Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Instagram: Πλέον ενημερώνει τους φίλους σας για την κατάστασή σας

Το Instagram προσέθεσε πλέον ένα νέο χαρακτηριστικό που επιτρέπει σε όσους σας ακολουθούν να γνωρίζουν την κατάστασή σας στις εφαρμογές σε iOS και Android. Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, κάτι που σημαίνει ότι πιθανόν ακόμα δοκιμάζεται το χαρακτηριστικό, αλλά φαίνεται να είναι διαθέσιμο ήδη για αρκετούς χρήστες.
Με αυτό το χαρακτηριστικό, το οποίο είναι ενεργοποιημένο αυτόματα, μπορείτε να δείτε στο inbox σας πληροφορίες για τη δραστηριότητα των ατόμων με τους οποίους έχετε συνομιλήσει, δίπλα από το όνομά τους. Μπορείτε να δείτε το status των ατόμων που ακολουθείτε ή έχετε συνομιλήσει. Αν κάποιος είναι περιηγείται εντός της εφαρμογής, θα παρουσιαστεί η κατάσταση «Active now».

Υπάρχει φυσικά επιλογή απενεργοποίησης της λειτουργίας. Εάν το επιλέξετε, τότε ούτε εσείς θα μπορείτε να δείτε τη δραστηριότητα των φίλων σας, αλλά ούτε και οι φίλοι σας τη δική σας.
Φήμες ακούγονται για ξεχωριστή εφαρμογή μηνυμάτων από το Instagram, οπότε υπάρχει ενδεχόμενο το προαναφερθέν χαρακτηριστικό να προορίζεται για κάτι τέτοιο. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση.
 www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο