Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Πάλαιρο

Ενα  ημίχρονο χρειάστηκε η Πάλαιρος σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 ώστε να κλειδώσει την νίκη με αντίπαλο την Α.Ε Φορτούνα Βαλανιδορράχης στο Δημοτικό Στάδιο Βαλανιδορράχης αφού επιβλήθηκε της τοπικής Φορτούνας με τελικό σκορ 1-5 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς με γκολ του Κυριακίδη. Οι παίχτες του Παναγιωτίδη διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μαγκανάκη ενώ ο Μπάτσος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Η Φορτούνα μείωσε σε 1-3 με γκολ του Χριστοδούλου, ενώ ο Κατσαμπίρης έκανε το 1-4 του ημιχρόνου, κλειδώνοντας ουσιαστικά την νίκη για την ομάδα του.
Οι γηπεδούχοι δε μπόρεσαν να αντιδράσουν στο δεύτερο ημίχρονο και στο 82’ ο Ζace διαμόρφωσε το τελικό 1-5, με την ομάδα του να φεύγει με το διπλό.
Διαιτητής: ΖΙΩΓΑΣ Α.
Βοηθοί: ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ Η. ΚΩΤΣΗΣ Θ.
Α.Ε Φορτούνα Βαλανιδοράχης(Κασκάνης): ΤΣΑΤΣΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΗΤΟΣ-ΚΩΤΣΗΣ Α., ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ(52’ ΣΟΥΠΕ), ΠΑΠΠΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΖΙΜΑΣ Ι.(76’ ΒΑΒΒΑΣ), ΜΗΤΟΣ-ΚΩΤΣΗΣ Ι.(61’ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ(66’ ΤΖΙΜΑΣ Ν.).
Α.Ο Παλαίρου(Παναγιωτίδης): ΣΚΙΑΔΑΣ(86’ ΣΙΔΕΡΑΣ), ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ, ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ, ΛΙΟΤΣΟΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ, ΜΑΓΚΑΝΑΚΗΣ(72’ ΧΑΣΑΚΗΣ Π.), DEDI, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Κ.(83’ ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Α), ZACE, ΖΕΛΟΣ(87’ ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ).
 http://gosports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο