Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΤΡΑ: 33χρονη «σούφρωσε» χρήματα και κάρτες από το ΠΠΝΠ – Τις χρέωσε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ και εστιατόριο!

Απίστευτο περιστατικό με 33χρονη από το Καζακστάν.
Πεδίο δράσης της… το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Το απόγευμα της 22ας Φεβρουαρίου, η 33χρονη εκμεταλλευόμενη την απουσία συνοδών ασθενών μπήκε σε δύο δωμάτια και άρπαξε στην πρώτη περίπτωση 1200 ευρώ και πιστωτικές κάρτες. Στη δεύτερη περίπτωση τα χρήματα ήταν λιγότερα, άρπαξε όμως και από εκεί κάρτες.

Στη συνέχεια, όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, η 30χρονη πήγε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ και χρέωσε τις πιστωτικές με παιχνίδια που έπαιξε, ενώ μετά θήλεσε να «τσιμπήσει» σε εστιατόριο. Η πληρωμή μέσωη μηχανήματος POS δεν προκάλεσε κάτι το ανησυχητικό από την πλευρά των επαγγελματιών. Και δεν φτάνει αυτό, το ίδιο βράδυ, επιστρέφει στον … τόπο του «εγκλήματος». Η 30χρονη αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας θέλησε να επιστρέψει στο πεδίο … δράσης της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας για να συνεχίσει τις κλοπές! Εκεί όμως, τα θύματα είχαν ήδη ειδοποιήσει την αστυνομία, άνδρες της Αστυνομίας την «έπιασαν» με το που μπήκε στο εσωτερικό του νοσοκομείου.

1 σχόλιο:

  1. kazakstan ?????? αλλος απο αλλου υπαρχει να ερθει σε αυτη την ερμη πλεων χωρα ??? μονο Εσκιμώοι πιστευω εμειναν ... ελεος ποια !!! ελεος . ειπαμε να δεχτουμε προσφυγες αλλα εδω επεσε η σαρα και η μαρα . ξαφριζουν τον κοσμο μεσα στα νοσοκομεια ??> ποσο αλλο ποια δεν [παει παρακατω .. . οταν προστατευεις τα δικαιωματα σου δεν εισε φασιστας εισαι ανθρωπος .. και εγω τους λοιπαμε αλλα αυτοι εχουν στο μυαλο τους συνεχεια το κακο προς τον συνανθρωπο ... τι να αποδεχτω ??? εγω στην χωρα τους θα εκανα κατι τετοιο ?? οχι γιατι θα μου κοβανε τα χερια απο ριζα . οποτε δεν της εφτανε της κυριας λιγο φαι , ειθελε να πεξει και τζογο .. εγω αυτο δεν το θεωρώ , προσφυγια με ιδιαίτερα προβληματα . την θεωρω καθαρα κλεφτρα , και αδυσώπητη , που μεσα στο κτιριο του πονου , κοιτουσε να κανει κακο και να περασει καλα μονο για την παρτυ της και οχι μονο για φαγητο . οι εισαγγγελείς εχουν τον τελευταιο λογο . αφου ειμαστε χωρα της δημοκρατιας . μηπως ο νομος πρεπει να γινει ποιο αυστηρος ?? μηπως η απελαση επιβαλεται σε πολλες περιπτωσεις σαν και αυτες ?? οι αλλοι κλεβανε τα προβατα του ανθρωπου και αυτος επρεπε απλα να τους κοιταςι ??? το συνταγμα νομιζω ειναι ξεκαθαρο σε τετοιες περιπτωσεις , και καλα θα κανουν ολοι οι παρανομοι και μη να σεβαστουν τα δικαιωματα του ελληνα πολιτη .τραβηκσε πολυ αυτη η κατασταση νομιζω ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο