Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Δυτική Ελλάδα: Απέχουν και τον Φεβρουάριο από πλειστηριασμούς οι συμβολαιογράφοι

Την συνέχιση της αποχής από τους πλειστηριασμούς αποφάσισαν οι Συμβολαιογράφοι  του Συλλόγου Εφετείων Πατρών και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, από τη διενέργεια των πλειστηριασμών και των πράξεων μεταβολής τους σε πλειστηριασμούς με ηλεκτρονικά μέσα, καθώς και από την πιστοποίηση των συμβολαιογράφων για τη διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, κατά την διάρκεια της Συνέλευσης που πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής 28 Ιανουαρίου.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η κινητοποίηση τους θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Μαρτίου. Ανάλογη απόφαση έλαβαν και οι Σύλλογοι Θεσσαλονίκης και Κρήτης. Οι Συμβολαιογράφοι της Πάτρας διαφωνούν, με την ανάθεση της διαχείρισης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών σε ιδιωτική εταιρεία, τονίζοντας ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα πρέπει να είναι υπό την εποπτεία, ευθύνη και έλεγχο των υπουργείων Οικονομικών και Δικαιοσύνης.
Κατά την διάρκεια της Συνέλευσης, έξω από τα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Πατρών, βρισκόταν περιπολικό για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων, ενώ παρούσα ήταν και η Δημοτική Σύμβουλος και επκεφαλής της παράταξης Βίβιαν Σαμούρη “‘Ολοι μαζί για την Πάτρα”.
tempo24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο