Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Απέραντη θλίψη και συγκινητικά μηνύματα για το θάνατο του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΥ απο την ΠΑΛΑΙΡΟ!

          Θλίψη σε συγγενείς, φίλους, πατριώτες, σε ανθρώπους του αθλητισμού-κολύμβησης, έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 56χρονου Δημήτρη Αχείμαστου απο την Πάλαιρο. 
           Έσβησε ξαφνικά, από καρδιακή ανακοπή, σκορπίζοντας λύπη στην οικογένεα του, στους σοκαρισμένους συγγενείς, στους αθλητές του συλλόγου μιας και ήταν πρόεδρος του Ναυταθλητικού ομίλου "ΝΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΄78" και στους φίλους του. Επρόκειτο για ένα δραστήριο άνθρωπο που δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας............



       Ο αναπάντεχος χαμός του σόκαρε τους πάντες. Μάλιστα ο εκλιπών μόλις προ 2ημέρου συμμετείχε με τον σύλλογο του στο 1ο Τρόπαιο Αθηνών που διεξήχθει στο κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α. και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γελαστός άνθρωπος, έφυγε από τη ζωή…
           Να επισημάνουμε ότι οι φίλοι του απο τον Σύλλογο στον Κορυδαλλό-Νίκαια, βάζουν πούλμαν για όποιον επιθυμεί να παραβρεθεί στην κηδεία του, που θα γίνει αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 24.1.2018, στις 1:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Πάλαιρο. Τηλ. Επικοινωνίας: 6944291402 -6974891118. 
       Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, στο διαδίκτυο πέφτουν βροχή τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα.

Δείτε τα μηνύματα για τον θανάτο του Δημήτρη Αχείμαστου:












ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΡΗ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΥ στο 1ο Τρόπαιο Αθηνών που διεξήχθει στο κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο