Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Νέα τουριστική επένδυση στην παραλία Παλιόβαρκα του Μύτικα

Μετά την πολύ μεγάλη επένδυση του 5άστερου Ξενοδοχείου του κ. Κώστα Αυδή στην παραλία «Παλιόβαρκα», η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σήμερα και σας είχαμε ενημερώσει γι αυτήν αναλυτικά (δείτε εδώ), μία νέα μεγάλη επένδυση αναμένεται να ξεκινήσει πολύ σύντομα στην ίδια περιοχή.
Μιλάμε για ένα 4άστερο Ξενοδοχείο, που θα ανεγερθεί εκτός σχεδίου πόλεως στη θέση «Βούρκο ή Παλιομάγαζα» στην Τ.Κ. Μύτικα, Δήμου Ξηρομέρου, Π.Ε. Αιτωλ/νίας και συγκεκριμένα δίπλα στο κάμπινγκ «Αλυζία».
Η δυναμικότητα της μονάδας θα είναι 21 δωμάτια (16 δίκλινα, 5 τρίκλινα) με 47 κλίνες. Θα περιλαμβάνει πισίνα, αναψυκτήριο, εστιατόριο και πολλές άλλες παροχές.
Ευχόμαστε στον συμπατριώτη μας (γνωρίζουμε το όνομα του), καλή δύναμη και κάθε επιτυχία σε αυτή την επιχειρηματική του κίνηση.
Τέτοιες επενδύσεις χρειάζεται ο όμορφος τόπος μας και δυστυχώς ο δρόμος αυτός πρέπει να είναι, δηλαδή πρώτα οι ιδιώτες να κάνουν κινήσεις, να επενδύσουν, να ρισκάρουν και μετά ίσως «ξυπνήσουν» οι τοπικοί μας άρχοντες και πράξουν το καθήκον τους, ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο. Η τοπική διοίκηση, έχοντας όραμα για τον τόπο, να δημιουργεί τις προϋποθέσεις και οι ιδιώτες να έρχονται κατόπιν να επενδύουν.
Φυσικά όταν μιλάμε για δημιουργία προϋποθέσεων, μιλάμε για όλες εκείνες τις υποδομές που είναι απαραίτητες για να υπάρξει η πολυπόθητη ανάπτυξη και που ως τώρα με εγκληματική αμέλεια δεν έχουν προχωρήσει, αλλά τώρα σιγά σιγά φαίνεται κάποιες να δρομολογούνται και για κάποιες δυστυχώς έχουμε μόνο σκοτάδι.
mytikaspress.blogspot

13 σχόλια:

  1. Επιτελους να γινει και κατι καλο να ανοιξουν θεσεις εργασιας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι επιμένουν στο ίδιο λάθος!Για ακόμα μία φορά λοιπόν η παραλία Παλιόβαρκα ανήκει στη ΤΚ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Παλιόβαρκα είναι στο Αρχοντοχώρι!Διαβάστε ,ρωτήστε και πάνω από όλα όχι ¨ΑΡΠΑΓΕΣ"!Ας μην γινόμαστε ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.(Αυτό λόγω επικαιρότητας).Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδη δεν γνωριζω.Ποσα χιλιομετρα εχουμε απο Παλιοβαρκα - Αρχοντοχωρι και ποσα
    απο Μυτικα;
    Τα περι Σκοπιων και Τουρκιας - - - Μυαλο κουκουτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου πολυ ωραια το τοποθετησες. Ετσι ειναι τα πραγματα. Πας σε καποιο μαγαζι στην παραλια της Παλιοβαρκας λοιπον και ειτε μεινεις ευχαριστημενος, ειτε δυσαρεστημενος, ο Μυτικας τα λουζεται. Αφηστε που οι επαγγελματιες κανουν αμαν και πως να γραφουν οι αποδειξεις τους Μυτικας. Ρωτηστε τους γιατι. Συγχωριανοι σας ειναι. Θα περιμενω με ανυπομονησια να μας πειτε τι σας απαντησαν. Και μην αρχισετε να γραφετε εξυπναδες πριν τους ρωτησετε. Διοτι θα χαλασουμε τις καρδιες μας και θα εκτεθουν οι επαγγελματιες αυτοι. Αυτοι ξερουν λοιπον γιατι γραφουν Μυτικας και γιατι διαφημιζονται ως Μυτικας. Εσεις θελετε να μαθετε;

      Διαγραφή
  5. Για να μας πουν οι κάτοικοι του Μύτικα τι έχουν κάνει για τον τουρισμό Εκτός από το να μολύνουν την θάλασσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως ακόμη επενδυτή από τον Μύτικα δεν έχουμε δει και περιμένουν από τους άλλους πχ Αυδης και τον κυνηγάνε με τις καταγγελίες που του κάνουν για το ξενοδοχείο. Όπως και το λιμάνι σου το σταμάτησαν οι ίδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aυτο το αρχοντοχωρι σαν την Τουρκία! Μην δει ωραίος μέρος να το καπηταλευθει αμέσως! Άκου εκεί ότι ανηκει στη ζαφτσα 😂.. μπείτε λίγο google maps να δείτε που είναι η ζαφτσα και που ο Μυτικας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε λίγο την περιφέρεια του Μύτικα και μετά να μιλάς και η περιφέρεια που έχει ο Μύτικα χάρη στο Αρχοντοχωρι την εχει. Μην μιλάτε χωρίς να γνωρίζετε

      Διαγραφή
  8. Τα λύματα σου ρίχνεται στην θάλασσα και όλες τις παράνομες κατασκευές σου είναι πάνω στον αιγιαλό μπροστά στα μαγαζία σας μέσο του Google map τα κάνετε. Για παρανομίες καλή είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 12:45. Φρόνιμο θα ήταν να μάθεις πως το ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ έχει και κάμπο και θάλασσα και φυσικά μια από τις παραλίες του είναι και η Παλιόβαρκα. Ενημερωτικά άλλες παραλίες που διαθέτει είναι η παραλια Αγριλιάς ,Λύσιμος κ.α.Ενημερωνόμαστε και διαβάζουμε σωστά και αμερόληπτα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικα τον Παραδεισο πολλοι τον Ζηλευουν.
    Γιατι δεν τον εχουν.
    Χωρις κομπλεξ ομως η Ελλαδα παντου ειναι πανεμορφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο 19 φεβ, ωρα 8.15 κάτι θέλει να πει αλλά δεν παίρνετε χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο