Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις με τις φόλες στη Βόνιτσα! (ΦΩΤΟ)


Νέα περιστατικά θανάτωσης αδέσποτων σκύλων
Ανεξέλεγκτες διαστάσεις φαίνεται ότι έχουν λάβει το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Βόνιτσας, τα περιστατικά θανάτωσης αδέσποτων σκύλων. Ένα φαινόμενο… που προ ημερών ανάγκασε φιλόζωους και κατοίκους της περιοχής να προβούν σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας ζητώντας να σταματήσει εδώ και τώρα.

Στη «Σ» είχαμε πρόσφατα (παραθέτοντας και φωτογραφικό υλικό) αναφερθεί στα εν λόγω περιστατικά με τις φόλες να θερίζουν στην κυριολεξία τα αδέσποτα.
Ένα ακόμα περιστατικό, είχαμε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στη Βόνιτσα, όταν 57χρονη υπέβαλε μήνυση σε βάρος αγνώστων δραστών στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα, καθώς εντόπισε δυο σκυλιά να έχουν θανατωθεί από φόλα.
(Στη φωτογραφία, τα σκυλάκια που το περασμένο Σάββατο θανατώθηκαν από φόλες στη Βόνιτσα)
Η Αστυνομία από την πλευρά της, σύμφωνα με πληροφορίες της «Σ» έχει εντατικοποίηση τις περιπολίες της στην περιοχή για το θέμα, που όμως είναι πολυσύνθετο και δεν λύνεται με κατασταλτικά μέτρα. Για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων εμπλέκονται μία σειρά από φορείς, οι οποίοι όμως δείχνουν ανήμποροι να το αντιμετωπίσουν…
Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο