στο μέλι που σε τρομοκράτησε ο ΝΕΡΩΝΑΣ. βγες και απαντά σε αυτά που σου καταλογίζει ο μπουκάλας αλιοσ έχεις ξοφλήσει Πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Απο δω και περα θα αρχισει ο προεκλογικος αγωνας θα λυσσαξετε αυτο ειναι το μονο σιγουρο τα ειχαμε δει τα χαιρια σας τα εργα σας δειξτε μας ενα μονο ενα θελουμε ποιο κανενα ετουτη η δημοτικη αρχη εκανε και δεκα πραγματα και τωρα που θα παρει φορα ο καρυ δεν θα τον σταματησει τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Οι προηγούμενοι Πρόεδροι του Κέντρου Μέριμνας Βασιλάκου, Κασόλας , ο Φερεντίνος και ο Σολδάτος έχουν υποχρέωση να ενημερώσουν το κόσμο. Ο Νέρωνας όπου σταθεί και βρεθεί και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο λέει ότι επι των ημερών τους γινόταν πάρτι. Αλλά Αντιπολίτευση δεν γίνεται από τη Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. κυριε 6:02 που το ξερετε οτι θα επαιρνε παλι ενας τα ηχητικα αν υπηρχε κι αλλος στην αγορα? καταρχας να σας υπενθυμισω οτι καποιος επαγγελματιας που θα ασχοληθει σοβαρα με τα ηχητικα θα πρεπει να ειναι συνεπεις καταρχας στις ημερομηνιες και δευτερον να μπορει να υποστηριξει μικρες και μεγαλες εκδηλωσεις να εχει δηλαδη εξοπλισμο και ομαδα για την εγκατασταση. ολα αυτα κοστιζουν κυριε και οποιος χρειαστει τις υπηρεσιες ειτε ειναι δημοσιο ειτε ιδιωτης ο καθε επαγγελματιας θα ανταποκριθει. το κοστος ειναι πολυ χαμηλο σχετικα με αλλους δημους μπορειτε να δειτε στο διαυγεια. αλλα φυσικα εσεις θελετε να καμετε την πολιτικην σας λασπολογωντας οποτε δεν θα λεγατε κατι που δεν σας συμφερει. αλλωστε οπως εχει συμβει αρκετες φορες στο παρελθον αυτοι που φωναζουν και λασπολογουν συνηθως ειναι λαμογια που δεν τους εκαναν τα παρανομα χατηρια τους και επιτιθονται εκει που προσκυναγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 7,13 μμ εγώ τελείωσα το Πολυτεχνείο και ο Παντελής δίνει στο Κτίστη 1300 ευρώ για το βλάχικο γάμο στο Μοναστηράκι για μερικές ώρες δουλειά ρε ηλίθιε. Δεν βλέπεις τι γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πιάνονται κάθε μέρα με τη γίδα στη πλάτη. Δεν είναι βλάκες να δίνουν τόσα λεφτά στο Κτίστη με το αζημίωτο. Τα ευρώπουλα τα μοιράζονται εργολάβοι, προμηθευτές, αιρετοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Για άλλη μια φορά καταφέρατε να κατεβάσετε το επίπεδο εδώ μέσα. Ντροπή και αισχος, γραμματείς και φαρισαιοι. Δεν είστε ούτε δικαστές ούτε κριτές. Εδώ καλά καλά δεν ξέρετε ορθογραφία και θέλετε να σχολιάσετε. Έχουν ξεφύγει από τη λογική όλες αυτές οι αθλιότητες. Να γίνει η ανάρτηση του σχολίου παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 6:02 ΦΙΛΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΔΩ ΚΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΛΕΩ ΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΕΡΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ρε παιδιά μην τσακωνεστε έτσι και αλλιώς στην περιοχή δεν έχει άλλος τα μηχανήματα που έχει ο κτίστης και ο Αργύρης Ντίνος για ηχητικές εκδηλωσεις, γιατί να μην πάρει όλο το πακέτο και να το πάρει κάποιος άλλος από άλλο νομό;;; Θα σας άρεσε ;; Πριν μιλάτε όλοι μαζί μάθετε και ενημερωθείτε...δεν είμαι υπέρ να τα παίρνει όλα ένας προς θεου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας αγοράσει ο δήμος δικά του να πέσει το κόστος..

      Διαγραφή
  49. Αυτά τα έχουν ψηφίσει Αποστολάκης Παντελής, Πανταζή, Τραυλός, Φραδέλος, Βέμη- Καρέλου, Κρητικού, Κουτουβής και έχουν τεράστιες ευθύνες. Τη μεγάλη πολιτική ευθύνη έχει ο Δήμαρχος Αποστολάκης Γεώργιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μια μέρα παρακολουθούσα το Δημοτικό Συμβούλιο στη Βόνιτσα. Πολλές φορές ζητούσε ο Κώστας το λόγο. 'Ελα μωρέ που θα δώσω το λόγο σε σένα του είπε ο Μπαλατσούρας. Αγανάκτησα και έφυγα. Τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν του έδωσε το λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 7:51 θα πρέπει να είναι πολύ μ****ς κάποιος για να κόψει εικονικά τιμολόγια και ειδικά από την στιγμή που κάνει τις εργασίες που κόβει. θα του κόψει τον κ*λο η εφορία από τους φόρους δεν τον κόβω για τόσο χαζό τον άνθρωπο που έχει τα ηχητικά. Αν δεν πήγαινε σε καμία εκδήλωση και είχε κόψει τα τιμολόγια τότε θα ήταν εικονικά. το θέμα όμως του άρθρου δεν είναι αν είναι ή όχι εικονικά τα τιμολόγια δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα αλλά όπως λέει ο φίλος μου ο Κώστας η σπατάλη του χρήματος για την οποία θα διαφωνήσω επειδή ζω σε κοντινό Δήμο παρότι είμαι από Πάλαιρο έρχομαι στις περισσότερες εκδηλώσεις το καλοκαίρι και βλέπω και τους άλλους τι ηχητικές υπηρεσίες παρέχουν για τα χρήματα που παίρνουν και πιστέψτε με εμείς είμαστε πολύ οικονομικοί. ο άλλος από το Δήμο που μένω με δύο ηχειάκια πήρε 1400 ολόκληρα ευρώ για 3 ώρες και 45 λεπτά εκδήλωση. όσα θέλουν βαράνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ωρε τι σκουζετε οι προηγουμενοι και οι προηγουμενοι σας εκανε το χατηρι ο σολδατος που δεν κατεβηκε και ειδατε φως αιντε ωρε ρεταλια θα μιλησετε για το πριν το 2014 βλεπουμε τωρα τα εργα σας και μην ξεχνατε οτι η μιση ομαδα αποστολακη ειναι του σολδατου καθηστε στα αυγα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μα ποσό ηλίθιοι εισθε . Τώρα σας έπιασες ο καημός για τον Κασολα .Τωρα που σας κούνησε μαντίλι . Ο άνθρωπος το είπε στον ίδιο συνδιασμο με Μπουμπούλη δεν πάει . Δεν θα ασχοληθεί αλλά θα ακολουθήσει τον κουκιά που είναι πλέον με καριολη. Ότι και να λέτε δεν γυρίζει πίσω . Περαστικά σου Φερεντινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. MIN BLEKETE TON KASOLA ME TIS LASPES SAS. POTE DEN KATIGORISE TON KASOLA O PANTELOS. ALOSTE EXOUN KALI SXESI OI DIO TOUS. EXOUN KAI DIO KOINA. A) KAI OI DIO KATIGORITHIKAN APO TON DASKALO Β ) KAI OI DIO AUTOI TIN STIGMI EXOUN GIRISEI TIN PLATI TOUS STON THIMIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. MIN BLEKETE TON KASOLA ME TIS LASPES SAS. POTE DEN KATIGORISE TON KASOLA O PANTELOS. ALOSTE EXOUN KALI SXESI OI DIO TOUS. EXOUN KAI DIO KOINA. A) KAI OI DIO KATIGORITHIKAN APO TON DASKALO Β ) KAI OI DIO AUTOI TIN STIGMI EXOUN GIRISEI TIN PLATI TOUS STON THIMIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλά μιλάτε για Κασόλα ακόμα. Μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο υπερασπίστηκε τη Πανταζή που έδινε απευθείας αναθέσεις στο πατέρα της και το Τραυλό που έδινε απευθείας αναθέσεις στον εαυτόν του. Ο Φερεντίνος εκείνη τη στιγμή έπρεπε να τον διαγράψει, όπως και το Γερωκοστόπουλο που επί δυόμισι χρόνια στο ΔΣ του Κέντρου πήγε ελάχιστες φορές και Παντελής, Πανταζή, Τραυλός έκαναν ότι ήθελαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ρε χαλια που εχουμε πολλα και πως θα τα λυσουμε δεν ξερω.Θελουμε ακομη πολλα μνημονια για να στρωσουμε σαν λαος.

      Διαγραφή
  57. Οταν θελω να γελάσω, διαβάζω τα σχόλια σας εδώ μέσα,και περνάει ευχάριστα η ώρα . Γράψτε κι άλλα, η φαντασία σας οργιάζει !! Πλάκα έχετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 7:51μμ Αγαπητέ Αναγνώστη , Προσέξετε τα δύο Χρηματικά εντάλματα πληρωμής του 2015.

    1) αριθμός εντάλματος 18Γ, Δικαιούχος Κτίστης Παναγιώτης, Αιτία Πληρωμής, Ηχητική κάλυψη για την διοργάνωση Αποκριάτικων εκδηλώσεων στο ΤΔ Παλαίρου, ημερ 23/3/2015, ΠΟΣΌ 1.107,00 ΕΥΡΏ.

    2) αριθμός εντάλματος 17Γ, Δικαιούχος Κτίστης Παναγιώτης, Αιτία Πληρωμής, ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ κάλυψη για την διοργάνωση Αποκριάτικων εκδηλώσεων στο ΤΔ Παλαίρου, ημερ 23/3/2015
    ΠΟΣΟ 738,00 ΕΥΡΩ.

    ΣΥΝΟΛΟ 1.107 +738= 1.845 ΕΥΡΩ.!!!!!!!!!!!!!!

    ΣΧΟΛΙΟ
    Αν αυτή δεν είναι προκλητική κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος τότε φίλε όπως με αποκαλείτε ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ.
    Ο βλάχικος γάμος το 2015 έγινε το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα. Η φωτιστική κάλυψη τι χρειάζονταν;
    Περιμένετε και τις άλλες δημοσιεύσεις. ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΑΥΔΟΣ.

    θα χαρώ ιδιαίτερα ,αν επιθυμείτε, να πάμε μία βόλτα στο Δήμο με τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής στα χέρια. ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ και ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.

    Αν είστε καλοπροαίρετος θα συμφωνείστε ότι οι απευθείας αναθέσεις είναι πανάκριβες δεν συμφέρουν το Δημότη και ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΤΑΙΑ.

    Η λύση είναι μία. ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ. Για δε τις εκδηλώσεις με αυτά τα χρήματα και οι τρεις Δημοτικές Ενότητες θα είχαν αγοράσει δικά τους μηχανήματα. Σε κάποια μεγάλη εκδήλωση ας νοίκιαζε μηχανήματα ο Δήμος.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
    Δημόσιος υπάλληλος με 30 χρόνια υπηρεσίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης λαμβάνει το μήνα 1.300 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αν θέλει να φύγει ο ΚΑΣΟΛΑΣ και να πάει στον καριολη έντιμο είναι να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα στο συνδυασμό έτσι κάνουν τα παλικάρια αλλά επειδή είναι παλικάρι και δεν είναι υποκεινουμενος δεν πρόκειται να πάει στον καριολη ποτέ στο δηλώνω εγώ αυτό να το θυμάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Είπαμε! Κάποιος να μαζέψει τον μπουλη Αποστολάκη! Αυτός νομίζει ότι ειναι ο καουμπόυ της βονιτσας! Θα μας κάνει ζημιά! Ας του δώσουν καρναβαλιστικη στολη, κανένα δυό πιστολια και ψευτικα χαρτονομίσματα να μοιράζει στους κολλητους του και ας τον στείλουν να παίζει. Ειχαν δικιο που τον εδιωξαν οι φερεντιναιοι. Να το θυμηθείτε! Θα μας κάνει ΖΗΜΙΑ!!!!ΣΥΜΦΩΝΩ.....ΚΟΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Να παρέμβει αυτεπαγγέλτως ο εισαγγελεύς. Εδώ πρόκειται για ολοφάνερη διαφθορά, διαπλοκή και κλοπή του χρήματος των Δημοτών από μία συμμορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. 1845 ευρώ για 4-5 ώρες δουλειά. Αίσχος και ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ελεος παιδια... καπου εχουμε ξεφυγει..υπερβολικη κοστολογηση το λιγοτερο...ελεος...για λεφτα μιλαμε οχι για ρεβυθια...να πληρωθει ο ανθρωπος δεν λεω...αλλά μουσικη παιζει με ηχεια, δεν κανει εγχειριση σε ασθενη ουτε πεταει κανεναν πυραυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. απάντηση στον κύριο τριαντακωνσταντή 22 Φεβρουαρίου 2018 - 11:41 μ.μ. :
    ελεύθερος επαγγελματίας παρόχης υπηρεσιών 20 χρόνια πανεπιστημιακής εκπαίδευσης πασχίζω να τα βγάλω πέρα πλέον με ώρες εργασίας που ξεπερνούν τις 12 !!! ημερησίως για να μου μείνουν καθαρά 700 ευρώ το μήνα στην τσέπη ύστερα απο τους νόμιμους φόρους και ΦΠΑ. μετάνιωσα κυριολεκτικά που έφαγα τα χρόνια μου στα θρανία αντί να γίνω δημόσιος υπάλληλος έστω δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Καλά τα λες 1.09 . Για δες όμως ότι οι δαπάνες είναι για 4 χρόνια. Κάθε χρόνο γίνονται περισσότερες από 70 εκδηλώσεις . Αρα μήπως τα γράφει έτσι ο. δάσκαλος για αποπροσανατολιστικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Καλά πιστεύει κανένας χριστιανός εδώ μέσα ότι όλα αυτά τα λεφτά τα παίρνει ο κτιστης μοιράζεται η πίτα φίλε μου μην είστε κουτί ξυπνήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. 4 χρόνια για το πτυχίο μου Χ 12 μήνες Χ 700 ευρώ = 33.600 ευρώ
    2 χρόνια μεταπτυχιακό Χ 12 μήνες Χ 1000 ευρώ με τα δίδακτρα = 24.000 ευρώ
    6 χρόνια αγγλικά Χ 9 μήνες Χ 100 ευρώ = 5.400 ευρώ
    1.500 ευρώ για το πτυχίο των υπολογιστών
    σύνολο 64.500 ευρώ και τα μισά χρόνια της ζωής μου και όλα αυτά
    για να φτάσω 30 χρονών άνεργος ή με μία δουλειά των 500-600 ευρώ και ο κύριος κτίστης με τα παραμύθια του ήχου και φωτός καθαρίζει τον χρόνο από τον δήμο μόνο όσα εγώ σε 10 χρόνια.
    ΜΠΡΑΒΟ στην διοίκηση αυτού του δήμου μπράβο στο άφθονο μαύρο Άσπρο κόκκινο κίτρινο χρήμα που κυκλοφορεί ο κύριος αποστολάκης ανταμείβει τους αγώνες των ψηφοφόρων του. και κρίμα για όλα τα παιδιά που έλιωσαν παντελόνια και χάσανε χρόνια για να γίνουν επιστήμονες αντί να φτιάξουν ένα κηροποιείο και μετά ήχο και με την γκρίνια και τις απειλές να πλουτίσουν για το μεροκαματάκι όπως λέει ο κύριος κτίστης. κύριε κτίστη θα είστε πολύ περήφανος φαντάζομαι για όλα αυτά. 1300 και 1500 ευρώ για μια εκδήλωση και λίγες ώρες δουλειά είναι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δικιο φιλε. Επρεπε να γινεις δημοσιος υπαλληλος μαζι με τον φιλο πιο πανω που πασχιζει να ειστε σαν τον τριαντακωνσταντη και να τους τρολαρετε ολους αραχτοι απο μια καρεκλα και την σιγουρια του δημοσιου μηνας μπαινει μηνας βγαινει. Ο κτιστης τουλαχιστον τα δουλευει τα λεφτα του και ας τον διασυρουν. Βλεπετε δεν τον διοριζουν μονιμο υπαλληλο ηχοληπτη λιγοτερα θα κοστιζε αλλα τις περισσοτερες μερες δεν θα ειχε δουλεια να κανει και τοτε θα φωναζατε για τους τεμπεληδες του δημοσιου παλι.

      Διαγραφή
  68. Οταν κανεις εκδηλωσεις πρεπει να πληρωθουν απο τα 800 χιλιαρικα οταν δεν κανεις τιποτα απολυτως κ παει ενναμιση εκατομμυριο τοτε τι γινετε πεστε οτι θελετε γραψτε οτι θελετε δεν σας ακουει κανενας με το ζορι να βγαλετε αθοους ανθρωπους κλεφτες μπα για ονομα του θεου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Στον 4 35 ας γινοσουνα και εσυ κτιστης ας μην πηγαινες για πτυχιο να τα μοιραζοσταν οι εκδηλωσεις πληρωνοντε ο κουκοος δεν λαλει τσαμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Πρόσφατα έκανα αγγειοπλαστική καρδιάς ( μπαλονάκι και στεντ) που διήρκησε 1 ώρα σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο από φημισμένο ιατρό. Το ποσό που μου ζήτησε λογω κρίσης ήταν 1000 ευρώ. Συγκρίνετε αυτό το ποσό και την ιδιότητα με τον κάθε διαπλεκόμενο απόφοιτο ……;……. που παίρνει 1800 για να βάζει μουσική. Αυτές είναι οι αξίες που δίνουμε στα παιδιά μας μέσω των εκλεγμένων και μετά αναρωτιόμαστε για το πώς η χώρα έφτασε εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Κύριε 4:35 ο κύριος ΚΤΙΣΤΗΣ σπούδαζε στο ΤΕ.Ι Άρτας (Γεωπόνος)για 7 χρόνια γιατί ταυτόχρονα δούλευε ως DJ για να μπορεί να καλύψει τα έξοδα του και όχι να τα έχει έτοιμα από τους γονείς του....έχει και αυτός πτυχίο στη πληροφορική αλλά δε περίμενε με τα χέρια σταυρωμένα να γίνει δημόσιος υπάλληλος..οποίος θέλει ας βγει στην αγορά ελεύθερα ,δουλειά υπάρχει για όλους όχι όμως για τους τεμπέληδες και για αυτούς που δε ρισκάρουν !!! Κρίμα τις σπουδές ποσό χαμηλό επίπεδο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω συγκινηθεί.. προτείνω έρανο για τον κύριο κτιστή!! Πάμε ρε παιδιά όλοι μαζί.

      Διαγραφή
    2. Ρισκαρεις κύριε κτιστη? Τι ακριβώς? Τα λεφτά του Δήμου? Τα λεφτά τα δικά μου? Για ποια ελεύθερη αγορά μιλάς? Αυτή του παίρνω χωρίς διαγωνισμό 60000 από την τσέπη την δική μου? Υπήρξε κάνεις διαγωνισμός που έκανες προσφορά και ρισκάρεις και πήρες την Δουλειά? Τώρα ποιος είναι τεμπέλης το βλέπουμε καθημερινά 300 μέρες τον χρόνο στο παζάρι Γιατί τις άλλες 65 βλέπουμε την δουλειά που κάνεις σε όλες τις εκδηλώσεις ήχος και φως 1000ακια

      Διαγραφή
  72. Έρχονται πάλι εκλογες Αποστολακέοι και εκεί που τάζατε λαγούς με πετραχείλια θα πάρετε το τρίτο το μακρύτερο... Βγήκες για να βολέψεις ΝΥΦΕΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΤΟΜΑ γιατι χασατε πολλα στην προηγουμενη εκλογη.. Τώρα σας προτείνω να μην κατέβειτε καθόλου γιατί η ήττα θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ... 500 ψηφοδελτια πηρες παραπανω και βαζω και καμια 30αρια παραπανω για να μαστε και μεσα .. ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΑΘΕ Η ΛΕΛΑ που πηρε 30% και για να με ετσι κουβαρντας βαλε 40%... Όσο για τον κτιστη αυτός και ο θυμιος να βγει πάλι θα πουλάει 10 ηχεία 4 ωριτσες για 1500€ και να δινει μεροκαματο στον βοηθο του 30€ ... Τα υπολοιπα θα τα πουμε απο κοντα κυριοι Αποστολακεοι που σας στηριξαμε μεχρι τελικης πτωσεως για να φτιαξετε σπιταρωνες και για να μας δειχνεται οτι δεν εχετε φραγκο στην τραπεζα και οτι χρωστατε ... Αη τρομαρα σας κακια νομιζετε οτι ειμαστε τοσο χαζοι που τα πιστεψαμε .. Οσο για τον κτιστη του βγηκαν τα ματια στις σπουδες γιαυτό μας εβαλε και τα γυαλια .. Φιλικα παντα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Οι εκδηλώσεις που γίνονται έπρεπε ο δήμος να είχε αγοράσει δικό του ήχο κ να είχε τον Κτίστη το πολύ με 600 ευρό τον μήνα να τα δουλεύει. Έπρεπε να ντρέπονται εαν δίνουν τόσα πολλά λεφτά στον κ. Κτίστη. Το ότι δουλεύει τον χρόνο 200 ώρες κ περνει 60000 ευρο δηλαδή σαν να δουλεύει ούτε ένα μήνα είναι ανύπαρκτο. Δεν ξέρω καμία δουλειά να δουλεύεις μαζεμένο στους 12 μήνες 1 μήνα κ να πέρνεις 60000 ευρό.......
    ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΤΑΪΖΕΤΕ ΛΆΘΟΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ
    ΦΤΙΆΞΤΕ ΔΡΌΜΟΥΣ
    ΦΤΙΆΞΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΊΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ
    ΚΑΘΑΡΊΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΊΕΣ
    ΦΤΙΆΞΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΆ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΔΕΝ ΠΑΤΆΕΙ ΚΑΝΈΝΑΣ...Κ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΙΔΙΟΚΤΉΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΑΙ
    ΦΤΙΆΞΤΕ ΤΟΝ ΔΡΌΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΊΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ
    ΚΑΘΑΡΊΣΤΕ ΤΑ ΦΡΕΆΤΙΑ
    ΥΠΆΡΧΟΥΝ Κ ΆΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΈΣ ΠΟΥ ΕΊΣΤΕ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΌΛΟΙ ΝΑ ΦΤΙΆΞΕΤΕ Κ ΌΧΙ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΕΚΔΗΛΏΣΕΙΣ ΧΩΡΊΣ ΛΌΓΟ
    ΚΑΛΌ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ο Κτίστης και ο κάθε Κτίστης που κάνει αυτή την δουλειά, έχει και αντιστοιχο εξοπλισμό... τον οποιο τον εχει πληρώσει... οπότε δεν πληρώνει ο Δήμος μόνο οτι βάζει μουσική, αλλά και όλα τα υπόλοιπα... τώρα το οτι κάποιοι στον Δημο δεν έκατσαν να σκεφτουν οτι ολα αυτα τα χρόνια θα μπορούσαν να είχαν παρει εξοπλισμό που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εκδηλώσεων...είναι άλλο θέμα..
    Με αυτά τα χρήματα θα μπορουσαν να εχουν εξοπλιστεί και να εχουν υποστηρικτικά τον Κτίστη!
    Δεν φταίει αυτός που παρέχει μια υπηρεσία και πληρώνεται... αλλά αυτοι που τα δίνουν..
    Οπότε οι ευθύνες σε αυτούς που κάνουν τις αναθέσεις...

    Και όσοι γκρινιάζουν που έχουν πάρει πτυχία ή οτι δουλευουν περισσότερες ώρες και βγάζουν λιγότερα... έτσι είναι η αγορά...

    Και εγω πτυχίο έχω κ βγάζω λιγότερα απο τον Κο Κτίστη(απο οτι διαβάζω έχει πτυχίο)...όπως και απο κάποιους αλλους που δεν εχουν πτυχίο..αλλα είναι χρόνια στην αγορά εργασίας!!!
    Ποιον θα πρέπει να κατηγορήσω?αυτον που δεν έχει πτυχίο;;ή αυτούς που έχουν φέρει την χώρα σε αυτή την κατάσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαφώς και κατηγορούμε τον δήμο, όπως κανει και το ίδιο το άρθρο. Από κει και πέρα οι πληρωμές του κυρίου κτιστή είναι μεγάλες και χωρίς λόγο . προσωπικά δεν θα υπερτιμολογουσα ειδικά σε βάρος των συμπολιτών μου. Αυτό λοιπόν λέει πολλά για την ηθική του κυρίου κτιστή ασχέτως αν δεν είναι ο κύριος φταιχτης.

      Διαγραφή
  75. Προσωπικά και εγω δεν υπερτιμολογουσα..
    Συνηθως οταν θέλουμε να αγοράσουμε οτιδηποτε...γίνεται κ μια ερευνα αγορας...Ο Δήμος το έψαξε καθόλου;
    Έχει απαντήσει καποιος αρμόδιος για όλα τα παραπάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο