Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Ιόνια οδός: “Μπλόκο” σε 1,5 κιλό ηρωίνης στον Γοργόμυλο Πρέβεζας (φωτο)

Περίπου (1,5) κιλό ηρωίνης κατασχέθηκε έπειτα από μεθοδική έρευνα και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Ομάδας Ειδικών Δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας.
Στο πλαίσιο της παραπάνω έρευνας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σήμερα (23-02-2018) τα ξημερώματα στην Ιόνια Οδό, μέλη κυκλώματος μεταφοράς ποσοτήτων ηρωίνης, με σκοπό την περαιτέρω διάθεσή της στην παράνομη αγορά.


Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 53 και 39 ετών καθώς και για έναν 43χρονο υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με μεταφορά ποσότητας ναρκωτικών ουσιών με αυτοκίνητο και την ταυτοποίηση των στοιχείων του μεταφορέα, εντοπίστηκε ο 53χρονος στην Ιόνια Οδό (στο ύψος του Γοργόμυλου Πρέβεζας) να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν και οι άλλοι δύο δράστες και αποφασίσθηκε ο έλεγχός του.
Οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν, αναπτύσσοντας ταχύτητα ενώ ακολούθως ο 39χρονος αλλοδαπός κατά την ακινητοποίηση του οχήματος, εξήλθε από αυτό, απορρίπτοντας στο έδαφος τρεις συσκευασίες και προσπαθώντας να διαφύγει πεζός.
 Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
  • τρεις (3) συσκευασίες ποσοτήτων ηρωίνης, συνολικού βάρους (1.511) γραμμαρίων,
  • μια συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους (1,3) γραμμαρίων,
  • το χρηματικό ποσό των (800) ευρώ,
  • το χρηματικό ποσό των (7.000) λεκ Αλβανίας και (4) δολαρίων Η.Π.Α.,
  • πέντε κινητά τηλέφωνα.
  • το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 53χρονου συλληφθέντα, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
 http://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο